• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Casual 4

stepanb

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
No, tak nám svět skončil už před 3 dny, a kromě diplomů nemáme nic. Ani PB, ani úspěch, ani není oficiálně potvrzeno že svět skončil, dokonce se do něj nedá dostat ani ze statistik z hlavní strany. To se stále čeká na potvrzení z Německa?
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Jelikož se svět nedohrál do konce ve smyslu, že by nějaký kmen získal potřebnou dominanci, bylo nutné jej ukončit dle domluveného času ručně. Ovšem automatizované systémy se v takovém případě nespustili. Víme o tom a pracujeme na tom, aby hráči obdrželi i odměnu i úspěch.
 

lukes2222

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
6
stejně bych to nejradši nechal tak jako je to na normálním světě dokud se nedosáhne dominance svět nekončí
 

IamShaman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
65
@lukes2222 co si budeme, pozadovana dominance byla dost vysoka a bohuzel i kvuli limitum je obtiznejsi ji dosahnout. Na beznem svete se ji dosahuje lepe i diky tomu, ze jiz od pocatku sveta nejsou zadne omezeni. Pokud se nepletu, tak byl ze vsech casual svetu kladen na tomto svete nejvetsi pozadavek na % dominanci. I proto by se mohlo stat, ze by casual 4 trval mnohem dele, nez je soucasna zivotnost normalnich svetu (cca rok??).

Kazdopadne nic to nemeni na tom, ze jste v zaberu sveta makli a puvodni ztratu jste dost stáhli. Třeba příště. Diky za hru!
 
Nahoru