• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna pro S25

DeletedUser

Guest
Jaj co to je?:DTam bych asi tedy nešla,ale myslím že Willi bude mít brzy zájem :p
 

DeletedUser25426

Guest
Jj, určitě - jen se musí najít někdo, kdo mě rozebere :D Ale podle toho, kam jdou útoky Tvého společenství asi nejsem v pořadí :)
 

DeletedUser

Guest
¨Willi určitě se jednou dočkáš....i když nevím s jakým výsledkem:D
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
No, Willibaldovi se nelíbí, že by s sebou musel vláčet měšce s mincemi, z toho bych usoudil, že se tam moc nechystá. :mocking
 

DeletedUser25426

Guest
No to máš pravdu, kdyby mě dostali na S9, tak bych ty pytle musel naložit na velbloudy :D A velbloudi jsou drazí - a v mých krajích dost nedostatkové zboží ;)
 

DeletedUser25426

Guest
Zatím to vždy dopadlo tak, že Willy skončil tam, kde skončit chtěl :D Kromě jednoho světa, kde mi jedinou vesničku prostě sebral spojenec, protože byl zřejmě barvoslepej nebo magor :(
Trochu naštval, ale na druhou stranu - nechtěl jsem tam hrát, jen jsem se tam ze zvědavosti lognul a zůstal moc dlouho :)
 

DeletedUser

Guest
Jenže teď jsi línej hledat tajemství,takže skončíš v zapomnění:D:p
 

DeletedUser25426

Guest
Na tom něco bude - na druhou stranu, na hledání tajemství je možná ještě čas - pokud to zase nedopadne dohodou - bohapustým ukončením světa, jako na S24 :)
 

DeletedUser

Guest
Některá čertikova oznamka mi připadají dosti ubohá,tedy ubohé je to zveřejňování....
 
Nahoru