• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Casual 8

pagouš

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
16
Používejte ve větě čárky sakra, kdo to má po Vás pak luštit!!
 

Ekosek

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
33
Ano dáme to tedy bez urážek.
K tomu poměru 1:3 beru tak světy, které jsem vyhrál já. Ne všechno bylo s bobíky, ne všechno bylo proti rodině, ale vše byl na obouch stranách minimálně někdo z našich a vašich. J ejedno jestli kmen nese název Rodina, nebo 13. legie. Například takový lukes hrál csp4, csp5 i csp6. Stejně jako já. Tudiž jsem to vzal všeobecně. Nemyslel jsem tím konkrétně tebe.

csp4. Sice jsme nestihli splnit dominanci, ale za vítěze jsme prohlášeni byli. Diplom máme, takže to beru jako win. Mluvíš o tom, že jsme tam měli přesilu, ale ttu jsme měli pouze v počtu vesnic, ne v počtu kmenů, či hráčů. V tom je rozdíl.

Už si úplně nepamatuji jak to bylo s tvým odchodem na csp4, ale vím, že konkrétně já jsem se tě dost dlouho zastával. A pak jsi o mě začal šířit dobré zvěsti, proto jsi u mne osobně velmi klesnul.

Ohledně cas8. Opravdu netuším, kde jsi ten seznam sehnal. Možná bych ho i rád viděl, protože u nás nikde není. Pár lidí o tom mluví, že jde hrát naplno. Ale ty bych napočítal na prstech jedné ruky. takže to nejde nazvat tak, že bychom měli jít hrát jako kmen.

Ohledně špehování. Absolutně netuším co ti zrovna tydla potvrdil. Protože jsem ve evdení od csp4 a ani na csp4 ani na csp6 jsme špeha neměli. Nikdy nemohu vyloučit, že nikdo neměl někoho, osobního o kom nemám ponětí, ale jako vedení jsme vždy hráli rovnou hru.

Tvrdíš, že jste u nás nikoho neměli. přitom mi sám god bless money potvrdil, že informace vynášel. Tak nějak nevím co si o tom myslet.
A k tomu s tím náhodné trefení šlechty. Kdyby poslal šmoula vlak (což si jde ověřit podle twstats, protože by tu danou vesnici zabral xxkrát a nebo bych měl oznámení o přepadené podpoře) Ale nic takového se nestalo. Tudíž to byla jedna konkrétně přesně načasovaná šlechta. Nevěřím tomu, že by hráč jako je on jen tak poslal jednu šlechtu na barku. Tohle si pamatuju velmi živě, ale důkazy ti už nedohledám. Může to být stejná situace jako u nás. třeba někdo vynášel a ty jsi o tom nemusel vědět. Ale někdo prostě na csp6 vynášel, to je pro mne fakt, který nelze popřít.

Snad jsem se vyjádřil ke všemu. Bylo to celkem obsáhlé, tak jsem možná něco vynechal.
 

Ekosek

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
33
Už vím k čemu jsem se nevyjádřil. Maunician. Není to nikoho z nás účet. Je to Lord Cedník :) A ten s námi opravdu nemá nic společného :-D jednou u nás hrál stejně jako u vás :-D a bylo to poprvé a naposledy :-D
 

Liška Bystrouška

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
16
Safe výhru na cas6 vám nikdo nebere, vyhráli jste na plné čáře. Problém spíš je to, že jsi pokrytec. Na jednu stranu nám vyčítáš "zrady a podrazy" a přitom děláš to stejné. např. Jak bereš přechod Linga a jeho kamrádů na cas6? Pokuď to bereš, že to bylo ok, tak jak pak o nás můžeš tvrdit, že na cas7 děláme nějaké "zrady a podrazy". Píšeš tu, že neustále haníme tvoje jméno nějakýma výmyslama. Přitom však děláš úplně to stejné vůči nám :) . Zakazuješ tvým hráčům s námi hrát viz. cas6, jinak je na jiných světech rozebereš. Rozesíláš hromadné zprávy a přesvědčuješ lidi, kteří s tím nemají nic společného, že je nás potřeba zničit apod. Tvrdíš tu, že Mancuin je náš druhý účet, což mimochodem také není pravda. A co se týče těch špehů, můžu ti opravdu garantovat, že jsme žádného na cas6 neměli :D , protože jinak by sem o tom jako člen vedení věděl :D . Jo málem bych zapomněl, tvrdíš, že jsi na cas5 nehrál, to stejné můžu já tvrdit o značné části z nás na cas6. Abych to nějak shrnul, obě strany si nemají co vyčítat. Jen je trochu úsměvné, že se stavíš do role, určitého spasitele, který přišel svět zachránit před zlem jménem BOBIK. Jo a ještě jeden takový fun fact, jeden z BOBIKU jsi i ty, však jsi za ně hrál, ne? :D
 

pagouš

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
16
Díky, že už ty čárky píšete, hned se to lépe čte
 

saf1

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Napísal si to veľmi zrozumitelne. osobne nemám vedomosť o tom, že by som práve o tebe šíril nejaké urážky. ano na shamana zazneli slová kritiky z mojej strany ale poviem ti ako je, ja mam svoj život a nemôžu mi ho zkaziž urážky na moju adresu tu v hre. nikto ma tu nepozná osobne ani jeden hráč, takže preto tieto tvrdenia ma ani len nepohnú. to priznávam (shamana) ale nemám vedomosť o tebe to fakt. je jasne že vas beriem ako celok. aj teraz na konci cas6, thraxik mi napísal, či by sa nedalo dohodnuť, myslím obrancu chcel. nič som ine nespravil, iba to hodil na forum, aby videli ostatní, o čo som bol požiadaný. žiadny výsmech, žiadny koment. davno predtým sme rozhodli, že ostaneme na konci sveta len my a všetko ostatné prebereme. tudiž, nemohla byť jeho požiadavka splnená a popravde ani by nebola. prečo by som mu to mal nechávať? a to nie je nič proti nemu a ani netvrdím, že si to nezasluži. hrač je dobrý. ale následne som od neho odbržal posmešnú správu opäť len a to zdôraznujem nijako som ja jeho správu nekomentoval v zlom. ok to tvoje 1:3 vysvetlenie uplne chápem a berem.

god bless money :) musím sa usmiať. akože ak niekto ide veriť hračovi, ktorý je každý víkend v liehu a s prefetovaním mozgom (toto mám od viacerých hráčov iných, ja to nemám odkiaľ vedieť) tak potom ok. godd dodal info nejaké iba presne pred príchodom k nám. to je fakt. spolupracoval s rytířom, aj preto bol prave on vyhodený potom. godd sa zachoval svinsky ako ku vam (i ked tu je možné, že vedel že ide na čas určitý a má dodať info, to už viete vy lepšie ako ja) nasledne možno ešte horšie ku nam...týmto je pre mňa tento hráč uzavretou kapitolou. a to bol aj na msg našom, kde videl všetko a rovnako vedel, že tam nenašiel špinu na vás, ale len normalnu komunikáciu o hre. presne ako píšeš, ani ja nemôžem dať ruku do ohna za všetkých hračov, že nemali niečo tajné. nejaké info hrač s hráčom. ale vylučujem, že by sme mali u vás špeha. u šmoulu som bol velmi často v zástupe, takže tam by som to asi vylučiť mohol. ak sa nejednalo o msg komunikáciu priamo s niekým. na učte som u neho bol často. dodnes sme v kontakte, aj ked on s DK na nejaký čas určite skončil.
 

IamShaman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
65
ekosek teraz podme sa baviť normálne a bez urážok ak to dáš...

ja sa musím fakt smiať aj nad mancunianom ani netuším kto to je jeho bývalý nick belmondo tiež nikde pomaly nehral. ale bude tvrdiť akože prvá ruka..
Pokud se nepletu, tak je to hráč Lord Cendik, říkali jsme mu "Cedník".
spýtaj a hráčov ako hrajujá a podobne koľkokrát sa jej stalo toto čo tu udávaš ty, máme potvrdene od vašich hráčov napríklad tydl4 a podobne že ste mali špehov. a teraz k tomu poslednemu...

a nehovor mi že klamem a nemám pravdu...dá sa to všetko overiť na twstats.
Tomuhle nevěřím, s Tydlou se známe, důvěřujeme si, nevěřím, že by něco takového vypustil z úst, když dobře ví, že to tak není. Kmen Bobíci (cas4/cas6), případně Včelí Medvídci (cas7) NIKDY neměli špeha v nepřátelském kmeni.

Zde je nutné rozlišovat pojem "špeh" a "kamarád". Aby jsi tomu rozumněl, nikdy jsme k Vám nikoho cíleně nedosazovali, nikdy jsme od Vás cíleně netahali informace. Oba dva, dokonce všichni z nás, máme kamarády napříč různými světy a různými kmeny, lidé mezi sebou občasně prohodí pár slov, ten si postěžuje na tohle, ten na tohle.. To je ale běžná praxe a dle mého naprosto přirozená věc.

Pokud někdo cíleně tahal informace od našich nepřátel a užíval je ve svůj vlastní prospěch, tak je to špatně a razantně se proti tomu distancujeme. Světy cas4 a cas6 jsem naše kmeny vedl z velké části já a klidně Ti tu odpřísáhnu, s čistým svědomím, že jsme těchto věcí neužívali.

Důkaz? Například hráč staby1 zneužil účet našeho jiného spoluhráče (smakyCZ myslím?? Nejsem si teď 100% jistej s nickem), který mu jej původně dal za účelem zástupu. Dostal se do vaší aliance a chtěl z Vás tahat informace, posílat je nám. V moment, kdy jsme toto zjistili, tak jsme hráči vyhodili z našeho kmene a nahlásili jej za porušení pravidel - více účtů. Hráč byl zabanován a zbarbařil.
kde máme 1 výhru a 3 prehry?

na cas4 som začal po boku hráča olliewer ktorého som poznal z ineho sveta myslím 55 to bolo kde hral u mna v kmeni, môže ti povedať k tomu viac...je to tvoj hráč a človek spýtaj sa ho. viedol som aj tam kmen rodina a rozložil sa iba na zrade medzi hráčmi woo woo a lopata...tým sme naše pôsobenie tam ukončili kvôli zrade spojenca...s týmto neurobíš nič...olliewer ao každý další ti môže potvrdiť že ja hram vždy proti špehom a za ferovosť. akonahle mi dáš meno a dôkaz že tento hráč donáša bude bez milosti odomna vyhodený...rovnako to robím opačným smerom.

na cas4 som hral dlhé mesiace po vašom boku vrátane shamana s ktorým som prehodil množstvo správ...nemali sme problem ale hovoril som mu v čom mám problem a prečo nemienim hrať u vás...odišiel som a založil vlastný kmen, neprešiel som k superovi a nezradil...nasledne som sa na nejaký čas ešte vratiť k vám a hral po vašom boku hráči ako smoulinka a spol ti môžu potvrdiť ako na hranici mali zo mna smutnu hlavu. hral a bojoval som za bobíkov. u legie vtedajšej ma poznali len smoulinka, domazlickýradni a laokruhradim. posledný menovaný tam pekne sa ukázal a zradil. na dalšom cas6 ukázal prečo. to si nemažme med okolo pusy, takto to bolo...

sirther ma nechcel a neveril mi ked som a nedohodl na zmene a čo mi vadilo dlhodobo (shaman vie) u bobíkov nezáujem hráčov o hru, nepomahali podporami atd tak som proste odišiel..dlhé mesiace po tom ako som u vás odohral. a začal hrať na druhej strane. vtedy som si rozhádal hrača makelele s ktorým som hral ešte od sveta cz4!!! stretli sme sa aj na spomínanej 55ke. je to dobrý deffar. ale proste makelele a ja sme sa tým padom ocitli na druhej strane a proti sebe. nechapal som že to zobral osobne že to bolo cele len kvôli nemu. nie, bolo to preto že som bol nespokojný s nespoluprácou bobikov v tom čase tam a mnoho z vašich hráčov mi dalo za pravdu..

spomínaš hráča frantakri? prečo odišiel a zmaril vam win?

ohánaš sa troma winmi...cas4 ste nevyhrali nedokázali ste získať dominanciu napriek velkej presile ktoru nam vyčítate z cas6. mali ste 60 ku 40 a nedali ste to. a ruku na srdce veľa z vašich to priznalo keby svet trval ešte dva mesiace padnete...dobre to viete.
V této věci se naše vzpomínky značně liší.

Souhlasí, že jsi prvně odešel kvůli nespokojenosti, následně po naší (ty a já) domluvě přijal pozvání zpět. Poté jsi ale začal sabotovat naši východní hranici a my Tě z toho důvodu vyhodili (Bladius to byl). Východní hranici jsi držel spolu s hráčem stipo1, který bohužel herně nestačil a ztrácel vesnice proti Šmoulince a dalším, kdo v té oblasti byli. Ačkoliv jsme Tě žádali o to, aby jsi mu pomohl, tak jsi to neudělal, naopak jsi upravil limity tak, aby jsi Šmoulince pomohl s rozebírkou - s ním jsi pak následně měnil nově dobyté vesnice. Dokonce jsi mi to potvrdil tehdy v SZ.

Co se týče makeleleho, nemůžu za něj mluvit, ale co vím, tak ten Tě nesnáší za to, jak ses k němu zachoval na nějakém světě, bližší informace bohužel nemám.

Co se týče výhry na světě Casual 4 a hráče frantakri. Frantakti neměl vliv na to, že jsme nedosáhli požadované dominance, i s ním by nám chybělo cca 2,5% do konce. Místo v kmenu uvolnil sám a přenechal jej wrogemu, s kterým se do VK nepočítalo a on si jej dle svých slov zasloužil. S Frantou se občas potkáváme na různých světech, je to super hráč a vždy s ním rád pokecám.

Výhra samotná jako taková je opředená spoustou nepřesných informací. Nastavení světa - ukončení světa bylo udělané tak, že Vítězný kemn musí dosáhnout 60% dominance, NEBO musí být na konci první. Dominance jsme nedosáhli, ale první jsme byli, což mělo stačit pro výhru. Až v následných týdnech se ukázalo, že DK tým toto podcenil a ve skutečnosti nebyl systém plně automatizován a připraven na variantu, kdy někdo nedosáhne požadované dominance.

Ohledně dominance, byl to první svět, kde bylo potřeba 60% a musím říct, že to byl jeden z mála vyrovnaných Casual světů (cas5/6 byly celkem jednoznačné pro jednu, nebo druhou stranu). Pokud přihlédneme k faktu, že v době úplného pádu limitů jsme měli jako Bobíci cca 43%, vy kolem 30%, a do konce světa zbývaly cca 4 měsíce, tak je to dle mého opravdu velmi málo času na to, aby v případě vyrovnaných bojů jeden, nebo druhý kmen dosáhl požadovaných procent. Na nových světech je potřeba dokonce 80, nebo 90 procent, což si osobně myslím, je v případě vyrovnaných bojů nereálné. Uvidíme, jak se k tomu DK Tým v budoucnu postaví. Boje byly mohutné, obě strany byly ovlivněny neaktivními hráči (konec Milana, Tomkaze a dalších nás velmi bolel), konečný poměr cca 55/45% o tom mluví dostatečně dle mého.

Nicméně, oficálně jsme byli prohlášení za vítěze světa Casual 4, bylo to na úvodní stránce, v síni slávy, na fóru, dokonce máme diplomy. Jediné co nemáme, je úspěch, který je přidělován automaticky systémem, který, jak jsem již říkal, nefungoval.

Máš pravdu v tom, že jsme ještě před pádem limitů přetáhli jednoho Vašeho hráče (martas145k) a nabídli místo dalšímu. Nicméně to bylo rok, před koncem světa. Přechody a změny stran ke hře patří, na tom se asi shodneme.
cas5 tam sme hrali? ano niektorí jedinci ano ale ja som tam sa ocitol rovnako na chvílu ako na cas7...tak snad nerátaš že si porazil mna a hráčov ktorí tam vo velkej miere ani neboli.
Zde byla situace trochu jiná. Vznikl Bobík a Legie (bez několika z nás, vč. mě, kteří jsme se přidali k SoE/Fíky), kteří se spolu spojili proti dalším kmenům. Myslím, že ani jeden z našich kmenů tu nicméně nehrál naplno.

na 8ku nejdete ved som dostal zoznam ktorý na 8ku ide hrať naplno...tak prečo tvrdite že už nejdete? podte..to že bojujeme proti sebe neznamená že nemáme hrať na rovnakom svete...
Můžeme vidět ten seznam a jeho zdroj? Mnozí z nás, vč. mě s aktivním hrání (byť třeba jen Casual světů) končí. Jako jeden kmen nemáme v plánu pokračovat.

aspon budu karty rozdane od začiatku ako boli aj na cas6 to len vy tvrdíte že sme mali presilu 4:1..nemali...až v závere a to len preto že sme si ju spravili...
Lžeš. Kmen Bobík měl sesterský kmen a jednoho spojence (Stromáci), Váš kmen si založil 6 sesterských kmenů, následně uzavřel spojenectví s kmen UFG (nebo jak se to psalo), dále pak s kmenem ":))" a ještě dalšími (které jste možná v závěru vypověděli???) To bylo během prvního cca půl roku hry. Niceméně je pravda, že ten svět nám nesedl, hráli jsme špatně, spolupráce nám nefungovala a zcela pochopitelně jsme prohráli. Po cca půl roce od spuštění světa dala spousta z nás (Amorecka, Liška, já..) zrušit svůj účet. Výhru jste měli zadarmo.

a teraz k mojim podrazom a menám...poprosím zoznam mien okrem vašich a vymyslených druhých učtov ako mancunian atd...každý kto so mnou hral po mojom boku ti potvrdí že som nikdy svojich hráčov nezradil...
Jak jsem již psal výše, je to Cedník, všichni ti píšeme z našich jediných účtů.

pozri si cas6...spýtaj sa tých hráčov ktorí nám na zaver sami od seba!!! darovali dediny bolo ich mnoho aby sme to uzavreli a dominanciu dali...výber 30ky bol drsný a bola tá najťažšia vec na cas6ke. ale NIKTO!!! nemôže povedať že som niekoho zradil...to povedia len hráči ktorí sa neprispôsobili mojim pravidlám v kmeni...priznávam hrám tvrdo a od svojich hráčov vyžadujem veľa, niek aždý to dokáže prekusnuť, ale vždy si vdaka tomu svoju lod dovediem tam kde chcem.
Nemůžu soudit, nehrál sem tam v závěru a ve výsledku je mi to jedno. Je zcela logické, že se do vítězného kmene nevejdou všichni a v případě požadavku na 90% dominanci musí někdo prostě z kola ven.

nevymenoval som tu jediné meno ktoré by som si herne ako hráča nevažil, ste naozaj v hre dobrí...ale dotávate mnohí informácie prekrutene a presne tak ako dotyčný chcu aby boli podane.
Všechny informace mám z první ruky, protože jsem byl jeden z těch, kteří s Tebou měli neustále nějaké problémy.

poník tu písal niečo o nuitari a svete 54 tuším...s nuitari som hral na 49 a nech napíše priamo vdaka mne a mojim podporám a našej spoločnej spolupráci sme svet dotiahli kde sme chceli. na 54ke zrazu obrat, a mne su vyčítané svinstvá? ano ja priznávam ak niekde chcem hrať naplno a som u niekoho v kmeni a nespolupracuje sa nestrpím to. to isté ako laokruhradim na cas6 sme neverili vlastným očiam..ok rozhodol sa sám hrať s vami a ešte ste si na fore robili srandu z toho. toto je pravda.
Nemůžu soudit, to je záležitost mezi Vámi.

a liška teba si tiež ako hrača važim a k tvojej otázke lukes zrejme ma na mysli shamana a jeho stiahnutie mojej reálnej fotografie z facebooku a robenie si na svojom profile posmeškov z nich. toto zrejme mal na mysli lebo to už hraničí s niečím iným. ked zverejníš priamo proti vôli majiteľa jeho osobné fotky atd...asi mal na mysli toto zrejme...
Stejně tak není úplně v pořádku to, jak jsi mi do SZ psal osobní informace typu adresa bydliště, práce, apod. mojí přítelkyně a mě. Tomu se říká Stalking. Nicméně myslím, že jsme všichni dospělí a uvědomujeme si, že toto vše je už mimo rámec hry a měli by jsme si to odpustit.

takže na záver...som vždy dlhý ospravedlňujem sa ale toto je moja jediná vysvetlujuca správa k mojim podrazom atd. aj na cas4 som od vás nonsto počuval ako som zradil...ale pravda je a to mnohí dotial vedia že som dlho sa ozýval a dával najavo nespokojnosť a po mesiacoch aj odišiel a založil vlastný kmen a na vaše správy že to bude lepšie som sa znovu vratil a odišiel zase až po čase ked sa nič nemenilo dlhšie preč...overiť si to každý vie...pravda je takáto.
Dobrá, co mi povíš k tomu, jak jsi pár dní zpět dorazil na Casual 7 a začal valnou část našich členů obepisovat s tím, ať se přidají k Tobě, že špíny jako Já, Ekosek a další si výhru nezasloužíme a že uděláš vše proto, aby jsme prohráli? Všichni jsme ty zprávy viděli. Popíráš to?

Co mi povíš k tomu, jak jsi na casual 4 upravil naší soukromou komunikaci, tak aby vypadala, že urážím své spoluhráče (Hermelínek, Sir Aliens) a posílal jim to za účelem nás rozložit zevnitř?

Co mi povíš k tomu, jak jsme na světě Casual 4 plánoval kmenové akce, na fóru měl komplet plán akce, vč. mapy a dalšího značení a následně se celý tento topic, včetně mapy objevil na Vašem kmenovém fóru?

Co mi povíš k tvým multiúčtům, za které hráč prostřednictvím TOR? Ano, vím o tom, máme to potvrzené od členů Tvého kmene. Myslím, že to byla Dragonlady, který to řekla hráči God Bless Money. Někde bych dohledal i screen celé komunikace.

Mohl bych psát dále, ale myslím.. že tohle pro začátek stačí.

Myslím, že toto vše se dá dost jasně nazvat podrazy.
 
Naposledy upraveno:

saf1

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
shaman :) napísal si asi najzrozumitelnejšiu správu čo som od teba kedy videl a suhlasim s vela vecami ale s niektorými si uplne mimo...

neviem či to zvládnem ku všetkemu sa vyjadriť ale idem po poriadku...

začnem ale od konca...dragonlady a ja sme sa v zavere dosť chytili a proste som ju vyrazil z vížazneho kmena kde by mala miesto iste a vysvetlili sme si veci..ona vie prečo...začala ťahať proti mne čo ti potvrdia všetci naši hrači. čiže toto čo píšeš konkretne o TOR a multiučtoch? popravde? netuším o čom píšeš a neviem ani čo to je TOR. ja hrám iba legálne v zástupe aj preto som nebol nikdy banovaný za nejaké multiučty a pdoobne. nikdy som nehral pod iným nickom ako saf1 od sveta cz4!!! toto dôrazne odmietam a vidíš aké blbosti sa k tebe alebo vám donášaju.

cas7 došiel som tam na žiqadosť hrajujá, meska a dalších. chceli ma lebo vedia o tom ako kmen vediem a narovinu napísali nech im pomôžem že som ich jediná záchrana. práve s tydlom sme sa nedohodli žiadal som odovzdanie do rtuk kmena lebo nebudem svoje zaužívane veci meniť a nie je tam čas na zmenu musela sa udiať hned, tydl odmietol a prave to čo píšeš ako sa s ním poznáš a neveríš tomu tak vlastne len potvrdzuje to že on ich nevedie zamerne k winu. ak mi rozumieš. a ano tydl4 presne tieto veci písal k správam sa nedostanem už ale písal o tom ako máte špeha a ma aj dôkazy a podobne. chcel to vymeniť vieš za čo? že ostane jediný kto nebude zabratý že ho celeho nezničíme..vieš ako dopadol poznáš môj názor na to. ja som meno nedostal lebo som mu nenechal dedinu. spýtaj sa ho na to a ak ti zaklame tak čo chceš po mne potom ked vlastní ti klamu? tým som asi zodpovedal ten záver...aha ešte ta mapa...ja som nikdy mapy nezhotoval a žiadne mapy som nikdy neuverejnil ani tvoje...popravde cas4 bol tak prelezený kmenmi a špehmi že až.

som rad že si spomenul martasa...ak toto porovnávaš k lingovi a malej julči je to sakra rozdiel...martas hral dlhu dobu v legiii a hned ako mu zachranili prdel množstvom deffu proti vašej akcii den na to preliezol k vam a mali ste to dopredu dohodnute, netvrd mi opak...svinstvo ako bič...nikdy z našej strany nebolo taketo..

ak píšeš o cas6 a lingovi od začiatku patril k našim spojencom a s julčou prešli k vám kde sme boli nonstop v kontakte, nikdy žiadne info sme neťahali a chcel od začiatku prejsť a lutoval krok. svet bol v uode ked k nam prešiel...ešte zdaleka nerozhodnutý.

lord cendik to meno poznam am nohé to vysvetluje

" Lžeš. Kmen Bobík měl sesterský kmen a jednoho spojence (Stromáci), Váš kmen si založil 6 sesterských kmenů, následně uzavřel spojenectví s kmen UFG (nebo jak se to psalo), dále pak s kmenem ":))" a ještě dalšími (které jste možná v závěru vypověděli???) To bylo během prvního cca půl roku hry. Niceméně je pravda, že ten svět nám nesedl, hráli jsme špatně, spolupráce nám nefungovala a zcela pochopitelně jsme prohráli. Po cca půl roce od spuštění světa dala spousta z nás (Amorecka, Liška, já..) zrušit svůj účet. Výhru jste měli zadarmo. "

k tomuto tvojmu ti napíšem to iste ja že klameš ty...my sme mali tri kmene. Rodina, Family, Famila, nikto iný...A zabudaš že bobíci mali pindu a fifinku myslím že tak ste sa volali? stromakov v spojku?

dragonlady hrala sama od uvodu so sirtherom mimo nás...dali sme len don...nič ine...

čiže ak srpávne rátam 4:3 pre vás na počet kmenov. Bobíci, Fifinka, Pinda, Stromaci a Rodina, Famila Family...časom sme získali na svoju stranu load do spojka...čím sa vyrovnalo na 4:4..to že ste postupne sa rozpadali a jeden kmen vám zanikol je už o inom. to bolo hrou už. tak prosím nezavadzaj..nemáš pravdu..

čo sa týka casual4 domianancia bola daná a vždy je to tak že pokiaľ ju kmen nezíska nedostane titul do profilu..to nebola žiadna chyba na cas4 ako ste uvadzali. tak su dane pravidlá. suhlasim s tebou že 80% dominancia a viac pri vyrovnanosti sveta je nemožná...my sme mali na konci už všetko v rukách a nebyť našich ktorí nám odovzdali sami dediny by sme ju tiež nedali.

a práve to je to krásne na tom čo ma na záver aj dojalo že ti ludia to davali sami...robili by tak keby tak strašne boli urazení že sa tam nedostali a neznášali ma ako tu stále čítam?

všetko skrátka nie je len čierno biele ale aj farebne...

snad som sa vyjadril ku všetkému.
 

saf1

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
ešte si spomenul zrušenie učtov od vas, to sam hadam uznaš že bolo spôsobene prave tým že ste prehrávali, ak by ste boli na tom opačne sam vieš že by ste liška ty atd učty nerušili..

a amorecka? otvoril som si ju ked nám nečakane skončil jindrapce. tým som si ju otvoril a nemohla vás podporovať, chcela k nam pre tvoju info ale odmietol som ju ale popísali sme pekne bez hádok. vysvetlil som jej že proste ju vziať od supera nemôžem a to bola bodovo vaša top hračka. ak by som bol taký ako píšeš prečo by som ju odmietol. opäť over si od nej že neklamem.
 
Nahoru