DeletedUser23979
Guest
Tuk tuk tuk.....poslední minuta běží....
Již otázky ne...sathan doodpoví a dneší křeslo bude zavřeno
Již otázky ne...sathan doodpoví a dneší křeslo bude zavřeno
Životní motto mám :Máš nějaké své životní motto?
Čím tě uchvátil film Černý rytíř? Těšíš se na nový díl Batmana?
no zajímám se o to dost a tak si myslím, že k tomu mám co říct jsem na straně toho, že mnoho věcí co nám bylo předloženo bylo úplně jinak (viz. Dvojčata ...)byl jsem tu jen jako pozorovatel.nemám co říci jen se učím novotám od mladých.jsem přece jenom o X krát starší.
musím ale hodnotit tvoje odpovědi. u chemotrails jsiu mně už dostal..vůbec bych neřekl že ti je 15 let.jsi už prostě chlap.a nemám o tebe strach
obdoba larpu bych řekl že je Dračí doupě když asi nemůžeš z postele,znáš tu hru?
žádný jsem si vyložit nedal, ale pokud by to nebyl od nějakýho šarlatána tak bych tomu i věřil i když nevím jak moc ... ale rozhodně věřím Čínským horoskopům a numerologiiNo věříš na výklady snů?
Pokud se osoby počítají jako věci tak nejlepšího kámoš nebo dívku pokud ne toto tak určitě bych si tam vzal nějakou plachtu abych měl pod čím spát než bych si něco postavilKdyby sis měl vzít 1 věc na pustý ostrov, co by to bylo?
Jaké slovo nejčastěji používáš?
Jak bys ses sám charakterizoval pomocí 1 věty?
Nejoblíbenější písnička?
No DK jde dopr***e ale tak IG se nechalo zlákat (jako všechny firmy) penězma a už s tím nic neuděláme ...Co říkáš na to, že se DK mění?
Záleží podle nálady ale spíš realista nebo mírný optimista ... ale záleží na situaciPatříš mezi pesimisty, realisty nebo optimisty?
Nad čím momentálně bádáš? Nad jakým tématem?
Jaké lidské období je ti nejvíce sympatické? Pravěk, Starověk, Středověk, ...?