• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 42

DeletedUser

Guest
Když odpovídáš na předcházející příspěvek, citaci použít nemusíš. Kdy se s někým bavíš, také plynule navazuješ na to, co řekl protějšek a neopakuješ nejprve jeho slova ...
Citace se používá, když odpovídáš na příspěvek, který není poslední nebo když chceš reagovat jen na část předcházejícího příspěvku.
 

Pavel84

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Ano, pamatuji si tvé vysvětlení, ale v běžné řeči nemusím listovat o stránku zpět, abych věděl na co odpovídáš.:) Stejně tak se v běžné řeči nemůže stát, že mi do toho začnou povídat další desítky lidí. Ale to už jsem jednou psal.:)
 

DeletedUser

Guest
I s jiným názorem na věc je to zcela jednoduché - respektovat pravidla fóra a no problem :hi
Jinak stránkování může být různé dle nastavení.
 

Pavel84

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Jen jsem chtěl ukázat, že připrovnávat řeč dvou lidí k diskuzi na fóru je nesmysl.:)
Samozřejmě, že na prvním místě jsou vždy pravidla. Logické myšlení, či nechat hráče užívat věci jak jsou zvyklý je proti pravidlům a porušit pravidlo ohledně citací je nehorázný přečin.:)
 

DeletedUser

Guest
Není to nesmysl, ale nemám v úmyslu Tě o tom dál přesvědčovat ...

Á propos, hovor více lidí je něco jiného, ale i na fóru se to dá řešit tak, že cituješ různé příspěvky a postupně na ně odpovídáš.

Na tu Tvoji nadsázku napíšu je toto: přečin to není, ale je to někdy strašně únavné pořád dokola připomínat pravidla.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Pavel84

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Chápu, že musí být únavné pravidla neustále dokola furt připomínat, ale většina z nás jsou hráči a citace se používají denně. Vážně by byl tak velký problém to občas tolerovat?
Nebavím se teď o tom, že se cituje citace, kterou už citovalo předtím mnoho lidí. Ale jedna citace krátkého příspěvku by se snad dala tolerovat ne? Přijde mi to stejné, jako dodržování pravidel ve hře. Taky se občas něco toleruje a něco už ne. Ale nikde není dána přesná hranice.

To není nic proti tobě, jen nevím proč tak ty citace strašně vadí, když jsou na to hráči zvyklý ze hry.
 

DeletedUser39803

Guest
lel

Mám pocit, že Freestyler23 je asi člověk, který šel na speed se mnou, postavil offku, pak mě zradil "ze srandy", zničil obranu, protože to nebyl první hráč, kterého jsem musel bránit, a ještě tu hlavní ves nějak zkatil - úplně už nevím, co přesně zničil; potom tu offku otočil - jednou a podruhé po delší době už jsem měl dost LK... no, dopadlo to časnutím :D Dostal jsem pak poučku, že kdyby hrál na 100 %, tak ten speed v pohodě vyhraje :rofl
Doufám, že se nepletu :)

Mám pocit, že máš bujnou fantazii :D Speedy nehraju.


:rofl:rofl
 
Naposledy upraveno moderátorem:

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Ano, velice se omlouvám, viděl jsem TW stats teď a prostě to byla mylná hypotéza, jelikož na S41 jsi nehrál :) Já si snad nějak dohledám ten pravý účet... :D

EDIT:
Ale ne... já se nespletl :D
TADY TO JE VIDĚT.
Nechápu to... Buď prostě lžeš, nebo došlo k různým změnám jmen účtů. Je divné, proč mi to na S41 tvůj účet neukázalo. Ale stejně nazvaný účet mě "podrazil".
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser41776

Guest
to je velmi zajímavé, co tu čtu o tomto pochybném hráči Freestyler23, jelikož zrovna dnes udělal další podraz na cs42 a zabral svého spoluhráče. snad bude tentokrát spravedlnosti učiněno za dost a obě vesnice převezme někdo jiný.
 
Nahoru