• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Ideální start

DeletedUser44142

Guest
ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak na ideální start vesnice.
Na kolikátku vytáhnout produkce a vůbec jestli nějaká taková studie už proběhla...
PÚ a bonusy 20% beru v potaz.

Díky za odpovědi:)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Tohle je hodně diskutabilní téma, každý hráč má na to trochu jinou taktiku a strategii a je těžké určitě, která je vlastně ta nejlepší. Dobré je určitě zezačátku u hry trávit maximum času, hodně farmit okolní vesnice (kopiníkama, lehkou jízdou) a zaměřovat se na produkci surovin.

Pokud by jsi chtěl konkrétní rady, jak na svoji vesnici, využij výukový systém ve hře, kde ti bude přímo radit někdo ze zkušenější hráčů. Výukový systém najdeš na hlavní liště - profil - výukový systém.
 

DeletedUser30368

Guest
Napiš někomu z top hráčů světa a pokud bude ochotný, tak Ti poradí.

Bohužel se hra změnila prémiovým trhem a sebelepší hráč ze začátku dostane od lamky, co do hry nasází PB (Ať již koupené nebo vydělané na předchozích světech)

Jsou 3 způsoby dle mého jak začátek uhrát:
1. Pojedeš OFF, tedy rovnoměrně mezi offkou a doly, rozsekáš vše v okolí a budeš král (nutná vysoká aktivita)
2. Pojedeš dost špehů a body, stačí ti jet surky, ale je to risk, protože stačí tě sejmout offkou, ale málokdo si ji chce risknout ztratit na začátku, tak máš klid. (nutné nervy :-D)
3. Jedeš deff (plno deff jednotek, které podpoříš ještě nižším rozvojem budov krom kasáren a dolů...aby jsi nahrabal i morálku. Zde je ale nutné mít nějakého offkaře, co bude ochotný Ti později něco vybít.

90% hráčů Ti doporučí jet off na začátku a pak podle potřeb tvých a kmene :)
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Nebo taky existuje univerzální cesta - stavět deff + LK, v době zabírání další vesnice stačí doly 22-26 + železný důl o 1-2 levely menší, kasárnu 15-19 a stáj 3-10. LK pomáhají s farmením a vymlácením vojsk malých hráčů a offařů. Jednotlivec tak má šanci bez cizí pomoci zabrat vesnici, kterou nemusí stavět úplně od nuly. Nevýhodou této strategie může být větší náročnost na selský dvůr, který může časem trochu zbržďovat stavbu ostatních budov.
 
Nahoru