• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 48

DeletedUser30880

Guest
Podle mě je to tak lepší když je to náhodné.No a když se ti to nebude líbit tak si za těch pár korun koupíš pár premiovejch bodů no...
 

DeletedUser42652

Guest
me by zajimalo proc jeste porad jede ten trapnej pladin?!proc nevratite puvodni verzi s predmetama,toto je hrozna volovinka.a dalsi vec nechapu proc jev trzisti neustale pretizena kapacita ,neda se nic prodat ,coz si myslim ze od vyvojaru je sprosty tak hrabat penizky za nakupy PB a surek to jo ale umoznit lidem si prodat neco do dalsiho sveta to ne,diky za odpovedi
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Paladin je v pozdější fázi hodně opomíjená jednotka a často už později používaná pouze s katapultama, v pozdější fázi hry nemá jiné jeho využití příliš velký smysl. Vyvojáři se to však rozhodli změnit a upravili celý celý systém, aby jeho vyuzití mělo i větší smysl po celou dobu hry.

Prémiový trh se odvíjí od toho, jak s ním ostatní hráči obchodují. Jednoduše se to řídí nabídkou/poptávkou.
 

DeletedUser42652

Guest
Ale trzistni kapacita nema nic spolecnyho s nakupem a prodejem prece,tak ju navyste abysme mohli neco prodat jeste pred par dnama to slo a tedkom uz 3-4 den se to ani nepohne tak mi nerikej te ze to je normalni?kdyz je to takovej problem tak proc nevratite puvodni verzi kde si hrac sam dal nabidku surovin za PB a opacne .diky
 

DeletedUser42652

Guest
Stim paladinem nemate az tak pravdu protoze je to nevyhoda jak pro utociciho hrace tak pro obrance pokud se stretnou v boji.Predtim kdyz ste utocil s ohnema na kopi tak to melo pro nekoho vyznam,a vyvojari to udelali hlavne proto aby se do toho cpali dalsi surky a prachy,stim treninkem na surky ste tomu dodali korunu fakt.posledni dobou se mi zda ze tato hraje je spis o penezich a pro vas nez pro radost nam jako v zacatcich.
 

DeletedUser40852

Guest
Zajímalo by mě, zda se plánuje i nějaké bonusové vylepšení lučištníků a těžké kavalerie. V bonusových hrách i v novém paladinovi je vylepšení všech jednotek krom těchto dvou.
 

DeletedUser40852

Guest
Koukám ticho po pěšině. A to by mě ještě zajímalo. Jak získávám ty knihy dovedností?? To je náhoda nebo to můžu nějak urychlit?
 

DeletedUser40852

Guest
Koukám všude ticho, i moderátoři mlčí. A šup, v nové hře jsou odměny na vylepšení luků a těžké kavalérie. Asi náhoda.:-D:-D Takže pak nebrečte že na tohle forum už nikdo nechodí.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Nezapomeň, že podněty chodí ze všech jazykových verzí a že se události programují o mnohem dříve, než pak jsou dány do hry. A ještě předtím, se testují na Betě. Jinak vše k novému systému paladinů je od novinky samotné popsáno na Wiki. Co popsáno není, je na hráčích, aby si to vyzkoušeli a odkryli všechna nová tajemství hry.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Gratulace vítěznému kmenu, užijte si poslední chvíle otevření světa a první vyhraný svět s novým systémem paladinů! :Good
 
Nahoru