• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic světy

Faktom je že proste IRL ste chudáci a validáciu nachádzate len v tom kazíte klikačku ostatnym, napr. beware of plebs vlásky jak tarzánek nechcem ani vidieť jak vyzerá zbytok toho odpadu mates komplexy ma zo svojej výšky určite lebo ma tak 150 cm, ale mne je to fuk ja si zaklikam a je mi to fuk skočím na další účet a idem si ďalej

Všetko je v pohode, iba znova rovnaka skupina hraču sedi v kralostve podivnych dedin, ktore nereaguju na spravy a
maju podobne rastúce šablony.
Za par dni to popadá ako na 100, ani 1 stupen hradieb im neznicia, narobia si na nich utočne body a hra ide dalej.
Neni to vubec divne, možná malinko.

Podobnu situaci, som stretol na medzinarodke, tam to do 3dni support vyriešil, vesky zmazal a i ked sa vedelo, odkial to šlo, tak majitel uctu ban nedostal, pretože samozrejme iná ipcka.
No tady to nikoho nezajima, pokračujeme na dalšom svete a oni sa každemu smeju do tvare.
V pohode, len nasierajú uz i tak malú komunitu cz hry a opúštaju túto i celkom zajimavu browserovku, co tu s nama už celkem dost dlho žije.
Len tak dalej, zabime si tu hru i u nás.

Naposledy upraveno:
Faktom je že proste IRL ste chudáci a validáciu nachádzate len v tom kazíte klikačku ostatnym, napr. beware of plebs vlásky jak tarzánek nechcem ani vidieť jak vyzerá zbytok toho odpadu mates komplexy ma zo svojej výšky určite lebo ma tak 150 cm, ale mne je to fuk ja si zaklikam a je mi to fuk skočím na další účet a idem si ďalej
Jasně že nemáme práci, pobíráme dávky, sedíme jen za pc a měříme v průměru 154cm 56kg a máme koňské zlatavé hřívy až na zem.

NATHYANE, nesměj se lidem za to jak vypadají, nikdy nevíš co se ti v životě přihodí.

Chápu že člověk ze světa neúspěchu tu musí ventilovat svoje vnitřní pocity jelikož vše ostatní už padlo na dno a jediné co máš jsou kmeny, které hraješ u popelnic na kraji Dunaje, ale nech už toho.

Support vše prošetří, není potřeba už tu urážet a smát se ostatním.

Každý jsme nějaký, Mates žije například u mně ve sklepě zavřenej v kleci, když byl malý spadl pokousala ho Liška Bystrouška a od té doby je vzteklý a nesmí ven. Ale nikdo se mu u nás nesměje tak to nedělej ani ty.

Nikdo z nás si nevybral jak bude vypadat a kde se narodí.

Všem přeji krásné Vánoce a až půjdete spát tak si nezapomeňte lehnout ( pokud máte kde )

Pá váš milovaný Bersík

Čo tu píšeš, ho*na bersy jake support prošetří, ty dobre vieš čo robíte tak sa tu nehraj na mentálna. A tomu ver že sa budem smiať, ja som 22 ročný mladý hoch čo ma užíva krásny život a má ho ešte pred sebou ale spoteným nerdom sa ja vždy smiať budem ;)

Čo tu píšeš, ho*na bersy jake support prošetří, ty dobre vieš čo robíte tak sa tu nehraj na mentálna. A tomu ver že sa budem smiať, ja som 22 ročný mladý hoch čo ma užíva krásny život a má ho ešte pred sebou ale spoteným nerdom sa ja vždy smiať budem ;)
Jo tak ve 22 letech je nejlepší klikat vesničky, je přeci rok 2025 a nejsou žádné možnosti ve světě.

22 ročny mladý hoch co travi čas v kasínech u Asiatek a především na DK.

Moc moc tě to trápí, radši se jdi věnovat škole ať máš nějaké vzdělání a nedopadneš jako ti o kterých píšeš a znáš lépe jejich životy než ten svůj.

Dále ti k tomu asi nemám co říct, víme všichni moc dobře tvůj styl hraní kolik lidí už si podělal a jak všechny škemráš o skripty, ale jak nejsi u koryta tak kopeš kolem s sebe jak malý maďárek kterému vzali hračku.

Nikdo z nás co jsme v kmeni nepodvadime, já osobně nikdy neměl žádný Ban za MU, to jsou jen tvoje fantasy bludy

22 ročny mladý hoch co travi čas v kasínech u Asiatek a především na DK.

Moc moc tě to trápí, radši se jdi věnovat škole ať máš nějaké vzdělání a nedopadneš jako ti o kterých píšeš a znáš lépe jejich životy než ten svůj.

Dále ti k tomu asi nemám co říct, víme všichni moc dobře tvůj styl hraní kolik lidí už si podělal a jak všechny škemráš o skripty, ale jak nejsi u koryta tak kopeš kolem s sebe jak malý maďárek kterému vzali hračku.

Nikdo z nás co jsme v kmeni nepodvadime, já osobně nikdy neměl žádný Ban za MU, to jsou jen tvoje fantasy bludy
takže chceš říct, že si v životě neměl BAN? A že těch 100 multiůčtů kolem Vašeho kmene není Vašich jo?

takže chceš říct, že si v životě neměl BAN? A že těch 100 multiůčtů kolem Vašeho kmene není Vašich jo?
Ano chci říct že ani jeden z těch MU není můj, já mám problém zapnout PC natož zakládat MU, většinu času svého hraní klikam na mobilu

Btw: TW stats, podívej se prosím a nenajdeš svet kde bych zabíral MU

Je to dostačující?

Ano chci říct že ani jeden z těch MU není můj, já mám problém zapnout PC natož zakládat MU, většinu času svého hraní klikam na mobilu

Btw: TW stats, podívej se prosím a nenajdeš svet kde bych zabíral MU

Je to dostačující?
Takže veřejně přiznaváš, že to jsou multiúčty Vašeho kmene… jen jediné co popíráš, že nejsou tvoje… a ani nerozporuješ počet ok doufám, že toto přiznání bude support řešit..

Zpět