• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Casual 2

DeletedUser40852

Guest
Já bych se chtěl zeptat, na casual přecházím s veskou velkou tak, jak jsem ji měl na normálním světě. Podle mě jde tedy o velikost vesky kterou mi zabrali jako poslední? Pokud ano, když mi naposled zaberou bonusovku přejdu na casual s bonusovkou?
 

DeletedUser41788

Guest
Podle meho plati at uz ti zaberou normalni nebo bonusovou vesnici jako posledni... Tak na casuallu budes s normalni vesnici... To by pak tak mohl udelat kazdej a mohl mit tak nejakou vyhodu... :)
Takze to nejspise nepujde
 

DeletedUser31120

Guest
Kdyby ti zabrali bonusovou vesnici, tak systém to bude brát, jako normální vesnici, kterou budeš mít prostě na Casualu 2 :)

S bonusovou vesnici nelze začít.
 

DeletedUser34317

Guest
Tak mi dnes přistála na stole první pozvánka do kmene, tak jsem se podíval do žebříčku... první dva kmeny -EW- a =EW= jsou sesterské a ještě se odvažují o sobě tvrdit, že jsou legendární! Ty jo, já jsem se nemohl přestát smát, protože mě to opravdu dorazilo, takováhle trapárna, bych se styděl být v takovém to kmeni. Casual asi moc nebude o zábavě a hlavně odpočinku, když tu budou takovéto kmeny s hráči, u kterých to vypadá, že si na Casualu jen léčí komplexy, neboť se hned zhlukují kmenů, aby byli TOP, to pak přeci už budou velci borci a majstři světa že?:king

Jen tak k zamyšlení...
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
=EW= a STRONG jsou známé původně asi spíše speedařské kmeny zakládané hráčem Siiu. Ten kmen (ale to snad jako STRONG) vyhrál i jednu českou kmenovou speed ligu v roce 2012 snad - to jsem právě zrovna nemohl hrát, protože ač jsem byl člen původní soupisky, stihl jsem se mezitím dostat do speed týmu :D Patřil k nejlepším kmenům během testu Projektu (tam jsem členem snad i byl :D), teď k nejlepším kmenům na Casualu 1, takže jako o legendárním se o něm hovořit dá :) Málokterá dominance kmene vydrží dlouho, i ten Casual je vlastně dělaný tak, že "koláč vesnic" se hodně rychle zvětšuje a hlavně když jsou zezačátku do kmene vybráni hráči ze středních kontinentů, tak to nejde udržet, protože časem dojde ta možnost kolonizovat vnitřek území a hráči se budou moct rozrůstat jedině nějak do vnějšku, což o kmenech s roztroušenějšími členy neplatí.
 

DeletedUser34317

Guest
Ale ten kdo chce dokázat něco, co má váhu, jde na normální svět, ne na Casual. Ne, radši jdou prudit lamky na jediný svět, kde by jinak mohly celkem v klidu hrát a možná se i něco naučit. Můžou si dokázat co chtějí, klidně vyhrát MS ve speedu. Radši si založej kmen pro elitu na Casualu. Jaký to asi tak bude mít efekt na hráče, kteří prostě se nedokážou uchytit na normálním světě? Já bych řekl, že budou otravení, že tu budou hned nějaké super kmeny, které je nevezmou a budou koukat na ně zvrchu. A oni si budou plácat po zádech a říkat, jooo my jste to ale boorci, tady na nás nikdo nemá, tady zůstanem a založíme ještě další kmen, abychom neměli konkurenci :D
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Neber to tak vážně, spousta lidí na Casualu 1 používalo silná slova pro zviditelnění svého kmene ale možnosti jsou opravdu tak omezené že elita jsou jen na oko a většině aktuálně nezbývá nic jiného než brát barbarky a platí to pro ně i do budoucna protože největší hráči nikdy nebudou schopní zabírat ty menší :)
 

DeletedUser40852

Guest
Tady nejdou špehovat barbarky? Poslal jsem LK s jednim špehem na barbarku a špeh mi nepřežil i když byla veska čistá
 

Olda22

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
16
Zde by měli stačit až 4 špehové na útok.
 

DeletedUser38079

Guest
nemam skusenos s kostoli a vierou:)

ako to je s utocenim na barbarky ak su mimo dosah viery a je v nich arma?
 
Nahoru