• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 46

DeletedUser20469

Guest
Vubec se mi nelibi,ze nemuzu posilat podpory kde chci.Treba v ramci utoku na me jsem vyuzival vedlejsi vesnici i od nepritele pro schovani army.Potom jsem vytahl armu pred slechtou.Timto mi omezujete moji promyslenou hru a davate vyhody utocicim hracum.Je toho vice ale toto je jedna z moznosti.A ted kdyz vam procisti armu je nejlepe zkoncit a pokud jste nezanevrel na hru zacit nekde jinde.Ale to potom cekate vice nez tyden na zruseni uctu.Nevim co to melo prinest pro nas hrace toto omezeni.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Takový svět není v historii českých DK poprvé. A byl dohrán v tom nastavení, jaké měl.
 

DeletedUser20469

Guest
Ja netvrdil,ze byl nebo nebyl takovy svet.Jen jsem chtel upozornit,ze nekoho takove pravidlo zvyhodnuje a druhym kazi hru.A pokud to chapu dobre tak o techto vecech by si mel hrac rozhodovat sam.Komu posle nebo neposle armu a nebo kde ji schova.Ale nemoznost si schovat armu co nejblize si myslim je velky zasah do hry.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Každý hráč i každý kmen má podmínky stejné, nastavení je pro všechny stejné. Teď už jen záleží, zda toho daný kmen dokáže využít...
 

DeletedUser20469

Guest
Ja to tu psal jen,ze to je nastavene proti branicimu hraci a zvyhodnovan je utocici hrac.Tak postavte neco co by zvihodnoalo braniciho hrace a potom si muze kazdy hrac vybrat co bude hrat.A mozna i zjistite pro co jsou nakloneny hraci hrajici DK.Ale podle me by meli mit hraci jak utocici,tak branici stejne podminky.Utocicimu hraci tez nezakazujete na co muze utocit.Kam muze dat armu a kde ne?
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Útočníci a obránci nemohou mít stejné podmínky. Obránci mají noční bonus, výhodu případné morálky, hradby, které přidávají bonus, mají možnost mít neomezeného obranného vojska (útočník je limitován útokem z jedné vesnice). Podle mého těch výhod pro obránce je mnohem více a útočníci se musí spolehnout na to, že jich bude útočit víc a údeří ve vhodnou chvíli. Podpory pouze v rámci kmene jsou spestřením světa, aby se ukázalo, který kmen dokáže spolu spolupracovat co nejlépe. Pokud tvůj kmen je dobrý, dokáže tě ubránit v případě napadeni a jiné kmeny nejsou tak dobré a v případě, že je napadnete, nedokáží se ubránit (podpory pouze v rámci kmene, takže si musí pomoct sami), máte najednou vy obrovskou výhodu.
 

DeletedUser41205

Guest
Nemluvě o tom že si nemůžeš poslat podpory okamžitě za vlak, ale musíš počkat než ji zabereš a tim pádem má obrance obrovskou výhodu v tom že si vesnici může okamžitě bez boje vzít zpět.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
V tomto případě ano, ale na druhou stranu, pokud obránce není v dobrém kmenu, kde funguje dobře spolupráce, nemá moc šancí na přežití v případě, že jsou na něj poslány hromadné útoky. Každá mince, stejně jako tento systém, má dvě strany. Výhody i nevýhody můžeš hledat ve všem...
 

DeletedUser42343

Guest
Brať prvých 10 kmeňov už je zbytočné, svet je rozdelení a bojuje sa. A žiadne diplomatiické ukončenie to teda nebude, aspoň ÚD bude bojovať :). Pred pol rokom ľudia gratulovali USX k víťazstvu a teraz majú Íčka trochu viac navrch.Bude to tu ešte zábava
 
Nahoru