• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic

Kluk s kamením

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
179
Dejte prosím návrhy na konkrétní body, které změnit. Ještě to prodiskutujeme.

Nepříjemnosti které vidíme k Vaši diskusi:
  • Milisekundy - pokud lze vypnout, tak je to lepší.
  • Omezit kořist než je nyní, protože to je jako kdyby kořist nebyla
  • Zmenšit počet hráčů v kmenu
A zřetelně uvést, jak vlastně proběhne start. Bude předregistrace nebo ne? Bude možné pozvat hráče? Přeci nelze být rozsázený jak brambora po mapě s xy hráči.
  • Datum spuštění světa: Čtvrtek, 3. 2. 2022 v 8:00 (bez předregistrace)
V cizině je to aktuálně tak, že je možná jen předregistrace a pozvání či přemístění je vypnuto a mě to přijde jako rozumné řešení.
 
Naposledy upraveno:

Kluk s kamením

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
179
Komentáře zaneseny v tvém textu.

Jestli existují scripty, které dokážou vyslat útok s dopadem na 1 ms, tak o tom nic nevím, na to tu jsou jiní experti, říkám si jen, že je ale odezva připojení a serveru.

Ano, to lze - záleží na synchronizaci času v PC a kódu skriptu, samotném zařízení a internetovém připojení.

Máte pravdu v tom, že hráči na CZ na to nejsou zvyklí, tak že by to někoho potrápit mohlo, ale nepřijde mi to jako náročnější nastavení.

Asi mi uniká pointa, proč Inno tedy začalo omezovat rabování. Nějak se rozšířili farm scripty? Vždycky to bylo o rabování. Ale i tady Vám dám za pravdu, mohlo by to být zajímavé spustit svět bez možnosti rabování. Hráči by jeli na doly, ale k čemu by mi bylo na někoho zaútočit, pokud mu nemohu vyrabovat sklad? Navíc není potřeba skrýše, i když ta toho moc neskryje. To už by bylo dobré jen na obsazování a katování. Ale to si obránce řekne brzo pak o obranu.

Rabování zabere čas, znevýhodňuje hráče, kteří neumí se skripty apod.
Server bez rabování je něco jiného z důvodu, že jsou si všichni rovni a hrají ve hře velkou roly katapulty na kovárnu, selský dvůr apod. Člověka to nutí hrát trošku jinak, taktizovat. Plánovat útoky s kmenem, podpory aby nedostal backtime apod.


Proč se to nazývá Classic, když je jasné, že řada starých věcí už nikdy nebude nastavena (pravidlo SD, staré bonusy bonusovek, šlechtic se starými předměty ať s původními bonusy, tak pak s těmi novějšími, stará morálka, starý způsob špehování, limity kmenů…).

Classic je odvozen od slova klasický, což jsi si asi odvodil a původně se hrálo klasické nastavení pouze s vyšší rychlostí. Nicméně stejně jako se zdokonaluje tvůj chytrý telefon, tvůj automobil tak se zdokonaluje i nastavení. Upřímně, tebe by bavilo jíst každý den stejný chléb?

10stupňový výzkum nazývají jako klasický, i když u nás dlouho nebyl. Na rozestupu 150 ms nic klasického nevidím.
Ve světě zcela běžná věc, ber v potaz, že administrátoři na CZ verzi jsou ze vším opatrnější než kdekoliv jinde a prostě asi naše komunita na to není zvyklá.
Čekat na balíčky surovin, to je jako čekat na Godota.
Věř, že na classicu to tak není. To není server s rychlostí 1.

Celkem jste splnili ten noční bonus a růst barbarek.



Nahradit zlaté mince za balíčky surovin
Zrušit ms, nebo upravit na 100 ms
Snížit počet členů v kmenu na 20
Zrušit rabování, když se to některým líbí
Souhlas
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Předregistrace by se na Classic světy neměla používat, dokonce si myslím, že by i oficiálně měla být zakázána, ale to bych musel ještě ověřit. Pozvat jiného hráče bude možné, to zatím nemáme v plánu vypínat.
 

Miami Nights 1984

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
42
Předregistrace bývá na jiných classic světech. Tady by se zase neměla brát možnost kmenu být pospolu než to řešit přes pozvání až po startu.
 

Deleted User - 4100157

Guest
Komentáře zaneseny v tvém textu.
Díky za vysvětlení.

Teď jsem se díval na pár jazykových mutací a v Polsku pouští i normální světy s rychlostí 2,5 a to tam měli i classic s takovou rychlostí kdysi. Myslel jsem si, že normální světy jsou v rozmezí 1 - 2, ale vše se mění.

K těm balíčkům surovin:

Mohl bys říct i o normálních světech, že to tam většinou nebývá. Na některých jazykových verzí to nebylo nikdy spuštěno. Co jsem se teď díval, tak na aktivních světech na polské, ruské i mezinárodní verzi teď aktivní není žádný takový svět. Přitom to na těchto verzích bývalo. Na německé verzi to mají a tam je zajímavé, že to snad vždy spouští na ten svět bez přímých placených funkcí a vlajek.

Mají balíčky surovin na švýcarském klasiku, který spustili teď 2. ledna (sic!). Barbarky jim tam nerostou.

Pamatuji si balíčky surovin ze světa 10, ale to už je 12 až 13 let, bavil jsem se o tom i s hráči z Emmons ještě na srazu v Kladně, což byl rok 2013 a ti to také hodnotili jako zajímavý prvek. Když tady byly ankety na nastavení světa, tak jsem se to snažil prosadit, ale odpověď je vždy stejná, že ne. Kdysi jsem to chvíli hrál i na nějakém německém serveru, ale to nebylo dlouho a je to někdy na speedech, ale tak raději bych to viděl na classicu. Na normálním světě bych to asi už rád dnes neviděl, když jsou všude přímé placené funkce a vlajky. Zajímavě to nastavují v Německu, kde to dávají asi jen na světy bez těch vlajek a spol.
 

Kluk s kamením

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
179
Předregistrace by se na Classic světy neměla používat, dokonce si myslím, že by i oficiálně měla být zakázána, ale to bych musel ještě ověřit. Pozvat jiného hráče bude možné, to zatím nemáme v plánu vypínat.

upřímně, pokud to tak vidíte tak se nedá nic dělat. Zjevně každá jazyková verze to má jinak, zrovna týden zpět jsme hráli italský server a hodinu a půl před jsme si udělali přeregistraci a vše bylo v pořádku.
Každopádně to je jedno, jen prosím nějakým způsob, jak společně začít s hráči v okolí alespoň nějak :)
 

Deleted User - 4100157

Guest
Tohle pravda není, většinou se dávají zlaté mince. Jako poslední dva takové světy W198 a W196.
To jsi mě špatně pochopil. Spouští častěji světy se zlatými mincemi, ale spouští vždy dva světy - jeden kde jsou přímé placené funkce a vlajky a druhý kde to není, a pokud se rozhodnou dát balíčky surovin, tak to dávají na ten svět bez vlajek. Jednu dobu co si pamatuji, to tak dělali a asi to dělají stále, protože z těch aktivních světů jsou balíčky surovin jen na W194 a tam vlajky nejsou.
 
Nahoru