• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 38

DeletedUser34317

Guest
Souhlasím, mohli by nám starým hráčům, kteří to hrajeme už od prvních světů, vyjít trochu vstříc a aspoň jednou nebo 2krát ročně spustit svět bez placených funkcí, vyjma PÚ a možná i PR. Ale znáš to, až naprší a zmrzne, pak roztaje a teprve uschne... v tu dobu stejně už žádný z veteránů hrát nebude a nový hráči, co nezažili první světy, to asi chtít nebudou:cool

DeletedUser40732

Guest
Taky bych takový svět celkem uvítal, bez kostelů, výzkumů, a PB...po několika letech po mých začátcích na S11 kde jsem se učil a hru pochopil na S12 kde už jsem to někam dotáhl a díky mála času pak zanechal jsem na hru opět narazil...chvíli po rozjetí S37 a nestačil jsem se divit co to je za novinky :D Ale je pravda že bych uvital nějaký svět jako byli staré dobré klasiky :great

DeletedUser34317

Guest
To je jedno, kmen je jen název nic víc, hlavní jsou hráči, co jsou v něm, ti teprve dělají kmenu jméno :)

DeletedUser38879

Guest
Uvítal bych především někoho ze světa 27 :)

- - - Aktualizováno - - -

Uvítal bych především někoho ze světa 27 :)

DeletedUser

Guest
Je celkem smutné, že největší aktivita v kavárně světa je před startem. Pak už to jen padá dolů...:cry

DeletedUser32985

Guest
lepší než svět 37

Začal jsme asi před dvěmi týdny na světě 37 a nastavení se mi opravdu moc nelíbilo, hlavně ten desitizkoumací systém je otravnej. Založil jsem kmen ke kterýmu se přidalo plno hráčů z okolí, jenže pak na mně začal útočit nějakej 2000 hráč a kmen co má asi 13000 bodů není schopný mně, jako zakladateli, pomoct. No tak jsem si řekl že to zkusím na s 38 a navíc to vypadá že má opravdu hodně dobrý nastavení. Kdy přesně ten svět začne?(nemyslím předregistraci)

DeletedUser32985

Guest
kmen

Měl by někdo zájem se mnou kmen založit až to začne?