• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

K čemu přesně slouží tzv. Majáky

Deleted User - 4101379

Guest
Zdravím všechny,

ve hře jsem vcelku nový, a zajímalo by mě k čemu vlastně jsou, respektive k čemu slouží tzv. majáky v nepřátelském území?

Děkuji
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Majáky? Co přesně máš na mysli? Nic ve hře pod tímto názvem není. Dej nám prosím screen toho "majáku" a určitě ti někdo z naší herní komunity odpoví.
 

Deleted User - 4101379

Guest
Už několikrát se mi stalo, že kmen požádal všechny, aby do jedné naši/neutrální vesnice v nepřátelském poslali hodně deff, že tam postaví "maják", tak mě zajímá k čemu je to vůbec ve hře dobré
 

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
Maják, tedy vesnice uprostřed nepřátelského území:
  1. Slouží často k útokům v noci, kdy většina lidí spí a dost často se stává, že někdo z nepřátel nechá vesnici v blízkosti majáku prázdnou.
  2. Dobré využití majáků je i při kmenových akcích. Když kmen naposílá útoky na vesnice kolem tvého majáku a ty můžeš snadno zabírat vesnice z blízka.
  3. Pokud máš maják na dobrém místě, můžeš tam postavit strážní věž, která ti odhalí sílu nepřátelských vojsk s mnoha hodinovým předstihem.

Obecně se dá říct, že majáky kolem svých vesnic nemá nikdo rád. Musíš ve vesnicích kolem majáku držet jednotky, které ti pak chybí jinde nebo musíš být extrémně aktivní a hlídat si vesnice i v noci.

Snad je to srozumitelné. Přeji hodně štěstí ve hře :)
 
Nahoru