Super nastavení classicu 3. Tohle je ta opravdová klasika.
Miami Nights 1984 Uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 42 16. kvě 2022 #741 Super nastavení classicu 3. Tohle je ta opravdová klasika.
DUDU Nový uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 0 16. kvě 2022 #742 Skvělé nastavení ! Máte pochvalu
Kozmicz Administrátor Člen týmu Administrátor Počet poděkování 2.114 17. kvě 2022 #743 Děkujeme. Nastavení vymyslel Kubina, takže pochvaly by měly směřovat jemu!
Kubina Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Support Officer Počet poděkování 690 17. kvě 2022 #744 Nastavení bylo vymyšleno hráčem @Miami Nights 1984 , za což mu děkujeme a věříme, že pro vás vybral zajímavé nastavení...
Nastavení bylo vymyšleno hráčem @Miami Nights 1984 , za což mu děkujeme a věříme, že pro vás vybral zajímavé nastavení...
Cvrček Nový uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 0 18. kvě 2022 #745 Ahoj, jde někomu ta předregistrace? Už má 14 minut běžet a nikde se mi nezobrazila možnost. Díky za odpověď.
Ahoj, jde někomu ta předregistrace? Už má 14 minut běžet a nikde se mi nezobrazila možnost. Díky za odpověď.
Kubina Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Support Officer Počet poděkování 690 18. kvě 2022 #746 Normálně zde se před registruješ...klasicky z hlavni strany hry https://www.divokekmeny.cz/page/join/csc1
Normálně zde se před registruješ...klasicky z hlavni strany hry https://www.divokekmeny.cz/page/join/csc1
Cvrček Nový uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 0 18. kvě 2022 #747 Cvrček napsal/a: Ahoj, jde někomu ta předregistrace? Už má 14 minut běžet a nikde se mi nezobrazila možnost. Díky za odpověď. Klikněte zde pro zvětšení... Už frčí!
Cvrček napsal/a: Ahoj, jde někomu ta předregistrace? Už má 14 minut běžet a nikde se mi nezobrazila možnost. Díky za odpověď. Klikněte zde pro zvětšení... Už frčí!
beny100 Nový uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 5 18. kvě 2022 #748 Budeme začínat s dvěma vesnicema nebo jen s jednou ?
Kubina Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Support Officer Počet poděkování 690 18. kvě 2022 #749 S jednou vesnicí
1Rici Uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 145 18. kvě 2022 #750 Nastavení je fajn Jsem rád, že su vyzkoušíme všechny možné varianty nastavení. btw: do budoucna bych klidně někdy znovu zkusil zase další classic se 2 vesnicema
Nastavení je fajn Jsem rád, že su vyzkoušíme všechny možné varianty nastavení. btw: do budoucna bych klidně někdy znovu zkusil zase další classic se 2 vesnicema