• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 68

DeletedUser34217

Guest
Rychlíku, píšeš, že za osm let se nic nezměnilo, tak proč tě to tolik překvapuje? Každý rok je to stejné, čas začátku a konce míru je pouze orientační, aby hráči nečasovali své hromadné útoky na minutu přesně před začátkem či po konci míru.
Co to je za kravinu?? O tom ta hra přeci je,hráči časují útoky vždy po nočním bonusu,nebo míru ,je to přeci úplně jedno,jak obránce ,tak útočník má přesně daná pravidla od kdy do kdy je mír.Tohle pravidlo je dobré jen pro toho ,kdo ví kdy půjde útočit a rabovat vesnice. V čem je problém ,že načasuji útoky přesně na vteřinu po konci míru??Proč tedy se můžou posílat útoky už od 16 hodin??Dle mého blbost ,která je zneužitelná více,než kdyby byl čas přesně dán.
A proč píšu ,že mě to nepřekvapuje??Protože když se mi něco nelíbí tak to napíšu:)Nebudu držet hubu ,jako nějaká ovce.Nevím ,jestli třeba vy nehrajete pod jinýma nickama a ty časy nevíte,pak jste ve výhodě nejen tým ,že berete prémiové body,ale i tímto:).
A hlavně si musím dávat pozor,abych nedostal ban zase na 5 let:),dříve neměl hráč žádná práva a dostal ban ,jen za to ,že se mu nelíbylo jak některý z vedení psal ,jednou jako žena a podruhé jako muž.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Rychlíku, je v pořádku, že napíšeš svůj názor a určitě tě za něj nebudeme banovat, když nebudeš vulgární. Já chápu, že někteří hráči chtějí hned minutu po konci míru rabovat, útočit atd. My však nechceme, aby se hráči strachovali, když vidí, že minutu po útoku na ně jdou útoky, nebo třeba když minutu před začátkem míru k nim mají dorazit poslední útoky. Z tohoto důvodu je na všech jazykových verzí zavedeno právě to, že jsou časy jen orientační a mohou se i o několik minut lišit.

Každopádně tvůj názor ti nebereme. Máš na něj právo. :)
 

DeletedUser34217

Guest
Dobrý den,pravidla a časy mají být jasně dané,ty nebo jiní lidé z vedení mohou mít 2,3,5 účtů a časy mohou vědět a zneužívat.
Hra je od toho ,aby měla jasně dané podmínky,to by mohli napsat na burse ,bude otevřena v pondělí od 7 -11 hodin ,aby nikdo nekoupil hned akcie v 8 .h
 

Antiika

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Zdravím...

Nevím kde jinde ventilovat to jak jsem zklamaná z postupu support týmu...

Zajisté mi zde budete opakovat neustále, jak jsem porušila pravidla hry.
V tiketu kopírovat z pravidel, není to fér
Nikdy jsem nic proti pravidlům hry neudělala. Jsou tu tací, kteří neustále porušují pravidla hry a dostávají 1-3 denní ban.
Vulgarismy.... ponižování...zrady .... nepovolená skripta a veselé si hrají dál.

Nedivím se, že ubývá hráčů, kteří hrají tuto hru fair play.

Svět je skoro u konce. Ponižovat se prosbami už nebudu....
Jsem opravdu naštvaná...


Za to že pomohu soukmenovci a je to můj první prohřešek za celá ta léta hraní, dostanu perma?
Nevěřím, že se to děje...měli by jste se stydět...všichni jste tuhle hru hráli a moc dobře víte co se ke konci světa děje ...
Dělali jste ty samé chyby...a protestovali proti nim stejně tak jako já teď...
Tehdy, ale na Vašich židlích seděli lidí co nekopírovali z pravidel...někdy i uznali, že není třeba takový postih...
Plácala bych tu do nekonečna....a stejně mi to nebude nic platné...

NO RESPEKT

Antiika
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
? pokud si stěžuješ, že jsi neporušila pravidla, a přesto dostala trest za porušení , tak napiš co jsi provedla..


suportu se musím zastat, naopak pozoruji, že poslední dobou suport tým pracuje dobře, hráči dostávají odpovědi rychle, a plno porušení pravidel bylo potrestáno. (jiná věc jsou možnosti hry, která dokonalá není, ale to nikdo, kromě autora hry neovlivní)

Hráči si dávají pozor, aby nepoužili urážlivá slova(pokud někdo použije, ostatní ho upozorní), sledují forum s povolenými skripty, a nepoužívají zakázané. To vidím nejen na zástupech, ale i na různých diskusích. Hráči které znám, tak o pravidlech diskutují, navzájem si ujasňují co v nich je, a snaží se dělat vše dle nich.
(kromě jiného mi dávají i zpětnou vazbu na nápovědu, kterou začali hojně používat).
 

Antiika

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Biblos ví co jsem udělala... psala jsem že jsem nikdy neporušila pravidla a proto bych nemusela poprvé při jejich porušení dostat perma...

Vím, že můžete jednotlivé případy řešit individuálně...a ne hned tohle...

To co píšeš je pravda...ale pořád jen citují z pravidel...

Všichni kdo tuhle hru hrajeme dlouho víme, že jde do kytek...

Tak se tu nesnaž se vší úctou k Tobě obhajovat support...a jejich rozhodnutí...některá samojistě...nestačím se totiž divit, v některých případech co vše může někomu projít...:) A několikrát za sebou...o tom tu diskutovat nechci...

prvni prohřešek a perma? O tom je tu řeč...:) Nikdy jsem nic špatného neudělala...
Vlastně si nemyslím, že jsem něco udělala teď...
protože ač je hra po všech směrech skvělá...tohle není dořešené...po 30 dnech zástupu nejde hýbat jednotkám...co tedy zbývá když majitel se vrátit nechce nebo nemůže? Budete mi tu neustále opakovat pravidla...ale aby jste něco udělali s tímhle to ne...jak udržet 2 mega účet a nedostat ban...

Vlastně jste mi nedali jinou možnost
" podle pravidel" než je porušit...

A to není fér....

NO RESPEKT

Antiika
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Kmen není a nebude nadřazen pravidlům hry. Pokud hráč nemá na svůj účet čas, řešení podle pravidel má - pokud chce hrát někdy jindy se stejným jménem - vesnice rozdá (nebo nechá zbarbařit), pokud se nechce ke hře vracet nebo mu nevadí si pak zvolit jiné jméno - účet podle přesného návodu zde na fóru předá jinému hráči, který na stejných světech nehraje. Porušovat pravidla tak hrubým způsobem vůbec není nutné.
 

Antiika

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Ale, ale hrubý způsob...někdy žasnu kam na ty výrazy chodíte...
Jak říkám...první prohřešek a perma...neberete vůbec v potaz jak se ten či onen hráč po celou dobu hraní chová.. papouškovat pravidla umím taky....
Vznesla jsem protest...velmi slušně... vysvětlila jsem situaci...

Nechápu tedy proč tam ten odkaz máte, když je stejně k ničemu...nic na věci to nezmění...
Jediné čeho jsem docílila je, že jsem ještě víc naštvaná...

NO RESPEKT

Antiika
 

SovičkaZLesíčka

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Zdravím,


dovolím si nejdříve reagovat na Dragonlady a bohužel za svět 68 nesouhlasit s Tvým tvrzením, kde admin team zcela zjevně nezvládl situaci, teď to není myšleno konkrétně na náš případ, ale na celkové působení členů admin týmu na našem světě a ovlivňování bany za xměsíců staré zprávy chod světa, ale to je věc vedlejší a o té je zbytečné a navíc zakázané bavit se na veřejném foru. Vše co dostáváme je pouhá citace pravidel namísto reakce a aktuálního řešení problému. To je to co na DK chybí a zmizelo, všechno se škatulkuje do tabulek a do odstavců či paragrafů pravidel a defacto zablokovaný hráč nemá šanci ani projevit náznaky protestu protože se s ním každý odmítá bavit.

Jak už psala Antiika, DK jdou do kopru a vidíme to všichni na počtech hráčů, troufám si tvrdit že na tom mají zčásti vinu i právě členové admin týmu, ale kde si člověk může opravdu v dnešní době stěžovat? nikde...vše co dostává je již zmiňované kopírovaní odstavců pravidel namísto reakce "živé" osoby... takhle je to tady nastaveno a zavedeno...a DK hráči opět...smiřte se s tím.

Jsem původní hráč DK co v podstatě na DK vyrostl a zažil doby od otevření úplně prvních světů DK kdy byly kmeny o 1000 členech a s pauzami jsem stále tady.... aktivní... Troufnu si říct že je nás tady takových víc a stále "vymíráme" ale proč? Někteří hráči časem, některé to už nebaví a ti co tady stále zůstali a hrají no zeptejte se jich aby Vám ať už DK supportu nebo celkově o DK dali feedback se svými zkušenostmi z dřívějška a nyní.

Netvrdím že je chyba na straně supportu, ti se řídí jak už bylo zmíněno Biblos "katalogem" tvrdím ale, že současná situace na DK kdy hráčů ubývá by neměla být řešena permabany za prkotiny (lidskou chybu), navíc vpodstatě na ukončeném světě, kde už se čeká jen na 365 dní do spuštění odpočtu.


S Antiikou jsem situaci probíral, udělali jsme chybu, kterou může udělat kdokoliv a to bylo nenasdílení SIP na druhém účtu. Souhlasíme že jsme udělali chybu, že máme být potrestáni, ale permabanem? když je toto první "prohřešek" účtu za několikaleté působení na DK?
Pro srovnání že i admin tým může udělat chybu bylo další zabanování našeho hráče Okousaná okurka, který dostal ban tak, že člen admin týmu udělal lidskou chybu a kvůli špatnému připojení udělí ban jinému hráči.... ironií je, že stejný admin (Biblos - t14073641) má nárok udělat chybu ale hráčka která nedoplnila do SiP druhý účet protože zapomněla přijde o všechno... situace se rychle vyřešila, ale když jde o "pouhého" hráče či hráčku, tak je lidská chyba důvodem k udělení permanentního banu a netoleruje se prostor pro jakékoliv chyby.

za své působení na DK jsem se s touto situací už setkal několikrát a naštěstí mohu přiložit i reakci jak byla situace řešena před 7 lety a jak je teď.
Ano nejspíš teď dostanu i já permaban za porušení pravidel fora :) vtipné je že to bude za citaci 7 let starého ticketu... možná i to otevře pár lidem oči jaký je současný stav CZDK

Divoke Kmeny - Zákaznická podpora2013-02-02 22:05:43
Zdravím Tě SovičkaZLesíčka,

to co ti napíšu se ti nebude moc líbit .

Nicméně máš nastaven ZvD z hráčem punk a po dobu ZvD máte společnou IP tedy tvou.To znamená, že ani 1 nemůžete útočit na hráče loki lord .. Jediný kdo bude moci útočit na hráče loki lord je hráč punk a to po ukončení ZvD a dodržení 24 hodin ..

Ty bohužel útočit na hráče loki lord nemůžeš .. Máš 2 možnosti .. Buď si z hráčem loki lord nastavíte SiP a nebo 1 z vás dvou změní providera ..

To znamená že společnou IP z hráčem loki lord nemá hráč punk ale ty ...



S pozdravem

= Jiras =
zástupce hlavního cheathuntera DK

pro členy admin týmu: t6820779 , t14073641

ať už Monoera nebo Jiras tak jsme se normální konverzací dokázali dostat k řešení problému a byla s druhou stranou vedena konverzace k vyřešení problému, to se v současné situaci na DK říct nedá a opět nemluvím pouze o našem případě, ale o celkovém nastavení řešení problémů na DK.


Dneska na stejný problém SiP dostaneme zkopírovanou citaci z pravidel, kterou do písmene stejnou dostalo několik našich hráčů jako od bota na rozloučenou permaban a hráči propagující nenávistné projevy jsou za 1-3 dny zpátky ve hře... je to trošku smutné a k zamyšlení.


Tímto chci poděkovat Všem ať už současným nebo bývalým členům admin týmu co své práci dávali to "x" které zmizelo... hráčům co zůstali na DK a udržovali standardy které vymizely... i já udělal hodně chyb na DK a musím si je nést sebou a proto se i hráčům omlouvám...

jako hráč co do hry za něco málo přes rok vložil přes 50tis. kč a i tím jí udržoval v chodu taktéž jak jiní, tak se s Vámi loučím a se hrou končím po 12cti letech.

First seen:2008-02-19 13:27:38


Hra kde člověk si nemůže dovolit chybovat, tu hrajeme všichni v reálu, někdo lépe a někdo hůře, avšak v reálu má člověk alespoň hlas, který jde slyšet...

to se o dnešních Divokých kmenech bohužel říct nedá.


Děkuji za přečtení

SovičkaZLesíčka
Scorpion city
Jackie?
 

Drolda

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Vidím to naprosto stejně. Prohlížečovky sami o sobě jsou za svými zlatými časy, přesto někteří hráči zůstávají. Není jich moc a nutno říct, že jich víc odchází, než že by DK (ale nejen DK) objevovali noví lidé. O to víc mě už x let zaráží přístup, ať už přímo inno a nebo support. Nebudu tu nic konkretizovat. Ale člověk si opravdu připadá, jako by si psal s robotem. Je to jen ctrlc+ctrlv, akorát se změní jméno příjemce. Chybí selský rozum při řešení problémů nebo prohřešků.
Můžu uvést hromadu případů, vyberu si jeden, peprný. Například předání účtu, ale podle starých pravidel -> permaban, nezájem dál komunikovat. Člověk hledá pravidla, aby předal účet přesně podle pravidel, najde je, najde je přímo tady na ofiko foru a podle nich se řídí, vše splní. Přijde permaban (pro 2 účty), protože se předtím nedomluvilo předání se supportem. Protest ve smyslu, že chápu, že už jsou nová pravidla (aniž bych to předtím věděl -> doteď jsem ta nová pravidla neotevřel a ani nevím, kde jsou, aby náhodou už nebyla zas novější), ale že jsem se řídil podle starých, která jsou stále k dispozici a že to rád udělám podle těch nových, nefungoval. Nezájem. Dříve jsem se z permabanu (ošklivého, přiznávám) dostal. A 5 let jsem neměl prohřešek, pokud se nepočítají chybějící překlady a nebo x hvězdičková cenzura, která ovšem prej taky nestačí. Jinak ty překlady jsou fakt k smíchu, to je hloupej vtip. Rozdíl byl v přístupu podpory. Dalo se s ní mluvit, i když se na mém topicu vystřídali snad 3 admini, nakonec jsem mohl hrát dál. A můžu jen poděkovat, že tam aspoň ta ochota byla.
Do té hry jsme vrazili peníze, někdo víc, někdo míň. A ještě více času. Bylo by fajn mít pocit, že v případě nouze si nepíšu s automatem, který generuje paragrafy podle určitého algoritmu v obsahu topicu. Chápu, že toho je hodně, ale lidský přístup ocením tisíckrát víc, než změnu grafiky mapy. V době, kdy tu chtě nechtě jsou jisté známosti mezi hráči a adminy, které se promítají do hry (ať mi prosím nikdo netrvrdí, že to tam prostě není), v době kdy se využívají měsíce staré zprávy, aby se nahlásili ve správnou chvíli (a ve správnou chvíli uvedl trest v platnost)... ocenil bych i něco pro obyčejné hráče. Je to samý zákaz, samé nařízení, že musí být to a to. Pokud to nesplňuješ, ban. To Vám opravdu přijde v pořádku? Kam se poděla radost ze hry. Hru jsme si užívali, dělali se velké kmenové srazy. Teď je to jen starost, abys náhodou za anglické slovíčko, které se učí v prvním týdnu angličtiny pro 3. třídu, nezapoměl překlad.
Chybu udělá každý, support by tu měl být od toho, aby nám ji umožnil a pomohl napravit. Support by tu měl být především pro nás. A neříkám, že support je sluha, to ani náhodou. Naopak. Já si ho budu vážit, pokud mu půjde o dobro ubývajících hráčů. Pokud bude prohřešek opakovaně a schválně, prosím, perma asi bude na místě.
Už jsem jednou skončil, z největší části hlavně kvůli výše vyjmenovanému. Do hry mě vrátili a hlavně mě v ní drží právě lidi jako Sovička.
 
Nahoru