• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
S tím mazáním účtů si někdo dělá vážně hodně blbou legraci, než přijmout veškerá nařízení nemohli by konečně lidi začít protestovat? Tohle k "ochraně" uživatele internetové služby nijak nepomůže... jsou služby, stránky atp. kde mám účet ale 2 roky jsem to nepoužil, nehledě na to že tu službu 2 roky nepoužívám jsem rád když se po čase zase přihlásím a najdu věci tak jak jsem je nechal, proč by mi někdo měl smazat účet na DK kde mám úspěchy za 5 let hraní, proč mi sakra chce někdo smazat účet na fóru kde mám napsané tisíce příspěvků, někdo těžce upadl na hlavu ne?

Nařízení evropské unie o ochraně osobních dat se bohužel úzce dotýká také naší hry a právní oddělení ve spolupráci s našemi herními techniky dlouho řešili věci tak, aby vše bylo z právní legislativy správné a pro zachování hry co nejlepší. Bohužel ve spoustě firmách teď vytváří spoustu opatření, aby nové nařízení evropské unie bylo řádně dodrženo a Divoké kmeny nejsou vyjímka.

Ale člověk si říká, kam ta doba tímhle tempem vlastně spěje... :/
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Největším trestem pro Inno bude ztráta zákazníků (hráčů, co tvoří komunitu, kam ostatní chodí, sledujících reklamy a kupujících PB) a pro EU tím pádem snížení HDP a zisku z daní :D
Doba spěje k tomu, že se mě konečně zbavíte, takže pro tebe dobrým směrem :)
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Jako potom co jsem včera viděl že hráči mladší 16 let v League of Legends dostanou ban a nebudou odblokovaní dokud nedostanou svolení od zákonného zástupce tak si říkám že se vážně lidi v Evropské unii totálně zbláznili :) nikdy jsem nebyl fanatický euroskeptik který by chtěl vystoupení z EU za každou cenu ale dnes si myslím že čím dříve tím lépe, tady to neskončí, když si vzpomenu jak jsem ve 12 letech začal hrát Travian a o rok později jsem zkoušel poprvé DK tak mi trochu běhá mráz po zádech :) a nebylo co tenkrát řešit, všichni ke mně přistupovali jako k dospělému člověku.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Já tu v 15 už byl moderátorem (i když reálný problém s věkem byl u 16 let a pozice zástupce speed admina :D )... nadějí pro všechny je udělat to jako já tenkrát - a nejsem první, komu se podobná věc dařila, i když jsem to dotáhnul asi nejdál - prostě reálný věk utajit.
Co se LoL týče, ani si nevzpomínám, že bych někdy někam psal, kolik mi je (přece jenom zakládání účtů probíhalo dávno), takže jestli takový dotazník někdy proběhl, doufám, že jsem ho nepotrollil a na mém eune exchallenger ani euw exmaster účtu nevzniknou ještě větší problémy, než jsou ty se soloq :D
Ani nechápu, jak to má reálně fungovat - jestli někdo doteď byl schopen hacknout přístup k osobním údajům hráčů/uživatelů různých sociálních sítí, proč by to nemělo jít potom - a když to půjde potom, co je cílem takových nařízení - asi si Brusel potřebuje otestovat poslušnost lidí nucením dodržovat každý byrokratický nesmysl, co vypustí do světa.
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Je to nesmysl, ale oni nepočítají s vyšší inteligencí :) a je fakt že když na netu dnes potkáš nějaké "děti" tak to zrovna není nic moc, málokdy jsem narazil na někoho s kým by se šlo bavit jako jsem se s lidmi bavil já těch 5 let zpátky :)

Je fakt že jsem svůj věk prozradil až když mi bylo 16 a taky je fakt že dnes nejsem úplně šťastný ze všeho co jsem mezi 12-16 lety napsal, ale to bude asi takhle vždycky i když budu výrazně starší, znalosti člověk dotahuje s časem a občas podle toho mění názory za kterými si v minulosti pevně stál... tím neříkám že by je člověk měl měnit jako ponožky :)
 

DeletedUser33829

Guest
Přihlásím se na účet po skoro čtvrt roce a hned hláška, že učet byl dán k automatickému smazání, ale nějak jsem se na něj dostal.:D
Vyhledal jsem si v historii příspěvky ohledně GDPR, ale jsou moc dlouhé, číst se mi to nechce, takže já k tomuto účtu herní účet nemám a to už nějaký ten rok či spíše roky. Takže jestli mi kvůli tomu hrozí smazání účtu, tak mi napište do pošty.;)

EU schválila GDPR jestli se nepletu už před 2 roky, to že to skoro všichni řešili na poslední chvíli (a jak zpětně vidím i zde:D) je i blbost těchto firem. Přijde mi to velice vtipné, když si člověk uvědomí, jak Innogames si poměřovala přirození s tím, že na svých stránkách prezentovala (nebo možná ještě i prezentuje?!) počet hráčů jejich online her tím, že počítala i mrtvé účty, jen si vzpomeňte na ten propagační blivajs, který tu tenkrát papouškovala Indigra při 10. výročím hry, že roste počet hráčů, přitom reálně dávno klesal. A už vidím 15. výročí, to to letí, tak Indigra už je 5 let v tahu.:Jester Z hlediska fóra mi to přijde možná ještě více vtipné, když si vzpomenu kolikrát jsem se domáhal smazání účtu a nebylo mi vyhověno.:King Účty jste tu od určitého data mazat odmítli a teď tu po čase bude většina účtů smazaná.:D

Kdo je šašek či blbec? EU či Inno? Pro mě oba.

Juncker ráno vstane, zajde do kanceláře, tam si dá koňak a cigaretu - což si (i) díky EU už skoro nikdo jiný nemůže takhle v práci dovolit - a tak si řekne čím je potřeba chránit tu půl miliardu nezodpovědných jedinců.:cool:

Tak si vzpomeňte, lidi naletí na podvody a to ve všech věkových skupinách, kolik skandálů, že někdo něco zveřejní a pak toho třeba lituje, tak se nedivte, když lidi mají potřebu se chlubit kdejakou blbostí, a pak je to těmi mazanějšími použito proti nim, že přijde EU a je potřeba je chránit, dodnes si pamatuju ten skandál manželky bitského šéfa tajné služby, jak se chlubila na FB rodinnými fotkami z dovolené v plavkách, takže asi zářný příklad sociální sítě především.
Co se tu týká smazání účtů, tak sice většina lidí něco přestane využívat a na účet pak kašle, zapomene i údaje se k němu dostat, na stranu druhou ale spousta firem možnost odregistrování skrývá čím dál tím sofistikovaněji a to i zde si odregistrovat účet ve hře nebylo nikdy snadné si dohledat stránku, která je mimo servery světů i samotných DK a jinde to začali schovávat. Ale pak je i extrém z opačné strany, kdy někdo něco podepíše ani o tom neví, a pak se začne o danou věc zajímat až když mu přijde e-mail či dopis že bude odregistrován a začne být horlivý, vše si zjišťovat a ještě začne nadávat.:D
A pak je tu další problém, že se to využívá i politicky.

Takže je potřeba nás držet za ručičku pro naše blaho. Každopádně nemusíte nikde být, s podmínkami souhlasit nemusíte nikde, ale když někde zaregistorváni být chcete, tak souhlasíte s podmínkami, pak nadávat je také nezodpovědné.;)

Není to o blbostech, hloupostech, nesmyslech... lidi nejsou hloupí, lidi jsou nezdpovědní.
 

Lotosový kvítek

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
115
Jejku, jejku! Copak se ti řeší?
Souhlas rodičů? To by v mém případě bylo trošku složitější.... :)
Ale nesmažete mě, že ne?
Na tw.turek. už to udělali.

ALÓHÁ! :)
Jak se máte?? :)
Tady na vodě majinko fouká větříček, tak se mi nedaří spinkat :D :Bad :Wrrr
 

Lotosový kvítek

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
115
Předchozí příspěvek od (no jasně - Šedíka) je na mne příliš dlouhý tak mě rychločtení postřehlo jen slova“ Junkers, ráno, koňak, cigareta"...
Ale u mne je to naprosto naopak ;)
Začínám vstávat odpoledne s cigaretou, pak ořechovicí v jakém kolik stylu servírování (i s colou i s horkou vodou) a pak se zajímám teprve na tom serveru o seznamování o současné dění v Německu, USA, potažmo Afghánistánu, a ba i dokonce v New Zaelandu.
Ví třeba takovej Junkers, že v Austrálii někdo sází do ovoce injekční jehly?

Heh... No dnešek sem tou ořechofkou končila... Asi proto jsem zas tak ukecana :)
Tak se mějte krásně a papapa PAP :)
 

Lotosový kvítek

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
115
Ju a jinak jste lumpíci, páč za celou sezónu jsem měla na lodičce jen pár návštěv. A to Džondýrka :) a pak Pavoučka a pak Pavoučka a opět Pavoučka :) A bylo to příjemné překvapení :)
A jestli mě zas delší dobu neuvidíte a neuslyšíte, tak se plavím někde na ňákých neckách v zahraničí.... Tak papapa :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Heh, rád Tě tu opět vidím. No a aspoň jednou za rok se tu ukaž. :) Ať Ti nesmáznou účet. Ale jinak čím častěji, tím lépe, pořád jsou Tvé příspěvky čtivé. Škoda, že Ti nevyšlo to Prokopské údolí, mně zas nějak lodi. Kdybys jezdila jen v Praze, tak spíš se tam vypravím, ale ty plavby Praha - Mělník, to už je náročnější nejen organizačně. :) Obzvláště s mým vstáváním někdy i déle než v poledne. ;)
 
Nahoru