• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
124
to netuším, zkusíme a uvidíme :D ale bylo by to celkem o ničem.

Diablov syn

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
Priatelia kamoši dobrý ľudia

skúsim využiť forko chvilku na niečo iné a kedže mi support neodpisuje možno mi niekto odpovie tu :D

zaujímali by ma odpovede na tieto otázky

1. tým, že sú na svete balíčky surovin pre šlachtic tak to znamená, že šlachtic bude zadarmo alebo to znamená, že za každého padnutého šlachtica dostanem surovinový balíček ?

2. ak preberiem dedinu kde bude pánsky na leveli 3 tak tam ten pánsky na level 3 ostane a ja budem mať automaticky možnosť spraviť dalšie 2 šlachty ?
3 -1 (ktorou som prebral dedinu)

3. v nastaveniach sa píše " levná obnova, ceny zvyšujicí se od druhého."

vedeli by ste mi to prosím stručne vysvetliť ako to funguje ?

za prípadné vysvetlenie díky a GL všetkým :)

Ryan Gosling

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Čauko, bude support nějakým způsobem řešit těch xx tiketů ohledně nahlášení mulťáku, co patří lidem z kmene SZ?
Díky

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
251
Čauko, bude support nějakým způsobem řešit těch xx tiketů ohledně nahlášení mulťáku, co patří lidem z kmene SZ?
Díky
řešit to nikdo nebude, protože brečíš na špatném hrobě, od toho jsou tikety a každý tiket má svůj čas. Btw koukal jsem na kmen SZ a na hráče z okolí a všichni mají více bodů než ty, takže bych začal u sebe, pořádně hrát a stavět a pak bych se zaměřil na ostatní :D :D :D

= Jiras =

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
21