Biblos Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Počet poděkování 1.135 25. pro 2020 #11.751 Tak zavítej častěji, rádi Tě tu uvidíme.
DragonLady Častý uživatel Správce Wiki Počet poděkování 288 7. led 2021 #11.752 taky jsem dostala 13 let už
luki28n Častý uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 31 9. led 2021 #11.753 Fakt? Mně je to právě taky povědomé i když tomu kontextu nerozumím. Jako by se nám někdo snažil vymazat paměť, co?
Fakt? Mně je to právě taky povědomé i když tomu kontextu nerozumím. Jako by se nám někdo snažil vymazat paměť, co?
DonKapparino Nový uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 6 9. led 2021 #11.754 Ahoj je tu někdo, kdo umí dobře anglicky a byl ochotný mi pomoct s korekturou? Sám jsem na jazyky dost vopice, mám úroveň tak B1/2. Případně i nějaký němčinář kdyby se ozval, taky se pro něj najde práce.
Ahoj je tu někdo, kdo umí dobře anglicky a byl ochotný mi pomoct s korekturou? Sám jsem na jazyky dost vopice, mám úroveň tak B1/2. Případně i nějaký němčinář kdyby se ozval, taky se pro něj najde práce.