• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Jak mám zabrat vesnici která nemá žádnou armádu ?!!?

UFOdlak

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Když chci zabrat něčí Vesnici, jde o velmi malou vesnici, podle hry tuto vesnici můžu zabrat. Jak to mám udělat, podle Špehů nemá Vesnice žádnou armádu a Morálku má Pouze 58%. Mohu tam poslat jen Šlechtice a nebo mám poslat i vojsko. Hraji hru poprvé a nemám žádné zkušenosti se hrou Kmeny. Vesnice je těsně nad hranicí kdy ji mohu zabrat, ale i tak je opravdu pidi a má pouze 79 bodů. Za vaše rady předem děkuji.

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
134
Pošli tam nejdřív vlastní vojsko jako podporu. Pohlídají, že se ve vesnici mezitím nic nenatrénuje než tam dojde šlechtic.

UFOdlak

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Takže nemusím na vesnici útočit, pošlu tam vojáky jako podporu a až tam podpora dorazí, tak tam pošlu šlechtice.

CheGuevara

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
134
Přesně tak. Ta podpora ohlídá, že šlechtic dojde v pořádku.

GGKing

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
30
Nevěř mu nic normalně pošli armadu se šlechticem jako utok postupně dokud neklesne na nulu oddanost

UFOdlak

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Tak mám v tom zmatek, čemu mám věřit :/

Naposledy upraveno:

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
927

Zabírání vesnice​

K zabrání vesnice dojde, když oddanost vesnice zůstane po útoku šlechtice pod nulou nebo 0.

Zabírat vesnice lze jedním šlechticem nebo takzvaným vláčkem. Šlechtic dokáže snížit oddanost obvykle o 20 - 35 (dle nastavení světa). Pro úspěšné snížení oddanosti je vyžadováno, aby šlechtic v útoku přežil. Jeho přežití závisí na přežití minimálně 1/2 pěšího doprovodu. Po úspěšném zabrání vesnice šlechtic zmizí (ovládne novou vesnici) a je tedy potřeba pro další zabírání rekrutovat nového šlechtice.