• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jak funguje Strážní věž?

DeletedUser44481

Guest
Postavil jsem strážní věž na level 1. Šli na mě 2 útoky. U obou mi to ukazovalo ikonu útok bude odhalen. Když se útok přiblížil na cca 10 min, ikona zmizela a nic se neobjevilo. Nevím kde tedy zjistím jaký útok na mě jde?
 

No More Dreams

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
30
Ahoj, mala by sa ti tam objaviť zelená/hnedá/červená sekyra a podľa toho ti vež odhalí či ide o fake, alebo ostrý útok poprípade šľachtu viz
snimka.png

Pre podrobnosti odporúčam wiki
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Tak se muselo jednat o malou chybu...
Doporučuji si v další vesnici postavit strážní věž na maximální stupeň, abys třeba věděl co na tebe jde za útok i během 3-4 hodin :)
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Pokud je to nově zabraná vesnice, věž neodhalí útoky, které byly vyslány před dobytím.
 

2kuba

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Strážní věž bude mít vliv nejen na útoky, které přichází do vesnice se strážní věží, ale také na útoky, které prochází skrz pole dosahu strážní věže. To znamená, že se to týká také okolních vesnic, na které je vyslán útok, který do nich míří skrz dosah této strážní věže.
jak mám pochopit tyto 2 věty?
Já to pochopil tak jako že když přes dosah mé věže půjde útok na mého spolukmenovce: Tak bych to měl vidět protože daný útok prochází přes dosah věže a je v okolní vesnici??
 

Human69

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
ne, platí to jen pro tvé vesnice a je tím myšleno, že strážní věž neodhalí pouze útoky na vesnici se strážní věží, ale i útoky na tvé ostatní vesnice, pokud tyto útoky projdou oblastí s dosahem dané strážní věže.
 
Nahoru