• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 70

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
746
Musíš počkat, až bude informace veřejná, bude vyvěšena zde na fóru... Tady z nás nic nedostaneš :King
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Čekáme ještě na několik závěrečných schválení a když se vše zadaří, tak bychom mohli nastavení světa oznámit již zítra. Bohužel už nyní víme, že se nepodařilo prosadit další svět s rychlostí 2, takže očekávejme pomalejší svět. Vše ostatní se dozvíte již brzy. :)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Tak už jste se dočkali! Nový svět byl ohlášen! Tuto sekci jsme si dovolili přejmenovat na kavárnu, abychom nemuseli vytvářet duplicitní sekci.

Co se týče nastavení světa, tak se nám podařilo prosadit všechny požadavky, až na dva - rychlost světa a začátečnická ochrana. Rychlost jsme tedy museli zvolit nižší (1.5) a začátečnickou ochranu zkrátit na 5 dní.

Svět bude běžet bez kostelů, bez pevností, bez strážní věže, s lukostřelci, zjednodušeným systémem výzkumu a limit členů v kmenu se podařilo udržet na požadovaných 40. Vítězná podmínka je dominance, kterou jsme na vaše přání navýšili na 90. Dlouho jsme přemýšleli o tom, zda na tento svět nastavíme nějaké omezení pro členy kmene (útoky, výstup z kmene, podpory apod.), ovšem jelikož některé z těchto bonusů jsme nastavili již na minulém světě, tak jsme nakonec od toho upustili, nehledě na tom, že spoustu z vás nás od toho také odrazovali.

Doufáme, že se vám nastavení světa bude líbit a nový svět si náležitě užijete, neboť jeho nastavení jste si z větší části sami zvolili. :)
 

DeletedUser2005

Guest
...nastavení bez sebemenší výtky,po delší době dobrá práce...ALE...a o tom to je...škoda že je stále ve hře komerce a s ní související výhody pro pébéčkáře...tím jsou míněni ti s plnou peněženkou,ne ti,kdo svůj čas věnují prodeji a nákupu surovin na spoustě dalších,doplňkových světů...ti pouze drolí své aktivity,aby mohli někde alespoň trochu uspět,což jim logicky bere čas na opravdu aktivní hru na jednom světě...pokud se ale maník s plnou peněženkou,bez úcty k penězům logne kamkoli kde je možné investovat do urychlování dostaveb a podobných výhod,má již na v začátku nastavenu startovní čáru někde úplně jinde...ale to víme že,jen to nikdo nemá potřebu řešit,hlavně že to sype...je to opravdu humus...
 
Nahoru