DeletedUser
Guest
Mám pocit, že máš bujnou fantazii Speedy nehraju.:rofl:rofl
Podle odkazu, který tady dal Tantalena lze usoudit, že minimálně v jednom speed kole účet Freestyler23 figuroval. Buď jsi hrál Ty, nebo někdo jiný ...
Vím moc dobře jak to vypadá na fórech ve hře. Jedna část hráčů odpovídá, druhá cituje. Podle toho potom ta fóra vypadají. Je to změť textů a mnohdy nepřehledný chaos...jen nevím proč tak ty citace strašně vadí, když jsou na to hráči zvyklý ze hry.
[SPOIL]Osobně navštěvuji jako uživatel jiná fóra, taková ta technická kolem počítačů. Nesetkala jsem se tam s tak velkým počtem zbytečných citací.[/SPOIL]
Citace prostě mají svůj řád a smysl. Pakliže by všichni citovali, nedejbože i dlouhé příspěvky, na jedné stránce by nakonec byly třeba jen 3 příspěvky. Samozřejmě to teď záměrně přeháním, ale chci ukázat smysluplnost (ne)citací.
Chápu, že zvyk je železná košile. Stejně to platí u citací. Na interních fórech si piště jak chcete
Tady za to nikdo nikoho neperzekvuje, jen občas poprosí uživatele, aby nepoužívali zbytečné citace ... a následně ji smaže a do odůvodnění to zaznamená.
Nedokážu si představit, jak by jednotlivá vlákna za chvíli vypadala, kdybychom my moderátoři, zodpovědní nejen za přehlednost fóra "tolerovali" zbytečné citace a nemazali je.
Mám totiž pocit, že to tolerujeme už tím, že nikoho nepostihujeme, jen prostě mažeme k vůli přehlednosti.
Víš, my dva se asi v názoru na tuto věc neshodneme, protože každý na to máme ten jiný úhel pohledu