1. Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Inventář

Téma v sekci 'Svět 52' založené uživatelem patrik12, 18. čer 2017.

Sdílet tuto stránku

  1. patrik12

    patrik12 Nový uživatel Registrovaný uživatel

    Registrace:
    14. kvě 2017
    Příspěvků:
    13
    Obdržená poděkování:
    0
    Měl bych dotaz jdou nějak přeposlat věci z inventáře na druhý účet na stejném účtu. Děkuji moc
     
  2. Kozmicz

    Kozmicz Administrátor Divoké kmeny - Tým Administrátor

    Registrace:
    19. úno 2008
    Příspěvků:
    4.115
    Obdržená poděkování:
    607
    Inventář se váže pouze na jeden svět, není možné si jej nechávat přeposílat na jiný účet.
     
  3. patrik12

    patrik12 Nový uživatel Registrovaný uživatel

    Registrace:
    14. kvě 2017
    Příspěvků:
    13
    Obdržená poděkování:
    0
    Já to nechci na jiný svět jen na svůj druhý účet co jsem si tam udělal
     
  4. Deynor

    Deynor Pokročilý uživatel Registrovaný uživatel

    Registrace:
    8. srp 2013
    Příspěvků:
    611
    Obdržená poděkování:
    186
    Předměty nikam přesunout nejdou. Jediné co se ti přesouvá mezi světy jsou vlajky.
     
  5. Willibald

    Willibald Support Officer Divoké kmeny - Tým Support Officer

    Registrace:
    28. srp 2009
    Příspěvků:
    1.438
    Obdržená poděkování:
    110
    Hráč nesmí mít víc jak jeden účet na jednom světě...
     
    Deynor za toto poděkoval/a.
  6. patrik12

    patrik12 Nový uživatel Registrovaný uživatel

    Registrace:
    14. kvě 2017
    Příspěvků:
    13
    Obdržená poděkování:
    0
    Ano to já vím... To bylo s důvodu že by mi kámoš něco přeposlal co měl nadbytek ale když to nejde tak nic nenadelam... Děkuji za odpovědi
     
  7. Adriana.Q

    Adriana.Q Zkušený uživatel VIP

    Registrace:
    19. čer 2011
    Příspěvků:
    1.910
    Obdržená poděkování:
    169
    Ty jsi to asi špatně pochopil.
    Hráč nemůže mít na jednom světě více účtů, je to v rozporu s pravidly hry.
     
    Deynor za toto poděkoval/a.
  8. patrik12

    patrik12 Nový uživatel Registrovaný uživatel

    Registrace:
    14. kvě 2017
    Příspěvků:
    13
    Obdržená poděkování:
    0
    To já vím že se to nesmí