• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 47

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Třebas tento svět Quinte konečně vyhraje pokud si to zase nepodělá... bylo mi potěšením tu hrát :hi
 

DeletedUser42566

Guest
Achh .... v dnešní době je těžké najít kvalitní kmen. Nabíráte někdo ? :hi
 

DeletedUser40738

Guest
Jeee dlouho jsem tu nebyl a vidím že se tu psalo o nějakém Šumperákovi :D... Hele já od světa 40 nehrál svět a pouze šetřil premka, aby se Fluffy vrátilo stylově zpět na svět až dodělám maturitu. Nastal čas, tak jsem první týden jel bomby, poté jsem také přestal kupovat a vše si už jen nafarmím. Thats my story, čus:hi

Hehe Adamsi ty jsi lamka jak hrom :D . Stylově zpět ::D. Tyjo já se tak směju, ty vaše vtípky na fóru mě pokaždý dostanou :D.

Fluffy už není, premka víte kde, rank klesá, farmení zaostává, to je teda návrat Fluffy v tom nejlepším světle :D. Hlavně ještě z těch vašich ultra keců na facebooku, o tom jak fluffy vyhraje svět, z těch jsem nemohl už tehdy a teď když se na ty slavné komentáře koukám, vždycky mě náramně pobaví :D:D.

Jak jsem řekl, ten, kdo si kupuje surky za PB, je spodina všech spodin a zaslouží plivanec do obličeje;).
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Nic moc teda, navíc je to prostě půlka kmene která šla jinam, možná i proto že adam si nabral moc lidí blízko sebe které jakoby nechtěl vyhodit ale potřeboval se jich zbavit, těžko říct.
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Gratuluji tedy kmenu SMILE k vítězství. :Good
 
Nahoru