• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
No raději ať jsou všichni zdraví, za takových okolností ten classic asi ani nechci :D

Nicméně nikdy nepochopím proč dali do hry možnost kupovat PB za suroviny(každý, kdo není kopyto vydělá klidně desítky tisíc PB), když se pak při všem argumentuje tím, že světy u nás nevydělávají. Proč nás trestají za prodělečné světy, když vlastně není důvod do hry dát jedinou korunu? V dobách největší slávy DK bylo PÚ, správce a to je asi tak vše? A kdo chtěl hrát, tak si to koupil. Nikoho to nezruinovalo a každý si přišel na své.

A výsledek je ten, že hráči nadávají, když si někdo udělá pomocí PB náskok, s hrou znechuceně končí a INNO zas naříká, že nemají penízky z našich světů. A podobných gólů do vlastní brány bylo za ty roky spoustu.

Není to vlastně vina jejich dlouhodobé politiky? Fakt mě mrzí číst, že si za to vlastně můžeme sami, protože jinde to jde a u nás ne.
 

beny100

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
teď když to tady čtu co kdyby se udělal celosvětovej classik kde by hráli všechny země v Evropě mohlo by tam být třeba 50 000 hráčů možná víc a podle mě by to bylo super :D

teď mě to napadlo ale nepřijde mi to zaš až tak zlí :D
 

DeletedUser44631

Guest
Přišlo by ti to super tak první měsíc, než by tě naložili všichni, co se společně domluví a budou hrát jako jeden tým. V cizině každý hráč hraje na účtě ve čtyřech lidech, viz Německo apod. Jen česko je zaostalé.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Tak už je to i na betách, a to by to měly být jen tréninkové světy.
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Beta server dříve sloužil jen pro test chyb a hrálo se tam jen v klidu. Za poslední rok, možná dva si z něj hráči udělali další regulérní market a jeden nebo dva kmeny tak hrají jen pro výhru :)
 

DeletedUser44631

Guest
Jo takhle, tomu rozumím. Hrával jsem tam pár let - důvod je jediný, hráčů je méně a funguje to jako běžný server tzn je snazší se dostat do TOPU.. :cool:
Ale v tomhle trošku to ztrácí pointu, neboť to má být válka kmenů a né válka jednoho kmenu vs několika kmenům.. Co už.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Gratulujeme všem, kteří došli na našem unikátním Classic světě až do samotného závěru! Dnes jsme odeslali odměny prvním 3 hráčům v žebříčku a všem členům vítězného kmene. Věříme, že se společně potkáme na některém z dalších světů! Hodně štěstí!
 

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
165
Tak nám ten slavný classic skončil. Prvně jsem se tu chtěl vysmát některým lidem za to jak se chovali, ale je tu někdo, kdo mě štve mnohem víc. Ano, je to nás slavný support.

Mám hned několik otázek:

1) Bylo by prosím možné oznámit hráčům, že za Classic nedostanou žádné ocenění na profil dřív jak 2 dny po skončení světa? Ideálně třeba hned před začátkem? Jak jsme si mohli tuto informaci zjistit? Diplom dostaneme, prémiové body už máme, ale ocenění ne. Sorry, ale tohle si fakt člověk nedomyslí.

2) Proč jsou na svět, který je 4x rychlejší uplatňovány stejné tresty jako na normálním světě? Fakt je rozdíl dostat ban na několik dnů na světě s rychlostí 1 a na světě s rychlostí 4. Doporučuji si tu hru někdy zahrát, pak to možná support uvidí z našeho pohledu.

3) Proč proboha na tomto světě, který má zcela specifické nastavení i rychlost platí stejná pravidla pro slevu na mince jako na normálních světech? Classic byl reálně rozhodnutý někdy v listopadu minulého roku a zbylé měsíce už se zabíraly jen free vesnice. Slevu na mince jsme dostali až v dubnu, takže svět i přes rychlost 4 byl extrémně nudný. Uzavření kmenů znemožnilo jakékoliv intriky nebo pokus o zničení dominantního kmene.

4) Odemknutí kmenů. Na podzim jsem byl informován Kozmiczem o tom, že support přemýšlí, zda znovu otevře kmeny (což by dost oživilo hru). Poslední zpráva byla, že se o tom udělá anketa mezi hráči do konce roku 2020. Na konci roku 2020 jsem se dozvěděl, že se to bude řešit až když svět poběží alespoň 1 rok. V dubnu mi pak bylo řečeno, že už nic nebude, protože svět je moc rozehraný (wow, kdo by to byl čekal po 12 měsících hry). Co je tohle proboha za přístup?

Podtrženo sečteno - fakt jste mě zas jednou zvedli ze židle, pánové. S body 2-4 jsem se tak nějak smířil už během hry. I přes to, že je to všechno na hlavu. Bod 1 byl ale fakt celkem šok.
 
Nahoru