DeletedUser25922 Guest 25. led 2016 #152 Nemá někdo, koho už to na 37 neba volný účet. Samo legální převzetí hráčem, který tam nehraje, ale chtěl by za dřívější partou. Pište mi tu oz, díky
Nemá někdo, koho už to na 37 neba volný účet. Samo legální převzetí hráčem, který tam nehraje, ale chtěl by za dřívější partou. Pište mi tu oz, díky
sakaal Support Officer Člen týmu Support Officer Speed Administrátor Počet poděkování 220 23. úno 2017 #153 Gratulujem víťaznému kmeňu. Už len požiadať o diplom
DeletedUser9973 Guest 26. úno 2017 #154 sakaal napsal/a: Gratulujem víťaznému kmeňu. Už len požiadať o diplom Klikněte zde pro zvětšení... co ,kde, jak mám prosit či žádat ? (co je toto Fórum předělané tak nejsem schopen se na něm orientovat.)
sakaal napsal/a: Gratulujem víťaznému kmeňu. Už len požiadať o diplom Klikněte zde pro zvětšení... co ,kde, jak mám prosit či žádat ? (co je toto Fórum předělané tak nejsem schopen se na něm orientovat.)
Biblos Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Počet poděkování 1.135 27. úno 2017 #155 Jednoduše, pošleš ticket, že jako člen vítězného kmenu se hlásíš o své diplomy. Pokud je chceš.