- Počet poděkování
- 75
Za prohřešky na fóru nedostaneš ban ve hře a naopak.
A pro všechny asi tak po sté - support není povolání, ale činnost dobrovolníků v jejich volném čase. Pokud jsou v práci, nejsou na DK. Logické, že?
Chilluj , dělal sem si prdel

Za prohřešky na fóru nedostaneš ban ve hře a naopak.
A pro všechny asi tak po sté - support není povolání, ale činnost dobrovolníků v jejich volném čase. Pokud jsou v práci, nejsou na DK. Logické, že?

Tak dlouho se chodí se džbánem, až vyfasujete ban.
Rád si bot 48 hodin zahrál, tak zase někdy příště![]()
Imagine psát takovy hovna , když se tady k užívaní takovych věci veřejně přiznateI na tebe jednou dojde)))

I na tebe jednou dojde)))

to už vas zas vybanovali ?![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine psát takovy hovna , když se tady k užívaní takovych věci veřejně přiznate![]()

a global nebo jen na par dnu? jakou aplikaci jsi pouzil ?Ban jsem dostal já a možná pár jedinců :-D určitě to někdo dostal zase omylem, jak to bývá zvykem. Nicméně dobře pro tebe, protože tebe bych projel hned po ochraně.
A nevím, proč bych se k tomu nepřiznal, pak tu nemusíš fňukat, že někdo podvádí, když vidíš, že jsou hráči blokování.![]()

To nevadí, že jsi to nepochopil.to už vas zas vybanovali ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine psát takovy hovna , když se tady k užívaní takovych věci veřejně přiznate![]()
sme se zase pobavilikk
já i mojí imaginarní kamoší
![]()

Chtěl jsi napsat největší bezmozek, ne?Největší scripter na DK se ozval ,který dostal nejvíc banu za scripty![]()