• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic světy

Je vidět, že nemáš moc nahráno a nahlášeno, odpověď ti ani nepřijde, tiket bude prošetřen a většinou bývá poslední dobou bez reakce. Co by jsi chtěl? aby ti posílali strojově psanou zprávu, že hráč byl prověřen a že ti nemohou říct výsledek?
ked si este raz precitas moju spravu tak si mozes vsimnut ze som pisal "odpovede( ktora pravdepodobne ani nepride)" :)

On narozdíl od vás není pokrytec, 90% z vás porušujete pravidla různými skripty, které jsou ilegální ale brečíte na ostatní :D
Skripty ulehčují hru, hrozně moc skriptů nahrazuje chybějící funkce hry, které by měla mít hra v základu, abys v roce 2025 nebyl otrokem hry. :Good
Fakt si citaj najprv spravy kym odpovies, o skriptoch sa tu nitko ani nebavi xD

Proč nehraješ na Slovensku? Když jsme u toho?
Ještě napiš, že bydlíš v ČR. Nedivil bych se, každý tu chce hrát a žít. :D

Mňa tu fakt udivuje hlavne reálne mentálne nervyvinutie niektorých šašov tu. Tak aby som to tu uviedol na pravú mieru. A zareagujem tu na rôzne choré názory.

Každý podvádza v tejto hre, ale všetci ukazujú len na Sennu zo sveta 100 a teraz po novom na kmeň SZ na klasiku. A všetci sú pokrytci tvrdia títo chlapci. To že niekto ma autobuilder alebo autozber alebo 1 mulťak znamená pre mentálov-že je to v podstate rovnaké ako keď ja si tam nalogujem 100 účtov výstavám ich cez bota. Potom z nich vybombujem okolie poberiem si ich a vyhrám cely svet To je jak keby dakto ukradne žuvačky a ty vykradneš banku a povieš, že to je v podstate rovnaké lebo však všetci podvádzajú, tak máš v hlave povysavane.

Ďalej tam bol názor že nechceš byť otrokom hry preto podvádzaš, pri tom pred tým píšeš že mať dalších 100 účtov je vlastne full time job, proste si len serieš do papule.

Ďalej support neviem čo akože robí pochopím že keď ma niekto 1-3 mulťaky že dokázať mu to je ťažké šak lebo VPN a podobne. Ale keď ich ma 100 stavaju skoro rovnako tie účty kmene sa založili v priebehu 5 min u všetkých tých účtov a sranda že sú to rovnaké účty ako na s100 čo boli fejkovo zaberané znova a znova a tu to nebude inak, účty bez popisov bez profiloviek bez premenovania dedín bez ničoho proste jasne mulťaky, pretože sa to chlapcom nechce ani trochu skrývať … a support níč nechá ich kaziť hru xy hračom.

Títo hráči sú proste chudáci, ktorí nemajú osobný život v poriadku a riešia to týmto spôsobom mates, tom.t, aďa.k - (ľudia ktorý robia tie multi) a ľudia v sz ako Quarrimatas, a f k, berserk, r.i.p, atd. sú len obyčajní chudáci ktorí chcú mať veľa bodov ale každý jeden z lepších vie, že akonáhle príde vojna s bodovo početnejšim kmeňom alebo rovnakým a budú musieť nad tým sedieť tak zhasnú do pár dni ako sviečky a oni to dobre vedia preto podporujú tento štýl podvodného hrania .

Ještě když víme, že nám kmen SZ, se kterým jsme šli původně na svět říkal, že mají kamaráda na supportu.

Docela by mě tato informace zajímala. Jestli k tomu máš něco více, neváhej mi to napsat.

Na druhou stranu každý člen supportu v minulosti hrál nějaký svět nebo i dokonce hraje. Nicméně práce je kontrolována a svou pozici tedy nelze využít k nějaké výhodě. Maximálně tak přehlédnout něco, ale jak tickety, tak řešení nahlášení je kontrolováno.

Jak tu již bylo napsané, pokud si myslíš, že bylo nahlášení vyhodnoceno špatně, tak vždy máš možnost nechat situaci prověřit. Pamatuj však, že by mělo být na prověření dostatek času.

Žádné informace nemá, protože je to přesně tak, že jedna paní povídala.
Za ty roky jsem měl dost adminů ze supportu na discordu, komunikoval jsem s dost lidmi a nikdo nikdy nepustil informace.

Nedávno jsem psal hráčce LucusQa, kterou znám asi 10 let ze speed kol, proč skončila v supportu a přišla mi reakce, že se podívala kam neměla a nechtěla to vysvětlovat, tak skončila. Jednoduše mají své mechanismy a myslím, že support je nestraný ;)

Zkušenosti mám jen s tím, že pokud někdo porušil pravidla, dostal třeba unban dříve než někdo jiný, ale to je asi individuální i na posouzení admina.

Docela by mě tato informace zajímala. Jestli k tomu máš něco více, neváhej mi to napsat.

Na druhou stranu každý člen supportu v minulosti hrál nějaký svět nebo i dokonce hraje. Nicméně práce je kontrolována a svou pozici tedy nelze využít k nějaké výhodě. Maximálně tak přehlédnout něco, ale jak tickety, tak řešení nahlášení je kontrolováno.

Jak tu již bylo napsané, pokud si myslíš, že bylo nahlášení vyhodnoceno špatně, tak vždy máš možnost nechat situaci prověřit. Pamatuj však, že by mělo být na prověření dostatek času.
Kubína pre kristove rany ved si otvor oči konečne už, kľudne pod na dc a ja ti kľudne vysvetlím všetko a ako to robia. A presne ti poviem ktoré sú to multiucty. Je to každému úplne jasne že sú to multiúčty. Už aj tak dk je dosť mŕtva hra a tí skalní čo tu ostali tak im to support kazí že proste nebojuje proti takým extrémom ako je Senna na s100 a teraz kmene v tom zhluku na klasiku 10.

Bavím se, dobře jsi to napsal :D chceš učit orla létat :D
Myslím, že zrovna se Sennou si support vytřel pohladu, Alan zablokovanej několikrát, Insider měl teď snad taky ban :D
Ale plačte si tu, já už tady reagovat nebudu, nějak už k tomu moc nemám, dorazil sem brek ze slovenska na který už nemám žaludek :Bad

1739119367711.png

:D :D :D

Naposledy upraveno:
Pokud máš dostatek důkazů, nahlaš podezření herní podpoře Divokých kmenů. Ti by měli situaci prošetřit a případné podvodníky potrestat.

Důležité je nevzdat se a bojovat za pravdu.

HAMTY HAMTY

Zpět