• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 69

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
V této sekci můžete volně psát ohledně světa 69! Hezky se bavte!
 

Antiika

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Tak nastavení je super...;)

Ale PB to opět zkazí...už to není ono...nevím kdy to tvůrci této hry pochopí...:(

A.
 

DeletedUser44507

Guest
Chápu dobře, že nebude možné poslat podporu do vesnice před tím než ji dobyju? Např. poslat podporu pár vteřin za dopad šlechtického vláčku?
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Přesně tak, nebude to možné. Tentokrát jsme se rozhodli pojmout svět trochu jinak, bude hrozně důležitá spolupráce uvnitř kmene, kde je omezení jen na 25 členů. Jakožto člen kmene se tak můžete spolehnout jen na vaše soukmenovce, nikoliv na spojence! Nechť tedy vyhraje ten nejlepší kmen!
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Ahoj, no někdy se ani na členy kmene nedá skrz podpory spolehnout, já bych uvítal podobné nastavení u nového světa, a zkusil bych zavést u kmenů, že si můžou v nastavení kmene jako určit spojenectví druhého kmene, kde budou moct posílat podpory třeba alianční kmeny. A to třeba na limit dvou kmenů, a aby nedošlo ke zneužití, tak by ukončit takové spojenectví už nešlo. Snad mě chápete :)
 

SaIXGONE

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
K čemu je vůbec dobrá ta před-registrace?
 

NODY

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Ahoj, dotaz se částečně týká nastavení, chtěl bych apelovat na tvůrce DK, stále se hra někam vyvíjí, občas se spustí speed, nebylo by možné jednou spustit mapr. Sv. 70 jako retro s nastavením sv.2. našla by se určitě skupina lidí, kteří by tento napad ocenili. Diky
 

DeletedUser42587

Guest
Zdravím, můj dotaz směřuje k této zajimavosti:
  • Zajímavost - Není možné útočit na členy vlastního kmene. Podpory možné pouze v rámci kmene (pokud opustíte kmen, vaše podpory od soukmenovců se vrátí zpět do domovských vesnic, stejně jako podpory, které máte vy u vašich soukmenovců). Aby nedocházelo ke zneužívání tohoto pravidla a hráči nevstupovali do kmenů jen proto, aby dostali podpory od jiného hráče, bude možno podpory pouze v rámci kmene poslat až po 2 dnech od vstupu do kmene.

Vzhledem k tomu, že součástí úkolu je úkol "Podpoř vesnici", jak to bude s tímto úkolem, když není povoleno podporovat vesnice? :D
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Hra by měla úkol přeskočit, stejně jako úkoly, které nelze na některých světech splnit...

Speed běží stále, mezi jednotlivými koly jsou 20 minutové pauzy...
Návrh na nastavení příštího světa můžeš klidně napsat zde na fóru - do příslušné sekce (avšak neslibuji, že toto nastavení bude použito).
 
Nahoru