• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
No dobrá, tak i pro chlapy ...

[SPOIL]
karta-s-bananem.jpg
[/SPOIL]
 

DeletedUser36340

Guest
Tímto bych vám všem chtěla popřát šťastný a nový rok 2014--ch11 a v něm spoustu radosti a štěstí.
Na DK vám přeju pevné nervy a hodně nových vesniček a v reálu to aby se vám splnilo každé přání které máte.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Všem přeji příjemné prožití posledního dne roku 2013 a hlavně správný vstup do roku 2014! Nezapomeňte, že jak po Nový rok, tak po celý rok.

A co vaše předsevzetí, dáváte si nějaká? Já to mám letos jasné, začnu chodit pravidelně plavat a jakmile se oteplí, budu chodit i několikrát týdně běhat. Jsem zvědavej, jak dlouho ve mne tento sportovní duch vydrží :blush
 

DeletedUser36491

Guest
Taktéž chci všem popřát krásný Nový rok, aby se vám splnila všechna přání, aby vás bavily Divoké Kmeny a abyste se celkově vždy cítili dobře.

Já si taktéž dávám předsevzetí: Budu více běhat a více se věnovat práci a škole.
 

DeletedUser36340

Guest
předsevzetí nikdy nevyšla :) asi mám slabou vůli a tak si nic neslibuju a když něco vyjde mám z toho aspoň větší radost.
 

DeletedUser

Guest
Já už jsem si svoje Novoroční předsevzetí splnil před Novým rokem. Po patnácti letech jsem přestal dělat pro neschopného šéfa, u kterého nic nefungovalo, všechny úspěchy ostatních si přivlastňoval pro sebe a všechny své neúspěchy a chyby házel na ostatní. Nehorázně lhal, protěžoval svého neschopného oblíbence a vymýšlel si pro své podřízené práci pro práci. No a přešel jsem do renomované mezinárodní společnosti, sice tam taky není vše stoprocentní a moji nový kolegové si občas stěžují, ale jejich problémy jsou, proti tomu co jsem posledních patnáct lez zažíval, jen drobné nepříjemnosti.

No a výsledky se dostavili skoro okamžitě, opustili mě zažívací problémy, žlučníkové záchvaty a zmizeli deprese.
Takže super.:yeah
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
No, protože ani mně se nikdy má předsevzetí moc neplní (ostatně sama od sebe se ani splnit nemohou), tak jsem také jedno zásadní učinil ještě v předstihu ... ;)
 
Nahoru