• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Casual 9

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.300
S novým světem pomalu otevíráme i novou kavárnu. Neváhejte diskutovat o všem, co se týče nového světa.

Ahoj zajímalo by mě nastaveni?
Start kdy asi by mohl být?
Pevnost / Kostel / strážní věž?
Rychlost?
Vlajky / Paladin?
díky jde mě o to abych stihl vybudovat vesnici kde hrají a mohl se tak přesunout snad to stihnu než ho dáte :)

Rád bych navrhl tyto změny oproti předchozím světům. Pomohlo by to oživení.
  • Zákaz podporovat vesnice mimo kmen (tedy i barbarské vesnice). Toto by mělo velký dopad, je totiž zvykem, že nové barbarky jsou již hned po jejich objevení se pořádně zabetonované.
  • Omezená doba na zástupu, například 20 dní na celý svět.
  • Zrychlení výskytu barbarských vesnic. Urychlit jejich růst a zvýšit jej až do 3k bodů.
  • Runové vesnice.
  • Vícestupňový výzkumný systém.
  • Jeden paladin na hráče, bez možností vylepšení. Sloužil by tedy pouze k rychlejším podporám.
  • Posílání surovin pouze v rámci kmene. Posílání mimo kmen zakázané po celou dobu světa.
  • Blokace změny kmene. Pouze 1x za 30 dní, jinak musí hráč vyčkat. Trvale zamykat kmeny není možné pro casual, svět by umřel!

Rád bych navrhl tyto změny oproti předchozím světům. Pomohlo by to oživení.
  • Zákaz podporovat vesnice mimo kmen (tedy i barbarské vesnice). Toto by mělo velký dopad, je totiž zvykem, že nové barbarky jsou již hned po jejich objevení se pořádně zabetonované.
  • Omezená doba na zástupu, například 20 dní na celý svět.
  • Zrychlení výskytu barbarských vesnic. Urychlit jejich růst a zvýšit jej až do 3k bodů.
  • Runové vesnice.
  • Vícestupňový výzkumný systém.
  • Jeden paladin na hráče, bez možností vylepšení. Sloužil by tedy pouze k rychlejším podporám.
  • Posílání surovin pouze v rámci kmene. Posílání mimo kmen zakázané po celou dobu světa.
  • Blokace změny kmene. Pouze 1x za 30 dní, jinak musí hráč vyčkat. Trvale zamykat kmeny není možné pro casual, svět by umřel!

1. bod souhlasím stane se že hráč po 7-14 dnech skončí a naposílají tam hráči z jiným kmenů podpory nemožné zabrat
2. to by taky šlo :)
3. to by bylo dost dobré
4. nějaká akce kmenová by se tam hodila aby to bylo jiné a nové
5. nesouhlasím zbytečné náklady surovin
6. mohly by být knihy
7. souhlasím
8. kdyz se hráč přida tak aby mohl i sam od sebe odejít nemá smysl dávat že když někdo přijde tak musí zůstat to by bylo nepřijemné.

Přidávám další body:
Rychlost světa místo rychlosti 1 dát to speciálně na rychlost 1,5
Větší rychlost armády cestování a verbování
Možnost vlajek
Bez kostela
Limit ve kmeni max 40-60 hráčů

A hlavně uvést kdy plánují vyvojáři tento svět spustit :)

Ahoj zajímalo by mě nastaveni?
Start kdy asi by mohl být?
Pevnost / Kostel / strážní věž?
Rychlost?
Vlajky / Paladin?
díky jde mě o to abych stihl vybudovat vesnici kde hrají a mohl se tak přesunout snad to stihnu než ho dáte :)
Ják máš dost Pb tak za 14 klidné vystavis vesnici v pohodě vlastní zkušenost :)ale teď sem si dříve udělal abych měl hezký inventář udělá to velký rozdíl hlavně balíčky sur. Atp:)

Ják máš dost Pb tak za 14 klidné vystavis vesnici v pohodě vlastní zkušenost :)ale teď sem si dříve udělal abych měl hezký inventář udělá to velký rozdíl hlavně balíčky sur. Atp:)

No mám jen 1000 PB a to si rozhodně chci nechat na casual na premko a na suroviny začne event na 14 dnů tak snad to bude dobře padat hlavně balíčky :D

Bude probihat i event (ocean pokladu) na casualu kdyz se hrac presune ?

Ne, událost na tomto nově spuštěném světě neprobíhá.

kdyz se hrac presune a v inventari bude mit knihy od paladina tak se taky spolecne s ostatnima vecma z invetare presunou taky nebo zaniknou?

Zpět