• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
To snad ne, proč zrovna Biblos? :(
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
No nová krev - důchod uź mi pomalu klepe na dveře...
Upřímně, já už se na něj těším.
Klidně budu na dvoře u chalupy, jednou za týden zajedu nakoupit do města, občas si kliknu na DK.
Lepší než koukat na telku - mám deprese, už jenom když ji manželka pustí.
Hihihi (když nejdou smajlíky)
Nalaď jí Prima-Love - tam žádné zprávy nejsou. mrknutí.png
 

Deleted User - 4100157

Guest
Biblosi, na mé hloubavé otázky nikdo odpovídat nebude, protože znalost této hry členů DK Týmu je menší než má. Měli jste si vzít do týmu tantalenu, když chtěl, protože ten o hře ví toho nejvíce. Ani si nemyslím, že jsem měl hloubavou otázku, jen jsem se zeptal, jestli došlo k přidání nového typu špehování a jestli by to mohlo být připsáno na Wiki. Nic uděláno nebylo, takže si sám odvozuji, že v Hamburku si něco vymysleli a DK Tým o ničem neinformovali. A to už jsem vzdal se zeptat jestli už neexistují bonusovky na skladiště s tržištěm, protože jsem si na Classicu 2 žádné takové vesnice nevšiml. Jaký to má smysl se ptát, když nikdo v DK Týmu nic neví? Při nastavování Classicu 2 se projevilo v plné nahotě, že ani Kozmicz už tu hru nehraje. Upozorňoval jsem před nastavením, že skladiště budou brzy zaplněná, že to chce suroviny dávat i do jiných věcech, třeba výzkum, třeba zákaz levné obnovy šlechtice. Stejně zbytečné. Vsadím se, že tolik surovin kolik propadalo na Classicu 2 nepropadalo hráčům nikde jinde.

S tím hráčem s číslem v nicku si myslím, že jsi měl, Biblosi, pravdu, to číslo byla podprahová propagace pohlavního styku a drogy, což porušuje pravidla DK. Myslím, že ta blokace byla oprávněná, dále jak kdo rychle reagoval (hráč a support) nevím, každopádně na to, že Kozmicz tu kdysi psal, že DK Tým reaguje v průměru pod 2 hodiny, tak v mých topících to rozhodně nesplňoval a to jsem je nepsal ve čtyři ráno. :D

Hra má spoustu bugů, hlásil jsem jen jeden s tím tržištěm, ale zážil jsem jich více. Má to nějaký smysl hlásit? S jednou testovsí všechno neotestuješ.

V noci z pátku na sobotu, někdy před jednou hodinou ráno jsme na Classicu splnili podmínku dominance, v osm ráno to bylo přesně 60 dní od spuštění světa, přesto se Time End nespustil, až očividně to nějak ručně zařídil Kubina v neděli v devět večer. Je to jedno, pokud někdo nezbarbaří, nebo nevystoupí z kmene, tak těch 37 hodin navíc už nikoho nezabije. Tak věřím, že to ukončíme a tím pro mě DK končí, minimálně zase na nějakou dobu. Připomněl jsem si jak tato hra neskutečně polyká čas, pokud se jí člověk chce věnovat, přitom mu nic nedá, že je stejně o tom času a ne schopnostech a komunita aspoň na Classicu 2 byla tak toxická, že jsem to až v takové míře nikdy nezažil a to nejsem žádný idealista a upozorňuji, že spousta negativních jevů tu byla vždycky a nic neidealizuji oproti mnohým jiným, přesto si nepamatuji takovou toxicitu jakou jsem zažil tam. K tomu schopných hráčů je tu jak šafránu, za to spousta mistrů v psaní vulgarit, machrování, vyhrožování a herní výsledky lesk a bída kurtizán.

Jak jsem tu psal na fóru několikrát, zahrál už bych si jen 3stupňový pánský dvůr a nejlépe doplněn 3stupňovým, případně 10stupňovým výzkumem s lučištníky a kostelem. Takový svět ale nebude. Takže hrát nebudu, možná si tentokrát jen pohlídám účet, aby mi jej Inno zase nesmazalo pro neaktivitu a nezkonfiskovalo PB.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Třístupňový panský bych si také rád zahrál, dřív býval občas na betě, ale ani tam už ho nedávají. A pokud jde o účet, když si ho propojíš s DK fórem a na fóru budeš aktivní, o herní účet nepřijdeš.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Ani si nemyslím, že jsem měl hloubavou otázku, jen jsem se zeptal, jestli došlo k přidání nového typu špehování a jestli by to mohlo být připsáno na Wiki. Nic uděláno nebylo, takže si sám odvozuji, že v Hamburku si něco vymysleli a DK Tým o ničem neinformovali.

Hamburk nás o tom informoval a my samozřejmě řádně hráče taktéž informovali. Systém špehování se v roce 2016 změnil a od verze 8.59 je systém špehování plně závislý na výzkumném systému. Informace o tom hráči dostali zde.
 

Deleted User - 4100157

Guest
Hamburk nás o tom informoval a my samozřejmě řádně hráče taktéž informovali. Systém špehování se v roce 2016 změnil a od verze 8.59 je systém špehování plně závislý na výzkumném systému. Informace o tom hráči dostali zde.
Skoro 6 let staré.
1) Chtělo by to aktualizovat DK wiki, obzvláště po tak dlouhé době.
2) Píše se jen, že při všech nastavení budou mic špehové vyšpehovat i jednotky mimo vesnici a ostatní systémy nebudou... z toho úplně jasně nevyplývá, že bude tedy i systém, že útočník musí mít více špehů než obránce a nestačí jen mít o polovinu více
3) V třístupňovém výzkumu nemusí být špehování nutně podle výzkumu, např. na s81 je desetistupňový výzkum a tam špeh se ani nezkoumá a vše může vyšpehovat bez výzkumu a navíc jak jsem se už před časem díval, tak velmi dlouho toto nastavení ani nebylo. Navíc je dost omezující, protože na světě bez výzkumu nelze spustit a pamatuji si ho, že byl jen na světech se 3stupňovým výzkumem bez lučištníků. Dá se nastavit na 10stupňovém? Dá se kombinovat s lučištníky na 3stupňovém výzkumu, případně na 10stupňovém?

Díky.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Pro Wiki zde na fóru máme sekci, takže dej nějaký podnět, co by se mělo změnit (ideálně odkaz, jaká stránka) a v nejlepším případě dej odkaz, odkud může náš Wiki správce čerpat, aby to upravil.

Moc nerozumím tvým otázkám v bodě č.3. Co jestli se dá nastavit? Systém špehování? Ten není možné již nastavit, je vždy závislý podle aktuálního výzkumu na daném světě.
 

Deleted User - 4100157

Guest
@Kozmicz
3stupňový špeh byl spuštěn jen na světech se 3stupňovým výzkumem a svět byl bez špehů, tak tomu bylo (a už je to hodně dávno), proto mě zajímá, jestli je možné takový systém špehování spustit i na světě s lučištníky (protože 3stupňové výzkumy mohou mít jen 15 výzkumů ve vesnici a kopiník a šermíř nejdou zrušit na 0, takže volných slotů je jen 13) a jestli je možné takový systém špehování spustit i na 10stupňovém výzkumu?
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Není možné již nijak konfigurovat systém špehování. Možnost nastavit si špehování v nastavení světa byla zcela zrušena. Takže pokud tvoji otázku chápu správně, tak odpověď zní ne, není to možné.
 
Nahoru