• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 74

Eliortis

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Off topic:

Hoši, musím vás zklamat, ale v Karlových Varech tomu tak asi není. Teď jsem jel skrz celé město a potkal jsem pouze jedno auto, takže se nezdá, že by většina republiky se chystala do práce od 6h. Jasně, jsou povolání, které nastupují ve 4,5 nebo 6, ale myslím, že když se bavíme o většině republiky, tak si myslím, že ta začíná pracovat od 7 až od 9.
Jestli vono to nebude tim koronavirem
 

Eliortis

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Já se chtěl jen zeptat v nastavení jsem četl že tam bude víc barbarských vesnic. tak jsem si pod tím představil třeba ten jeden svět už nevím který to byl ale vím že někteří hráči měli kolem sebe na mapě 9 x 9 asi 20 barbarek. tak nějak jsem si to představoval i tady když jsem tohle četl ale zatím to vypadá úplně stejně jako všechny ostatní světy na kterých jsem hrál. Dík za vysvětlení
Jo a kosmy mám za to že jsi s mým kámošem chodil na střední
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
755
Až tolik barbarek opravdu ne, tolik barbarek na hráče je jen na speedu :)
FF8C2134-D37C-41B8-9167-36C668973AEB.jpeg

Na klasických světech se počet pohybuje od 2 do 10 hráčů na jednu barbarku. (Samozřejmě se počet barbarek postupně zmenšuje, jak je hráči zabírají.)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Na tomto světě je více barbarek, než bývá na běžných světech, ovšem nikoliv tolik, jako na speedech.

Elio, to je dost možné, jak se jmenoval? ;)
 

eCko.

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
66
je pravda, ze komari vyradili tyrana nahlasenim za zneuziti zastupu? ze to ani samotnymu rozebranymu hraci nevadilo a byl s tim ok, ale nahlasila to treti strana a to stacilo k zabanovani a odstraneni hrace? to je snad jen vtip ze
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Příspěvek byl smazán, protože to nepatřilo uplně do této sekce. Pokud chce hráč kontaktovat nějakého člena supportu, má jej kontaktovat soukromou zprávou zde na fóru nebo skrz ticket systém. S Tyranem jsem se již spojil a jeho situaci prověřuji.

Zneužití zástupu je vážná věc a pokud by někdo nechal rozebrat jiného hráče nebo se pokusil poškodit jakkoliv cizí účet, bude za to vždy potrestán, prokáže-li se toto porušení pravidel.
 
Nahoru