• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic světy

Neviem kto vyfasoval ban za zakázaný script na farm ale ja som to nebol :) vtipné je, že tu na to reaguje v podstate random borec a strašne sa ho to dotklo ono to bude tým, že si známa firma a musíš sa schovávať za random nick ale tý čo ťa poznajú vedia kto si že Tome ? a tak isto vedia, že tie mulťáky sú buď tvoje alebo christopherove :D ono totižto vy sa to nesnažíte ani maskovat a tie isté mulťaky čo ste si naspamovali na cs100 tak ste si dali na classic a tvárite sa, že o tom nič neviete :D

no a tá tvoja rádoby vtipná hláška o Maďarsku zo základnej školy len ukazuje ako si mentálne obmedzený :D teraz má nasledovať čo ? mám ja vytiahnuť trápne vtípky so sandálkami a Tatrách ? Neboj neznížim sa na tvoju úroveň :) dúfam, že sa stretneme na hranici a nestihneš to predtým ešte odpálit jak máte vo zvyku vy PRO PLAYERI :D

Kubína tu ti priložím screeny z našeho chatu ako sa chvastá, svojimi multakmi a že žiadne nemá je to špinavý klamár nič viac. A nech si spraví každý názor sám o tej špinavej bande.
Máš svoje mulťáky ve kmenu na deff, tak proč tu vůbec na něco reaguješ? A ještě si dáš do profilu citát z profilu KSN ve smyslu jak zloděj křičí chyťte zloděje. Tak mě pro změnu zas nebere hlava tvoje potřeba se tu vyjadřovat na adresu multiúčtů.

neviem prečo sa tu nad tým vôbec vzrušujete, naspawnujú si 200 mulťákov požerú ich ale akonáhle im zaklope nejaký schopnejší kmeň na dvere tak odpália účty, neviem čo z toho tý chalani majú keď vždy hrajú pod iným nickom aby ich nikto akože nespoznal ale tak asi je to nejaký EGO BOOST, nevadí chalani ja Vám to prajem, škoda že tam nemáte so sebou ešte Adama (Insidera) možno by sa mu podarilo zahrať podobnú šarádu ako na cz100 kde oklamal nie len spojencov a ludí čo mu verili ale ešte aj ludí s ktorými bol v kmeni a čo pozná osobne a išiel im tvrdiť totálne nezmysli to už je pre ma vyšší level HRY :D

takže ten kto si prečíta to čo som tu napísal musí pochopiť, že tý chalani majú určité nezrovnalosti niekde inde a preto si to vynahrádzajú tým, že sú na každom svete PRVÝ škoda, že len DOČASNE ale budem Vám držať palce aby ste to raz dotiahli aspoň dokonca lebo inak mi moc nedáva zmysel ani toho bota nastavovať keď viem, že akonáhle príde nejaká väčšia katovačka tak odpalujem účet :D

každopádne každý sme ORIGINÁL a ja vám to prajem :)
Děkujeme, ale my už vyhraných věcí máme dostatečně, takže nás baví už jen tento styl hry.

děcka nehádejte se a někdo mi řekněte jak funguje chytání vlaků na světě bez milisekund:D

Neviem kto vyfasoval ban za zakázaný script na farm ale ja som to nebol :)
Ten zámek v kmenu, co nám posílal EZIO se ti tam vyčaroval sám, že?
Od té doby jsi najednou přestal růst, čím to bylo? Vypadl ti internet? :Wrrr

Nemám potřebu nikoho ponižovat ani se před nikým povyšovat, tak se k tobě vyjadřovat nebudu :D
Slyšel jsem o tobě dost toho, a nic z toho nebylo k chlubení se či k pochvale. Takže vlastně nic dobrého to nebylo.:D

A kdo jsem, to je jedno, já nemám potřebu se klepat do prsou, je mi fajn tak, jak hraji.

Jojo, těm “anonymním” se to vždycky kecá líp, to je všeobecně známo x)))

Máš svoje mulťáky ve kmenu na deff, tak proč tu vůbec na něco reaguješ? A ještě si dáš do profilu citát z profilu KSN ve smyslu jak zloděj křičí chyťte zloděje. Tak mě pro změnu zas nebere hlava tvoje potřeba se tu vyjadřovat na adresu multiúčtů.
Ty šašo to su realny ľudia žiadne 100 účtov na VPNkách a to že mi budú kryť chrbát je len moja výhoda, ja nemám za potreby robiť toto čo ty a griefovať tu starú klikačku a biť sa po hrudi, vy si reálne myslíte že keď nás začnete bombiť z tých mulťakov že budem akože smuťko ? Sa preber, lebo kluk s kamenim, je len šašo s ručkami jak paličky čo je zhrbeny za PC cely deň a rád sa hladká v rozkroku keď si naspawnuje 100 účtov, ďalší je mates čo ma 160 cm a líčka jak škreček a korunovaný král je pán tarzan s fajnymi vlaskami mastnými jak mop, čo dostal kopačky od katariny a teraz jej musi ukazať aký je dobrý v divokých kmeňoch :D

Utoky sa zoraduji do radu jak ich posielaš v tej 1 sekunde... tak isto aj podpora, takze to nechytiš,, ak z 1 vesky posle celej vlak. Aspon tak si to pamatám. Musis branit

Zpět