• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jesus Christus - Vánoční dárek

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Jesus Christus

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
20
Zahrádky

Hned ze začátku musím čtenáře varovat, že můj dárek se týká jedná veřejně známé persony, proto nebudu její jméno nikterak zmiňovat, a to ani ve zlém, ani v dobrém, neboť jak praví jeden nápis z rakouského mocnářství: Politische Gespräche verboten!

Odjakživa jsem měl rád psaní, amatérské kreslení i nejrůznější bizáry. Proto pro mě bylo manou z nebes, když vyšlo dílo ANDYKÓDY od autora A. B. s podtitulem Makat a neblábolit, které milostivě vydal spolek PHS z Kladna. Jde o sbírku různých dadaistických básní, mezi něž patří známé avantgardní kousky jako Hygieny, Matematický model nebo již klasické Motýle. Chyběl však zde můj oblíbený a srdcový opus Zahrádky.
Neboť tuto sbírku letos daruji své dobré kamarádce, která má podobné záliby jako já, rozhodl jsem se, že ji o Zahrádky nemohu ochudit - ANDYKÓDY musí být kompletní. A tak se v mé hlavičce zrodil nápad nejen onu báseň dopsat, ale k ní nakreslit i obrázek (celá kniha je totiž ilustrována).
Doufejme, že se vám můj (ještě budoucí) vánoční dárek líbí a že dadaista A. B. v budoucnu doplní sbírku o další lyrické výpovědi o světě.

Fotografii přikládám ve spoileru.

Krásné Vánoce všem!
132411399_203664928050548_8672820809762103330_n.jpg
 
Naposledy upraveno:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru