• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic

lukik224

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Brooo , vždyť jsou sdíleny i forka :D Všichni to stejně ví , tak nevím na co se tu snažíš to za každou cenu popřit :D
Jak většina psala (forum) nemá to cenu. Je to jak mluvit do zdi. Po tolika letech nevíš ani čí forum pouzivas, to je pak težké pochopit složitější diplomacii. Poslední sekunda, kterou jsem tvé osobě věnoval.
 

Eu4io

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
58
Jste k pláči. Píšete jak brečíme, že proti nám stojí 10 kmenů, přitom z toho máme srandu, jen se divíme, že se za to nestydíte a že vás taková hra uspokojuje. A ještě máte s námi mínusovou bilanci v zisk/ztráty vesnic. Nejlepší je, jak mi hráči píšou, že žebráme o deff jiné kmeny což je holý nesmysl. Právě naopak kmeny chodí za námi s nabídkami na spojenectví. Mimo deff od našich třech kmenů jsme od nikoho jiného nedostali ani nežebrali. Dále bych se vyjádřil ke slavnému Jedi87, který má bratrance ve kmenu DD, sestřenici ve kmenu Očista, pár strýců v dalších kmenech rozházených po mapě atd. Tak se nenechte vysmát, tvrdíte jak někdo nehraje fér a přitom jste ještě horší :))


Vítej na Cz kmenech
 

Eu4io

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
58
Jak většina psala (forum) nemá to cenu. Je to jak mluvit do zdi. Po tolika letech nevíš ani čí forum pouzivas, to je pak težké pochopit složitější diplomacii. Poslední sekunda, kterou jsem tvé osobě věnoval.


Jn už na to kašli , snažiš se tu popírat něco , co čeho vidím stejně jako vidíš ty.. Hrajete to jako banda loupáku , a nejspiše vam nepomuže ani kdyby jste do te ali vzail dalšich 5 kmenu :D
 

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
186
Hoši, abych to ujasnil na pravou míru. Založili jsme s @Miami Nights 1984 kmen kódy, složili jsme hráče s kterými jsme nikdy nehráli, je tam více hráčů, které jsme do nedávna neznali. Složili jsme to z hráčů, u kterých jsme si předem zjistili, jak jsou na tom časově, co jsou schopni pro hru obětovat apod a zaregistrovali jsme se. Po startu začali spekulace, kdo kde hraje, kdo je kdo. Proč tohle máte za potřebí? Proč nikde v cizině kde jsem kdy hrál se tohle neřešilo? Proč se ve všem musítě šťourat? Proč automaticky hráčům, kterým se daří a rostou rychleji jako vy, musíte psát, že podvádí?
Kdo je lepší tak automaticky podvádí? Kdo roste rychleji, tak je automaticky podvoník?
Hra má stejná pravidla pro všechny, všichni mohou stavět budovy ve stejný čas, tak co řešíte? To, že nejste blázni jako my, a necáváte si budíky 2x za noc apod za to já nemohu.

Já moc dobře rozumím tomu, proč si zakládají hráči třicet spojenectví. Protože já když jdu do obchodu, koupím si pouze pěkná, hezká, blyštivá jablka nikoliv shnilá, jako to děláte vy. Hra se jmenuje divoké kmeny a principem hry je složit svůj kmen a bojovat proti ostatním a zabírat ostatním vesnice. Ve vašem případě se jedná o divoké spojenectví či podvody přes špehy v kmenech apod.

Stačilo mi, kolik naštvaných hráčů mi psalo, že nejste schopni se o ně postarat, pomoci jim, zapodpořit je a jak to u Vás fungovalo.
Kdybyste byli co k čemu, složíte si aktuální sestavu 15 hráčů a jdete do boje s jedním kmenem ve spojenectví či dohodě a hrajete to jako hráči a né jek amatéři. Víte vůbec, že tohle vyhrává jeden kmen nikoliv 10 kmenů?

Já bych na fórum nepsal, ale dostalo mě, že máte těch spojenectví xy a píšete okolním kmenům o další, se divím, že nepíšete napříč kontinentům.
Přijde mi to fakt směšný už, nevím kde jste kdysi hráli, ale přijde mi to, že asi v pralese. Pokud někdo hraje lépe tak to prostě uznejte a nevymlouvejte se neustále na něco.

Máte nastrčený hráče všude možně, taháte na nás informace odkud to lze, píšete všem v okolí o podpory ačkoliv nejsou s vámi v kmenu. Vy si myslíte, že mam máslo na hlavě a že mi to ty hráči nenapíšou? Vy jste asi hodně naivní.

Takže se to naučte hrát, největší koumák je Jedi87, absolutní nula, co dneska konečně po týdnu zabrala vesnici. Když jsem se koukal, že byl na světě 58 jako druhý, tak jsem si řikal, že je asi dobrý, ale potom, co mi okolní kmeny přeposlali, co jim psal, jsem se jen zasmál a došlo mi hned, jak on se k tomu dostal. :D

Tohle je cesta do pekel hoši, poklepte si na rameno, že jste dobří, připomíná mi to jako kdybych přijel do Chánova a šel se s někým prát, sám s celým sídlištěm. :D:D

Reálně jestli takto hraje většina hráčů v ČR, tak se nedivím, že ta kvalita je tak špatná a je potřeba třicet kmenů posbírat v okolí.. Takhle se to nikdy klucí nenaučíte. :Facepalm
 
Naposledy upraveno:

Eu4io

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
58
Né všechny kmeny hrajou takhle , ale je jich tu valná většina no :D

Tady za šanci dostat se dál jsou lidi ochotní prodat klidně vlastní mámu .
 

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
186
Já nemám nic proti tomu bojovat, nemám proti tomu uznat, že je někdo lepší, že nás někdo přechytračil, nemám problém tohle vše uznat.
Ale ty intriky, to neustále vypisování všem o nás, zjišťování kdo kde hraje apod. Přijde mi to opravdu dětinské, tohle dělají dospělí hráči?


Úplně absolutně z cesty komentář.

Tady se mi místní odborník z Anonymous snažil namluvit, že o nás ví absolutně vše, neumí ani pravopis ale má přístup k datům ze hry, a podle IP dokáže identifikovat odkud jsem a kdo jsem. Podle IP adresy určitě pozná, co jsem včera večeřel a jaké nosím boty :D Tak přesně s takovými hráči těch 15 hráčů na rozumný kmen nedáte.

Přijde mi, že si tu hru pletete s detektivkou a moc to prožíváte. Mohl bych tu nasdílet tolik komunikací, že byste byli akorát všem pro smích. :p

§ 2 KOMINKACE
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
186
@Jedi87 pojď pokecat, takového vedoucího jako jsi ty bychom chtěli na svět 82. :D
Pozvi kámoše z fabriky, ať je vás dost. :Wrrr
 
Nahoru