Hele, teď mě tak napadlo, plánuje se tu otevřít něco jako síň slávy?? :D
DeletedUser36641 Guest 1. pro 2015 #71 Hele, teď mě tak napadlo, plánuje se tu otevřít něco jako síň slávy??
DeletedUser27494 Guest 4. pro 2015 #74 Mam dotaz na tohle nastavení! POZOR! Není možné útočit na člena svého kmene! Klikněte zde pro zvětšení... To znamená, rozebrat neaktivního člena svého kmenu nepůjde , musí se nejdříve propustit a teprve pak rozebírat jako volného hráče?
Mam dotaz na tohle nastavení! POZOR! Není možné útočit na člena svého kmene! Klikněte zde pro zvětšení... To znamená, rozebrat neaktivního člena svého kmenu nepůjde , musí se nejdříve propustit a teprve pak rozebírat jako volného hráče?
DeletedUser41928 Guest 2. led 2016 #76 Zdravím vás! Zajímala by mě informace, jak dlouho se staví první kostel po zabrání v jiné vsi.
DeletedUser25426 Guest 3. led 2016 #77 Re: První kostel Doba postavení prvního kostela je podle mé zkušenosti cca 1,5 minuty... [SPOIL]Zřejmě záleží i na stupni hlavní budovy a nastavení světa.[/SPOIL]
Re: První kostel Doba postavení prvního kostela je podle mé zkušenosti cca 1,5 minuty... [SPOIL]Zřejmě záleží i na stupni hlavní budovy a nastavení světa.[/SPOIL]