• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 70

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
@Lamač. Dvě výherní podmínky? Však dostavěním univerzitní vesnice svět končí... Dominanci najdeš na jiném světě, případně můžeš hrát na casualu, aby jsi se nenudil :) Anebo si zahrát nějaké speed kola...
Aby se hráči těšili na speed kola, musely by být pro plán využity mé návrhy nebo aspoň přibližně nějaké věci, co jsem o tom psal. Poslední týden sice patrně pár dobrých speedů nabídl, ale dál určité problematické věci prostě přetrvávají, byť jejich míra se mění. Ale co... jako vždy a všude, škoda slov.
 

DK Terapeut

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
28
:DJak to tu sleduji někteří tu by neměli promarnit svůj talent...a měli by napsat svůj životopis do inno games... Neboť do teď jestli jsem to pochopil je vše na DK špatně
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
To je aspoň vidět, kolik ty o tom víš... České DK hrávalo přes 100.000 lidí, dnes třeba je to kolem 12.000. Tak podle tebe je to asi dobře. Před 3 lety, když jsem ještě nějaké speedy navrhnul já, přišlo v prime timu 100 lidí za dobu, kdy dnes jich je tam 50. Tak určitě, já o tom vlastně nevím nic a těch 5 lidí, co se tu se mnou o tom hádá, přece musí mít pravdu, když vás je víc. No možná se to chce zamyslet, jestli právě v tom taky není ten problém - nemyslím v přesile, ale v tom, že jsme řádově jednotlivci. Kdyby hra a fórum nebyly mrtvé, zhádají se nás tu desítky, možná i stovky za těch pár týdnů. Nehledě na názorovou a argumentační bohatost, co tato diskuze obsahuje / mohla by obsahovat.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Za mě bych byl velice rád za dominanci. (80,90%) Tak jak ty světy jely od začátku. ( Obléhání je nuda )
Rychlost světa alespoň 1,5
Rychlost jednotek 1.5-2
Bez domobrany, kostelů a věží
A nejlepší old school věc - PALADIN KLASICKÝ S VĚCMI ( prostě ohně a katy :D )
Bonusovky ( Třeba i nějaký nový typ bonusovek. Např. útoky vyslané z té bonusovky budou o 15 rychlejší atd. ) Inovovat ty bonusy, Je spousta možností přece.
Vždyť nikdo nechce vesnice typu 50% dílna, 50% skladiště..

Noční bonus 50%
Počet členů v kmeni 40-50 ale s podmínkou, že 1 kmen může mít maximálně 1,2 spojence. Protože se poslední dobou stává, že se spojí plno kmenů. Pak se jen zrazují a intrikují a neválčí se face to face jako za starých časů.

Starý systém paladina již neplánujeme spouštět, byl zcela odstraněn a na našich světech se k němu tak již vracet nebudeme.
Bohužel není v současné době technicky možné nastavit omezení na počet spojenců, proto v tomto bodě v nejbližší době neočekávej změnu.

Možná by nebylo špatné od věci třeba pustit svět s dvěma výherními podmínkami první výherní podmínka věk osvícení třeba do levelu 40.. A jak bude rozhodnuto s osvícení, tak druhá by byla dominance na 80 % :) to by špatné určitě nebylo, ale rychle nudím se, jak ten svět 66 skončil, nemám co dělat :D

Dvě vítězné podmínky zcela jistě spouštět nebudeme. Pro některé hráče by v tom mohl být hokej, co vlastně musí splnit, aby zvítězili. Nehledě na to, že není možné současně dvě vítězné podmínky nastavit.
 

NEMESIS

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
@NEMESIS Zatím musíš počkat :) Tato informace ještě nebyla zveřejněna...

Nj ja som ale skor reagoval na tu poslednú vetu od komicza :

Kozmicz napsal/a:
... Na nový svět se můžete těšit již v nejbližší době! Možná i dřív, než myslíte! :)

Písal že skôr ako myslíme tak má napadlo že to chcete pustiť skôr ,. Btw už by ste aj mohli :D
 
Nahoru