• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic světy

Co bys na případném dalším rád viděl za nastavení?
Proti Autobotům, prosím, udělejte klasiku bez kořist.
Herní rychlost 4
Rychlost vojenských jednotek 0,4
Faktor produkce surovin 2,5
a prosím přidejte náhodné MS proti podvodníkům. Kdy začne klasický server?

Zdravím

Chci se zeptat kdy bude spuštěn další classic svět , říkalo s že bude vždycky aktivní jeden , jak se dohraje spustí se nový , stejně jako je to se Speed světy .

Děkuji

Zaprvý, Supp ti vždycky řekne, že svět s předstihem oznámí, nevím co víc po nich chceš.
Rýpnutí na aktivitu mimo mísu. Krom toho, že forum můžeš číst aniž bys byl přihlášený (a ty pak mohl stalkovat aktivitu), tak být tady denně a stalkovat všechny profily (jak ty) je imo mnohem horší:)
Vyjdi ven, sniž si kortizol a buď vklidu:) Až svět bude, tak bude, určitě to tvoje zprávy a urgování admina nezrychlí.

Zaprvý, Supp ti vždycky řekne, že svět s předstihem oznámí, nevím co víc po nich chceš.
Rýpnutí na aktivitu mimo mísu. Krom toho, že forum můžeš číst aniž bys byl přihlášený (a ty pak mohl stalkovat aktivitu), tak být tady denně a stalkovat všechny profily (jak ty) je imo mnohem horší:)
Vyjdi ven, sniž si kortizol a buď vklidu:) Až svět bude, tak bude, určitě to tvoje zprávy a urgování admina nezrychlí.
Nikdo se na tvůj bezcenný a bezvýznamný názor neptal. Neuč orla létat po tolika letech v této hře, po tolika diskusích s administrátory, jak to ve hře a na fórum funguje. Takhle se bav doma s rodiči a ne se mnou.

Tohle je diskusí fórum, které je absolutně mrtvé, je to místo, kde je diskuse určena hráčům a pro administrátory je to prostor, kde mohou prezentovat různé informace hráčům, což nedělají, totožně to nedělají ani na Discordu. Dávají sem jen směšné soutěže, kterých se zúčastní neustále stejní hráči a je to bezvýznamný.

Mikosansobi přišla z TheWest, čekal jsem, že se to komunitě nějak představí a trošku tu hru oživí. Místo toho to tak nějak přežívá a dělá mrtvého brouka :D

Ty už mi nepiš, reagovat na tebe nebudu, takže je to zbytečný.

Uklidni se, ohánět se a flexit tu tím že seš starej a máš údajně víc zkušeností… budiž, nevím od kdy je být starej lepší, ale you do you bro.

S prostřední části s tebou souhlasím.

V poslední části si zas jen zvracel svoje stařešský “moudra” takže k tomu nemá cenu se vyjadřovat, čtu to tu od tebe nonstop. Snažíš se být strašně chytrej, ale vlastně nejsi, to je jediný co ze všech zpráv od tebe jsem prozatím vyčetl.

Abys mi říkal co můžu/nemůžu a budu/nebudu dělat sice věk máš, ale to je tak vše, takže tohle si zkoušej na svoje děti, jestli teda nejsi incel, na což bych upřímně sázel.

Tak se hoď do pohody, kroť svoje zbytečný rejpání a dej si bráníka v petce, on se ti ten kortizol sníží<3 Hezkej večer, dědo

Zpět