• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 51

DeletedUser33829

Guest
Bylo by spíše fajn zrušit prémiový trh. Můžu být aktivní jak chci ale když mám vedle sebe hráče co má za 5 dní 3k bodů jak si mám užít hru ? Nebo by se měl prémiový trh alespoň omezit protože toto je nehratelné.
Jenom? Já si všiml hráče co měl za 5 dní 6 tisíce bodů a dnes mu skončila protekce a má 6 796 bodů právě, dal před týdnem restart, což mě napadlo, že tohle není vůbec špatný nápad, ze začátku si něco vydělat, a pak to rozjet, kdy není o suroviny na prémiovém trhu nouze a ceny jsou na pětině ceny oproti začátku a ještě nemůžeš na takového hráče útočit. Obdobná zajímavost jako když v době nemožnosti útočit tu už měl jeden hráč def rank, protože obsadil barbarku.

Pokud takového hráče má člověk u sebe a nejsou ve stejném kmenu, tak je fakt, že moc šancí nemáš, měl jsem na jednom světě (luki28n tam hraje) na počátku světa hráče s nejvíce body jen 3 pole, zaútočil a vyčasoval jsem ho, ale je to hodně náročné na čas a musíš stavět armádu a zároveň on musí svoji zanedbávat... pokud ten hráč nebude na nic kašlat, tak jsi, ale bez šance, dát jedině restart a hrát jinde. Je to obrovské pokřivení hry.

Chtělo by to vzít i z jiné stránky, že jsou na světě hráči, kteří nestaví budovy, nestaví armády nebo jen velice málo a vše prodávají na trhu, vím o čem píši, v okolí jsem narazil hned minimálně na tři - jednoho jsem nechal být a po dvou dnech, když jsem ho vyšpehoval, tak si vystavěl skrýš na max, pak si stavěl hradby a selák, ale vojsko ne, druhý hráč měl přes 450 bodů z toho tržiště na 12, doly 16/16/15, skladiště 13, ale jen zhruba 40 jednotek, když jsem ho demoloval, tak si postavil akorát skrýš na max a vůbec nic nestavěl, ani domobranu nesvolal, když jsem mu zničil hl. budovu na 1 a připravil o tržiště, tak si vždy hlavní budovu vystavil na třetí stupeň a tržiště, to bylo vše, nic jinak nestavěl a ještě se mi začal vysmívat, tak jsem mu začal sundávat i ty doly, dřevorubec na nulu, hlína na nulu, nic, nepostavil si to ani na první stupeň, když jsem mu už sundával železný důl, tak se vyplakal do pošty, preventivně zablokoval a dal si restart a vsadím se, že teď prodává suroviny znovu. Ani mě nezaujal tím, že nic nestavěl jako tím, že mi psal blbosti a dal restart pozdě, kdyby byl chytřejší pochopil by to dříve, a pak jsem sledoval dalšího hráče, kterému nerostly body, nerostla armáda, přesto na něj nikdo neútočil a suroviny pořád také neměl, už si toho ale všimli v jeho kmenu, tak ho vyhodili a někdo asi vyfarmil, tak se zase vyplakal do názvu vesnice. :D Tak a to tu neřeším, že někteří budou mít více účtů, takže když tu jsou takoví lidi co jedou jenom doly s tržištěm a skoro nebo i úplně vše jen prodávají za PB, tak to je také problém. Kdysi byl restart možný každou hodinu, teď už je to dávno 14 dní, asi aby nikdo nemohl jen tak získat úspěch zmrtvýchvstání, jinak mě nenapadá důvod, bylo by dobré takovým lidem aspoň zrušit po restartu ochranní lhůtu, ještě k tomu týdenní, Navrhoval bych takovým hráčům zrušit restart nebo možný po měsíci, pokud nepřijde o vesnici dobytím... z geopolitického hlediska hráč jako jednotlivec tohle prostě nevyřeší, aby všem kdo takhle hrají sundával doly... jen nepatrně přispět svým vlastním dílem...
 

DeletedUser42543

Guest
Ale to neudělaj :D A je to v kostce důvod proč ubývá hráčů na DK dal jsem horizont 3 let podle úbytku hráčů , do tý doby se vejdem na jeden kontinent :D Mladší hráči na to nemaj peníze aby dali tisíce měsíčně za hru a starší zas to hrají jen ze sentimentu a i ti už jsou znechuceni takže jich ubývá . Hraji to téměř 10 let a za posledních 4 až 5 let ta hra stratila šmrnc .
 

DeletedUser42543

Guest
jj taky to tak dělám hraji už jen světy kde se náhodou objeví někdo ze starý gardy . On tě nechal zničit tu ves aby ti tam nenechal dobrou barbarku :D já jí většinou zbourám sám :D
 

DeletedUser33829

Guest
Ale když hráč opustí vesnici, tak ta barbarka pak bude stejně růst.:D A to je výhodnější, než když ji vlastní hráč, který se nedělí.:D
Tím, že nestavěl vojsko, tak jsem tam stejně posílal jen demoliční úklid se sekerníky (a to ne všechny), takže mi tím svým hraním ani neblokoval LK na rabování, takže jsem si naraboval stejně a ještě jako třešničku na dortu získával stupně demolování k úspěchu vandalovi a za to máš pak vlajku.:D Takže mě to nijak nepoškodilo, naopak.:)
 

DeletedUser42543

Guest
To ano ale to mu bylo jedno on měl PB a ty u sebe barbarku která musela teprve vyrůst takže zdržení a o to jde o tebe vubec nejde :D ty si dělej co chceš :D
 

DeletedUser42314

Guest
A nešlo by jednou dát svět bez PB? :D
jenom prostě pro zábavu tímhl etempem tu za chvilku nebudem mít s kým hrát jak mizí nový a nový kontinenty tím že nový hráče odrazují lidi co do toho vráží prachy. :(
 

DeletedUser41580

Guest
Vaše uvažování mě opravdu udivuje.
Kdyby ve hře nebyly PB, kdo by pak financoval provoz serverů a kde by se vzalo na mzdy programátorů, správců sítí aspol. ?

Se nad tím trochu zamyslete, než něco napíšete.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Je to vše o tom, jak to lidé pojmou...
Například kdyby Inno snížilo počet zaměstnanců (mnoho z nich je zbytečných nebo lze jejich pozice sloučit), snížilo zbylým platy, udělalo z community managerů dobrovolníky (beztak ti mají většinou stejně ještě další práci nebo práce než CM na DK), myslím, že by nebylo nemožné vystačit z peněz za reklamy a sponzorských darů.
Jenže když se rozhazuje, kde se dá, a lidé ve vedoucích funkcích uvažují, jak uvažují, člověk se nemůže divit, že to spěje, kam to spěje :)
 

DeletedUser

Guest
Tantaleno, to tvé kdyby ale neplatí a je to přesně tak, jak to chtějí mít. A netýká se to jen Inna, samozřejmě...
Tvá kritika v tomto případě není účinná a jsou to jen slova, která vyjadřují tvůj postoj.


Pesimista vidí vše černě, optimista zase růžově, kdežto optimalista se spokojí s tím, když je něco jen dobré. :-D
 
Nahoru