Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
řešit to nikdo nebude, protože brečíš na špatném hrobě, od toho jsou tikety a každý tiket má svůj čas. Btw koukal jsem na kmen SZ a na hráče z okolí a všichni mají více bodů než ty, takže bych začal u sebe, pořádně hrát a stavět a pak bych se zaměřil na ostatní![]()
![]()
![]()
Na mapě je nezdravě vypadající rakovina jak blázen, účty mají stejně vedený algoritmus přes bota. Vzpamatuj se chytráku! Pokud nejsi pro fair-play hru, nemáš tu co dělat.

Je mi jasné, že absolutně nechápeš, jak funguje seriózní tým hráčů, kteří hrají efektivně, aktivně a podle strategie, protože jsi zjevně na úplně jiném intelektuálním i herním levelu.
Už z tvého vyjadřování je jasné, že se bavím s někým, kdo je o několik tříd pod mojí úrovní, a nemá smysl s tebou ztrácet čas, protože logicky nejsi schopný vést racionální debatu. Ostatně, těžko diskutovat s někým, kdo ani neví, co má stavět, aby údajní boti neměli více bodů než on
Doporučil bych ti někdy vycestovat a jít si zahrát na jinou jazykovou verzi, ať vylezeš z nory a pochopíš, o čem ta hra je![]()

Podívej, chápu, že někdo má potřebu řešit multiúčty jako svůj životní úkol, ale trošku mi to připomíná situaci, kdy někdo vidí souseda s novým autem a hned začne sepisovat hlášení na finančák. Jestli někdo pravidla porušuje, je na supportu, aby to vyhodnotil – od toho tam jsou, ne fórum.
Navíc, není trochu paradoxní naříkat na neefektivní systém ticketů tím, že budeš spamovat fórum? To je jako stěžovat si na pomalé odbavení na letišti tím, že si vezmeš s sebou 10 kufrů. Ticket se podá a vyřeší tam, kde má – tady na fóru to fakt nikdo neurychlí.
A k těm strategiím – víš, co je zajímavé? Že dokud někdo hraje jinak, než je očekávaný standard, hned je podezřelý. Jako kdyby hráč, co staví efektivně, automaticky nemohl být skutečný. Možná by bylo lepší soustředit se na vlastní hru než hledat duchy za každým rohem.
A jen pro pořádek – herní fórum neslouží k diskusi nad blokacemi účtů, multiúčty nebo rozhodnutími supportu. Od toho jsou tikety, a jejich řešení tady nijak neurychlíte. Takže pokud vám opravdu záleží na férové hře, stačí podat ticket a dál se věnovat hraní místo spekulací.![]()
Tady se asi ozval majitel těch mulťáků. :-DJe mi jasné, že absolutně nechápeš, jak funguje seriózní tým hráčů, kteří hrají efektivně, aktivně a podle strategie, protože jsi zjevně na úplně jiném intelektuálním i herním levelu.
Už z tvého vyjadřování je jasné, že se bavím s někým, kdo je o několik tříd pod mojí úrovní, a nemá smysl s tebou ztrácet čas, protože logicky nejsi schopný vést racionální debatu. Ostatně, těžko diskutovat s někým, kdo ani neví, co má stavět, aby údajní boti neměli více bodů než on
Doporučil bych ti někdy vycestovat a jít si zahrát na jinou jazykovou verzi, ať vylezeš z nory a pochopíš, o čem ta hra je![]()
Já vůbec nejsem podrážděný, jen jsem alergický, že si lidé tady pletou fórum ze supportemTady se asi ozval majitel těch mulťáků. :-D
Kdyby někdo takhle upozornil na moje mulťáky, reagoval bych stejně podrážděně.

Ako hovoris diskutujeme nad hrou, ktorou sucastou je aj taketo masivne porusovanie pravidielJá vůbec nejsem podrážděný, jen jsem alergický, že si lidé tady pletou fórum ze supportem
A místo diskuse nad hrou, taktikou, bojem a vším se tohle fórum proměnilo na kydání špíny druhých. Já fórum čtu od roku 2008 a moc dobře si pamatuji tu proměnu a mentální obměnu místní herní komunity![]()
. Co sa tyka ticketov ludia uz pisali ze to nahlasili bez odpovede( ktora pravdepodobne ani nepride), to sa navzajom nevylucuje. Mam za to ze na forum sa moze diskutovat o vsetkych aspektoch hry