• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 45

DeletedUser40956

Guest
No ty úkoly to je teda no...

nejlepší, že jsem dostal úkol povolat domobranu a kvůli snížení produkce jsem si říkal, že ji použiju až po čase...
a až v momentě, kdy jsem zjistil že bez toho se dál v dobrých základních úkolech jet nedá, tak jsem ji šel tedy spustit..

no a představte si, že sice kliknete na spuštění domobrany, ale vůbec nic to neudělá...
a já už mohl mít z dalších úkolů víc surek a být rychlejší...:(


možná by se hodilo to přepsat na svolání "cvičné" domobrany, aby se jednotky naučili jak na to a vyzkoušeli si to a pak už mohli svolávat domobranu kdykoliv bude potřeba...:);)
 

DeletedUser34317

Guest
Helou, jelikož hraji DK po celkem dlouhé době, nevím kde se dá zapnout zpět stará grafika mapy... je to ještě vůbec možné?

EDIT: Už jsem to našel, neumím jen číst :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Kubaa

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
Ten novej tutoriál ze začátku fajn, ale později začíná být pěkně naprd. Rozhodně se nevyplácí jet jen slepě podle toho. Ty další úkoly jsou pak taky podmíněné rekrutacemi a odměny nic moc.
Je to trochu škoda, protože pokud na svět přijde hráč, který nemá s DK zkušenosti, pravděpodobně bude hrát podle tutoriálu, čímž bude oproti hráčům se zkušenostma v nevýhodě.
 

DeletedUser41013

Guest
Spíš to s hráčů neznalých bude utvářet farmy :/ Viz úkol typu "postav 50 šermů" (celkem) Je to trochu škoda, když už se něco mění, chtělo by to řádně probrat a dohlédnout do všech možných konců :) Úmysl jistě správný, ale provedení dle mého pokulhává.

Čas ukáže.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Děkujeme za vaše názory. Ono samozřejmě každý hráč má trochu jinou taktiku a ve hře neexistuje jen jedna taktika, která je nejlepší. Je nereálné postavit úkoly tak, aby vyhovovali každému, když každý je zvyklý hrát trochu jinak.

Každopádně každý názor na nové úkoly je určitě důležitý, později budeme určitě posílat nějakou zpětnou vazbu k novým úkolům přímo vývojářům hry, tak třeba se v budoucnu dočkáme ještě nějakých úprav.
 

DeletedUser41440

Guest
Spehove mi nespehuji budovy,poslal jsem pet a nic,u pomocnika je to teda nanic,kdyz nevi kolik je tam surovin,je to nejaky jen zasek a napravi se nebo co se stalo,dekuji za odpoved nikde jsem nic nenasela nechci psat primo na support
 

DeletedUser37372

Guest
Je tu trojstupňový systém zkoumání, musíš je vylepšit na druhou úroveň v kovárně a špehovat to začnou :)
 

DeletedUser30368

Guest
Co Ti mám psát? :D, že náš kmen vyhrál dneska už 4tou válku? :rofl
 
Nahoru