• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

II. Oficiální sraz - 2009

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna DeletedUser3
  • Vytvořeno Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Mourku :-) To snad radši ani ne ... chtělo by to, aby někdo sepsal střízlivou verzi :-)

sepsat střízlivou verzi bude problém... Já si pořád řikal, že jsem byl naprosto ok, ale když jsem včera mamince ukazoval fotky s komentářem: "toto jsem neviděl, tedy jsem taky nebyl, tedy jsem opět nebyl a co je tohle nevím!" napadlo mě, že má pamět je děravá... Ale to bude asi stářím :pardon

Sadlo, ty jsi mi podával ruku asi natřikrát, tam u toho ohniště večer, když jsem odjížděl :D

Ale nebojte, střízlivý sepsání už je ve finále.

Sadlo, ty jsi mi podával ruku asi natřikrát, tam u toho ohniště večer, když jsem odjížděl :D

Ale nebojte, střízlivý sepsání už je ve finále.

Ruku třikrát a kolikrát flašku? :geek

Sádloš: Jó, taky jsem si říkal při pohledu na ty fotky fireshow, že to musela být fakt paráda, ale taky si to nějak nepamatuji :-(

Já nepil... narozdíl od někoho. Ale on se tou rukou furt nemohl trefit... :D A jo loučil.

Ruku třikrát a kolikrát flašku? :geek

Sádloš: Jó, taky jsem si říkal při pohledu na ty fotky fireshow, že to musela být fakt paráda, ale taky si to nějak nepamatuji :-(

Flaškou nikoliv, my měli medovinku (i když pak tam někdo přinesl flašku medovinky)

Fireshow jsem koukal, ale ze zadních pozic, takže jsem toho moc neviděl...

Chtěl jsem se zeptat jak a kdy dostaneme premiove body za učast na srazu?? dik za odpoveď

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Zpět