- Počet poděkování
- 11
My si všimli, neboj xddJá jsem pro používání skriptů ve hře. Zároveň jsem zastánce multi-účtů a podobných vymožeností.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
My si všimli, neboj xddJá jsem pro používání skriptů ve hře. Zároveň jsem zastánce multi-účtů a podobných vymožeností.
ked si este raz precitas moju spravu tak si mozes vsimnut ze som pisal "odpovede( ktora pravdepodobne ani nepride)"Je vidět, že nemáš moc nahráno a nahlášeno, odpověď ti ani nepřijde, tiket bude prošetřen a většinou bývá poslední dobou bez reakce. Co by jsi chtěl? aby ti posílali strojově psanou zprávu, že hráč byl prověřen a že ti nemohou říct výsledek?
Fakt si citaj najprv spravy kym odpovies, o skriptoch sa tu nitko ani nebavi xDOn narozdíl od vás není pokrytec, 90% z vás porušujete pravidla různými skripty, které jsou ilegální ale brečíte na ostatní
Skripty ulehčují hru, hrozně moc skriptů nahrazuje chybějící funkce hry, které by měla mít hra v základu, abys v roce 2025 nebyl otrokem hry.![]()

Ještě když víme, že nám kmen SZ, se kterým jsme šli původně na svět říkal, že mají kamaráda na supportu.

Kubína pre kristove rany ved si otvor oči konečne už, kľudne pod na dc a ja ti kľudne vysvetlím všetko a ako to robia. A presne ti poviem ktoré sú to multiucty. Je to každému úplne jasne že sú to multiúčty. Už aj tak dk je dosť mŕtva hra a tí skalní čo tu ostali tak im to support kazí že proste nebojuje proti takým extrémom ako je Senna na s100 a teraz kmene v tom zhluku na klasiku 10.Docela by mě tato informace zajímala. Jestli k tomu máš něco více, neváhej mi to napsat.
Na druhou stranu každý člen supportu v minulosti hrál nějaký svět nebo i dokonce hraje. Nicméně práce je kontrolována a svou pozici tedy nelze využít k nějaké výhodě. Maximálně tak přehlédnout něco, ale jak tickety, tak řešení nahlášení je kontrolováno.
Jak tu již bylo napsané, pokud si myslíš, že bylo nahlášení vyhodnoceno špatně, tak vždy máš možnost nechat situaci prověřit. Pamatuj však, že by mělo být na prověření dostatek času.
Odborník ten pan z MaďarskaBavím se, dobře jsi to napsalchceš učit orla létat
Myslím, že zrovna se Sennou si support vytřel pohladu, Alan zablokovanej několikrát, Insider měl teď snad taky ban
Ale plačte si tu, já už tady reagovat nebudu, nějak už k tomu moc nemám, dorazil sem brek ze slovenska na který už nemám žaludek
Zobrazit přílohu uživatele 7892
![]()
![]()
![]()
)