• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 49

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Firma InnoGames, vlastník této hry, má marketingové oddělení, které se stará o reklamu svých her. Bohužel, i mne mrzí, že reklama na Divoké kmeny není tak velká, jako na ostatní hry, ale zkrátka vlastník hry má omezemé množství financí na reklamu a to se snaží vložit zejména do novějších her, které mezi herní komunitou, nejsou ještě tolik známé. Naše herní komunita se snaží hru propagovat alespoň na sociální síti, kde si udržujeme poměrně solidní rozsah uživatelů, kteří nás sledují.
 

DeletedUser40698

Guest
Tato hra už je "o ničem" ztratila své kouzlo, pro mne ztratila, nevím jak to cítí jiní hráči, ale můj kámoš ji ukončil už nejméně před rokem. A to nasvědčuje i to, že jsem smazal dva ze tří světů a ten poslední s49 brzy také asi přijde na řadu. Už mě to nebaví ta hra. Avšak jsem začal hrát jinou hru od Inno a to Elvenar(a to jen kvůli tomu, že byla akce v jiné hře,. při registraci do Elvenaru odměna premiová měna). Tam mě nikdo nevotravuje, neutočí, naklikám si co chci a pak se tam klidně neukážu třeba celý den. A potřeba nějakých diamantů mě nechává chladným protože abych utrácel za každou hloupost co se ve hře vyskytuje třeba urychlení výzkumu a tak, tak to nee. Jsou jiné hry které si zaslouží moje "ďěngy".o_O
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Žádná hra nebaví věčně a u prohlížečových her to platí dvojnásob. Elvenar je dobrá hra, musím se také přiznat, že z Inno her je to kromě DK hra, která mne nejvíce zaujala a u které jsem také strávil spoustu hodin. Zezačátku je to pohoda, ale časem je potřeba získávat více kultury a rozšiřovat území a bez prémiových kamenů, to jde opravdu pomalu.

Ale držím palce, ať se ti hra líbí. Hra se stále zlepšuje, přibývají různé události a zpestření, tak je velká šance, že snad hra nepřestane rychle bavit.
 

Nuitari

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
42
No, nejde snad ani o to, baví, nebaví....jen se nám tu jaksi vytrácí to úžasné fair play.
Myslela jsem, že už jsem viděla vše, po s38 ':-D, ale ne..... Kdepak.
Mýlka.
Někdy si připadám, že když dodržuji smlouvy a dohody, jsem asi fakt divná...
 
Nahoru