• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

jeden predmet - jeden Paladin

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna DeletedUser32205
  • Vytvořeno Vytvořeno

DeletedUser32205

Guest
v ramci vylepseni hry navrhuji do dalsich verzi zvysit pocet paladinu, ke kazdemu predmetu v zbrojnici by patril jiny paladin, takze po ziskani vsech predmetu by bylo paladinu 11. mohl by byt i mensi pocet, napr. 5, ale plny pocet paladinu s plnym poctem predmetu se mi zda zajimavejsi, protoze by kazdy z paladinu byl vazany jenom na jeden konkretni predmet. Vlastne by se to mohlo resit tak, ze by se nehledali predmety, ale postupne by se verbovali paladinove s konkretnim "povolanim", podle predmetu. urcite by se to libilo taky mladsim hracum, kdyby meli 11 hezky namalovanych ruznych paladinu - kapitana katapultu, velitele lucistniku, a tak, a veteranum by to taky nemuselo vadit, protoze by hra s vice paladiny poskytla par hezkych strategickych moznosti, ktere jsou ted utlumeny kvuli tomu, ze je jenom jeden paladin...pocet predmetu by se nemenil, ani system jejich vyuzivani, tak snad by to nebyl az tak veliky problem nahodit do hry...omezeni by zustaly stejne, takze hra by se spestrila, prace s paladiny by byla trochu zabavnejsi, celkove by to bylo myslim docela fajn :)

Hm, tohle už tady bylo rozebráno x krát, nejčastější argumentace byla ta, že Paladin jako univerzální jednotka ztratí účinnost, při větším počtu vesnic ani nobčas nevím kde ho mám, natož ho nějak používám víc než obvykle, a navíc nově tvůj návrh by udělal ve vesnicích pěkný zmatek...

no prave o to jde, vyuzit existujici system a vylepsit ten system, nezavadet uplne novoty. kdyz paladina nepouzivas, je to na tobe, pro vetsinu hracu ktere znam je to velice dulezita jednotka, ktera ma ale nevyuzity potencial. zatim jsem na foru zaregistroval jenom vymysleni novych predmetu, nebo zadosti o zvyseni poctu paladinu podle poctu vesnic, asi jsem prehledl navrh na samostatneho paladina pro kazdy predmet, to se muze stat. sam vidis ze DK herne stagnuji. INNO se snazi vylepsovat herni luxus kazdou novou verzi, to se jim dari, pridavaji motivacni zalezitosti, jako jsou oceneni, z tech maji hraci docela radost., alternativni ukonceni svetu, vetsi podpora pri startu novych svetu, ale chybi mi neco noveho v hernim systemu, co by nebylo prilis komplikovane a dalo by se to vyuzit pro marketing.

Aby se tím nezměnila hra.
V dnešní době je paladin neocenitelný v úvodu a nález a nasazení předmětu často stěžejní. Ale při obraně potřebuješ pomoc dalších paladinů z kmene a musí se kombinovat ... a pak chybí u jiného hráče. Má to potom kouzlo strategické úvahy jak pro bránící se, tak i útočící. Dnes máš 2 vesnice a již jsi nalezl 5 předmětů. Představ si, že pošleš útok a tam bude jak palach na berany, tak na katy, tak sekery, špehy i LK ..... sakra výhoda pro útočníka. Musel by tento týpek ve hře získat i nové nastavení, novou strategii použití. Jasně by to byl přínos pro větší využití v budoucnu, kdy hráči co mají megaúčty už ani nevědí, zda palacha mají nebo ne. Ale v úvodu by to byl podle mě ošklivý zásah do hry. Nejspíš by se dalo něco vymyslet, jak upravit jeho využití, ale už by to byl zásah do jeho "osobnosti". .... alespoň to je můj názor.

A pak tu hrozí další věc ... jak dlouho bude trvat, nežli si v IG uvědomí, že vlastně víc palachů bude součástí nějaké nové placené služby?

vytratilo by sa to kuzlo strategie, lebo bez rozmyslu by si mohol pouzit vsetkych a mal by si max bonus...teraz si rozmyslis cim ho vyzbrojis nez sa na niekoho vyrutis.

takisto by sa vytratila nutnost spoluprace s kmenom pri obrane...

jednoznacne nie :)

Přesně, jak se zde píše. Začátek by byl o dost nudnější a nemusel by jsi už tam kombinovat se soukmenovci.

Můj názor je hlavně ten, že nevím, jak bych pojmenoval Paladina...(Zelí je nej) Nevím, jaké další jména bych měl zvolit :sorry

Při více vesnicích se to ztratí, jak píše K.iller, ale více by zase překopalo strategii :(

vytratilo by sa to kuzlo strategie, lebo bez rozmyslu by si mohol pouzit vsetkych a mal by si max bonus...teraz si rozmyslis cim ho vyzbrojis nez sa na niekoho vyrutis.

takisto by sa vytratila nutnost spoluprace s kmenom pri obrane...

jednoznacne nie :)

trochu si to este premysli, ved by tam boli rovnake obmedzenia ako pri jednom paladinovi...ked si pri viacerych dedinach musis premysliet, kam umiestnis paladina, takisto by si si musel premysliet, kam umiestnis 11 paladinov, chapes. a keby tam este bolo obmedzenie jeden paladin - jeden utok trebars. a presuny paladinov by boli podla sucasneho systemu, takze by to nevyzeralo tak ze do kazdeho utoku si bez problemov napumpujem 11 paladinov a hura do toho :) praveze by sa zvacsili moznosti kombinacie, a to je to spestrenie o ktore mi ide. strategia moze fungovat aj na urovni jednotlivca, aj na urovni vacsej skupiny :)

mě se tento nápad nelíbí. Je to z toho důvodu že jenom 1 paladin tak má velkou sílu a ted si přestav že se těch paladinů najednou v 1 vesce shromáždí desítky paladinů. no jak by to vypadalo?

vypadalo by to tak jako ted, i ted funguje maximalne jeden paladin na jeden druh jednotek v jedne vesnici, takze by bylo zbytecne je tam hromadit, nevidim duvod na desitky paladinu v jedne vesnici

Ale já to myslím tak že ty se dostaneš pod utoky a požádáš o podporu. Soukmenovci ti podpory pošlou a hodně se posílají i paladinové a kdyby jsme mohli mít těch 11 paladinů tak to je hned aspon 20 paladinů (vždy se najdou hráči to pošlou podpory takže v tomto případě by nebylo 20 paladinů problém). Takže hned máme prakticky nedobytný beton.

Zpět