• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

IX. Oficiální sraz - Olomouc, 23.4.2016

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Garrett

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
33
Tak abyste tady neřešili pořád jen jednu kočku, tak který jsi na té fotce Shedde ty? Já byl jen na srazu v Kladně a tam jsi bud nebyl, nebo jsem tě tam vůbec nezaregistroval /i když je fakt, že tam jsme dost okecávali s17, takže těch lidí, které jsem tam zasklil bude asi hodně :sorry/... :)


Jedno dobré středočeské přísloví praví: "Za Pardubicemi začíná Asie."
diablo.gif
A v Asii jsou takové vzdálenosti opravdu nepatrné...
biggrin.gif
Takové dobré přísloví musel vymyslet nějaký Tatar... :D Ale z Čechama je skoro vždycky sranda... ;)
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser33829

Guest
U zlatého selátka jsem byl, na posledním srazu Indigry, ale tenkrát ještě nikdo nevěděl, že je to její poslední sraz. O Tobě nevím a ani jsem Tě tenkrát neznal, tady se člověk dozví aktualitu ze 3 roky starého srazu. Já tam byl s Pražany a Pražankami, abych byl genderově vyvážený, se kterými jsem se znal už předtím srazem a tady na fórum nechodí ani nechodili. Fotoaparát na srazy nebrávám, akorát právě v Kladně jsem měl netbook, který už stejně nemám a fotky jsem dělal stejně jen na mobil v Trenčíně, ale ze srazu ani jednu, což mi připomíná, že dnes je to přesně rok co jsem byl v Čachticích s Biblosem a Jollinar.
Měl jsem tady na fóru svoji fotku jednu dobu, možná i více. Pošli mi nějakou fotku ať už z letoška nebo z Kladna, tam se fotilo i podle světů a klidně Ti to zodpovím.
 

Jollinar

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
10
Což mi připomíná, že už asi měsíc přemýšlím o tom, že tam pojedu znova, protože to tam bylo fakt super :)
 

Garrett

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
33
No ta z Kladna je tady:
[SPOIL]P1070458.jpg[/SPOIL]
A ta z letoška:
[SPOIL]13090327_1334538716563483_2110181995_n.jpg[/SPOIL]
Na Indigru si pamatuji, dokonce jsme tam s ní něco řešili u s17. Ale přiznám se, že netuším, proč byl ten sraz její poslední. Právě po s17 jsem na nějakou dobu z kmenů úplně vypadnul...
 

DeletedUser33829

Guest
Napsal jsem, že to máš poslat mi, ne sem.:mocking

Indigra skončila k 31. srpnu 2013, centrála ji propustila.
 

DeletedUser33829

Guest
Já som zo Zeme, z Mliečnej galaxie, a Ty pochádzaš z ktorého sveta, keď sa tak pýtaš?:scratch
 

DeletedUser40852

Guest
O naší Galaxii se nyní v češtině referuje jako o galaxii Mléčná dráha, či Mléčné dráze, Galaxii či naší Galaxii a v angličtině jako o Milky Way Galaxy, Milky Way, Galaxy či Our Galaxy.

Název Mléčná galaxie neexistuje a tudíž se ani nepoužívá.
 

DeletedUser32004

Guest
Shedde já v Olomouci byla a strašně mně mrzí, že jsem tě tam jaksi někde propásla. Taky bych tě hrozně ráda aspoň viděla na vlastní oči. Nemohl bys tady napsat, který na té fotce jsi ty? Anebo alespoň jestli stojíš třeba vedle lotosovýho kvítku? Dík předem.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru