• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
A já hlupák si myslel, že se Kozmicz špatně vyspal :D Tak tímto se hlavnímu administrátorovi veřejně omlouvám za nařčení o předpojatosti a malém údu:)
On za tím celou dobu je zamindrákovaný chlapeček, který neunesl, že mu přišli na bota (kterého já mimochodem nepoužíval, pokud to teda někoho zajímá, což zřejmě nezajímá). Teď mě omluvte, prosím. Jdu taky z trucu někoho z topu nahlásit. Třeba dostane ban za "vy moc dobře víte co jste udělal" což jasně dokazuje "to co vám nemůžeme dle pravidel ukázat". Pak se mi bude mnohem lépe spát.

Mohli bychom z toho udělat takovou štafetu nahlašování a na konci oceníme největší fňuknu a loosera. Laťku už kolega Uličník, hrdý absolvent pěti ročníků základní školy zvedl vysoko.
 

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
Ale to se pleteš, mě to neštve :) První co mě napadlo bylo, že zase budu mít čas na to co je důležité. A jelikož se mi blíží státnice, je to vítaná dovolená :) Co mě štve tak je přístup supportu, který z jedné strany lze chápat, nicméně oni by zas mohli chápat nás.

Přesně tak. Když mi zkazili hru, musím jí přece kazit i já ostatním. Ty jsi podle mě takovej ten člověk, co maže lejna po lavičkách v parku a pak posílá 1000 stížností na úředníky a policii, kteří s tím nic nedělají.
 

DK Terapeut

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
28
Jinak už teď vím , že bych chtěl svět kde si zahraju s lidmi marathon DK..
Vybral bych tzv top 100 hráčů... hrálo by se to v jedné hale 72 hodin nonstop.. hráč který by na 5 min usnul by byl ukončen..
Zakaz veškerých scriptů..I bez pb a možnosti využívání Pb výhod..
Aby Innogames nebyli ochuzeni o možný výdělek ze hry dal bych startovny cca 6000kc...
Vítěz samozřejmně tučnou vyhru:)
 

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
No ne, ty musíš být nějaký světec :eek: Ještě, že tu máme pana Uličníka, zastánce slabých a hlídače pořádku. Kde bereš TY to právo osočovat ostatní? :D Pořád fňukáš za to, že vám vybanovali kmen jakobych za to snad mohl já nebo někdo jiný z řad hráčů.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Kluci, zkuste si tohle vyřešit někde mimo naše fórum. A toto fórum nechme pro hráče, kteří se hrou chtějí bavit a ne řešit nějaké skripty.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Vzhledem k tomu, že se tu řeší blokace dvou hráčů a jejich soukmenovci si myslí, že blokace proběhla neprávem, budu velice rád, když to zainteresovaní hráči vyjasní na pravou míru. Nerad bych, aby se tady šířili další informoace o tom, že support někoho blokoval neprávem.
 

Deleted User - 3992990

Guest
Naozaj sa tu hadajú 2 hráči ktorí museli porušiť pravidlá hry aby sa dostali na top priečky rebríčku? Aspoň keby ste obaja mali trošku charakteru a uzali si že využitie farm scriptu/bota je neférové správanie v hre a niesli za to následky. Ak aj v real živote musite porušovať pravidlá aby ste niečo dosiahli, je mi vás úprimne lúto.
 

jack komora

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
26
Spíš mě mrzí a udivuje to, že hráči si udělají náskok v podobě toho, že momentálně jsou třeba o 500 mincí v plusu před ostatními podváděním, dostanou 5 dní ban a hrají znovu i s tím náskokem 5 dní je zpomalí, ale stejně budou pořád na tom díky podvádění líp než většina, mělo by se toto banovat permanentně nebo mnohem delším banem
 

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
5 dnů ban je na světě s rychlostí 4 a 2x rychlejším vojskem naprosto likvidační lhůta, během které může hráč ztratit všechny vesnice, jelikož se nemůže bránit. 30 vesnic se dá ztratit za půl dne...
A vůbec.. proč tu držkujou lidé, kteří sami podváděli?
 
Nahoru