Deleted User - 4001952
Guest
@Uličník Kdo říká, že to za tebe dělalo úplně všechno samo? Samozřejmě, že prvních 5 dní uděláš beast start-up i bez skriptů, to není žádná novinka, nicméně další dny už jsou skripty znát... Ono sedět u hry třeba přes 15 hodin denně měsíc v kuse a nonstop farmit ručně nejde, to mi nepovídej, to bys byl sakra brutální nolifer.
A už vůbec mi neříkej, že by tento scénář nenastal, kdybyste ban nedostali... Farmili byste furt stejně, možná ještě víc. 
Moc si nevěř, že tolik farmíte, taky farmím hodně a něco mám odehráno na top místech v zahraničí, tak nevím, co to tu vytahuješ za kraviny... Jsem rád, že alespoň @padá to jak hrušky přizná, že hrál nefér, to se mi líbí, že tu neomílá kraviny a jedná narovinu!
Co mi přijde jako vrchol komedie je to, že máš potřebu tu psát z více účtů, to absolutně nepobírám...
(Uličník, Legendary Sir Fcéčko, Wotan Grimmzahn)
A už na mě prosím nereaguj, nechci se tu hádat. Jen jsem chtěl říci, že mi je líto hráčů, kteří dostali ban neprávem a směji se nad tím, jak máš potřebu se tu obhajovat a omílat jak moc obrovské máš zkušenosti, na druhou stranu pak shazovat někoho, kdo přidá "no offence" příspěvek, i přesto, že nevíš kolik zkušeností dotyčný, či dotyčná má.
A už vůbec mi neříkej, že by tento scénář nenastal, kdybyste ban nedostali... Farmili byste furt stejně, možná ještě víc. 
Moc si nevěř, že tolik farmíte, taky farmím hodně a něco mám odehráno na top místech v zahraničí, tak nevím, co to tu vytahuješ za kraviny... Jsem rád, že alespoň @padá to jak hrušky přizná, že hrál nefér, to se mi líbí, že tu neomílá kraviny a jedná narovinu!
Co mi přijde jako vrchol komedie je to, že máš potřebu tu psát z více účtů, to absolutně nepobírám...
(Uličník, Legendary Sir Fcéčko, Wotan Grimmzahn)A už na mě prosím nereaguj, nechci se tu hádat. Jen jsem chtěl říci, že mi je líto hráčů, kteří dostali ban neprávem a směji se nad tím, jak máš potřebu se tu obhajovat a omílat jak moc obrovské máš zkušenosti, na druhou stranu pak shazovat někoho, kdo přidá "no offence" příspěvek, i přesto, že nevíš kolik zkušeností dotyčný, či dotyčná má.

Naposledy upraveno moderátorem:
Trochu mi to připomíná MČR ve speedech, tam dostali ban taky všichni.