• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 51

DeletedUser41580

Guest
Inno není státní instituce, aby mělo zbytečné zaměstnance. Myslím, že jejich generální ředitel moc dobře ví, co dělá a snaží se o to, aby firma prosperovala. Já bych na jeho místě taky nic neměnil, taky není důvod, když to funguje. Já si čas od času PB koupím rád, protože moc dobře vím, jak těžké muselo být napsat takovou hru, jakou jsou DK.
 

DeletedUser42789

Guest
Ahoj, mám menší dotaz, jelikož se v tom nevyznám a na wikině to nemůžu najít . Pokud špehuju vesnici dejme tomu se 100 špehy a všichni umřou, znamená to že měl obránce víc špehů než já... Chápu..., ale znamená to, že se mi taky podařilo alespoň nějaký zabít? Protože když se nevrátěj tak to logicky nevidím :D
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Zkus turgonův technický koutek, tam je mnohé kolem bojů jednotlivých jednotek vysvětleno.
 

DeletedUser27494

Guest

Zdravím!


Omlouvám se !
V našem kmenu byl špeh a zrádce!

Ramkill


Moje chyba , že jsem si toho nevšiml dříve.
Jsem nastvanej!
Vyházel nám celý kmen,smazal forum, a vím na 100% že on donáší informace kmenu WEST

Pozor na něj !

Já sem dnes přišel z práce a koukám,firum nikde.profil kmenu nikde(nastesti se si ho dal mimo hru dobpořítače) a jsme dva v kmenu.
První sem chtel psát na suoort ze je to nejaka rechnicka chyba, pak sem zjistil kdo to udelal a odnesla to moje klavesnice-rozmlátil sem ji a mel sem sti chuti rozkopat počítač, tak jsem se vztekal.pak jsem se uklidnil a prislo mi do breku.
Ja se snažím mesic a vic nejak kmen táhnout a poslední týden jsme se zacali posouvat i výše, piplám se tu s tím odepisuju na desitky zpráv denne abych vylepsil co nejvíce pozici kmenu i na diplomatické úrocni, 80% času mi zabírá kmen měl sem takovou chut neco více jeste pro soukmenovce udelat ,pak příjde nejakej a jakmile si na chvili ziská mou důvěru tak nám tohle vše zničí.
Píšu nám, protože timto znepříjemnil hru 39 hráčům.
Nemohu nají chuť pokračovat,Jsem tak nas....ej,on mi vzal veškerou naději, veškerou radost ze hry, opravdu je mi do breku.
Chvili mi bude trvat než se vzpamatuju z toho šoku,jak může býr někdo tak zlej,zákeřnej...
 

DeletedUser33829

Guest
Juro, co kdyby ses řídil svým podpisem, který tu máš?:D Tak takhle mě tu nikdo naštvat nedokázal. :D
Ale jinak vidím, že vytečkovaná sprostá slova nevadí, ale vadí orgány, pravda, že někdo je vyživován daněmi spoluobčanů a zadlužováním budoucích generací, že někdo se zmohl na stavbu mrakodrapu, a dokonce i smysluplnější pomoc hráči jak to funguje se špehy. Bruselští pohrobci jsou vzteky bez sebe. Jejich sen o společnosti bez občanských svobod a kde ostatní budou skákat, jak oni pískají, se rozpadá.
 
Nahoru