• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 75

Deleted User - 4089822

Guest
Nejhorší nastavení ever. To jste mohli dát místo dominance třeba univerzity a byla by to třešnička. Hlavně, že se ptáte na FB, jaké bychom chtěli nastavení :D Konec toto
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Jsme si vědomi toho, že ne každé nastavení se bude zamlouvat všem hráčům. Musíme však nastavení průběžně střídat. Pokud tedy delší dobu nebyly kostely, musíme je občas přidat, stejně tak jako u ostatních bodů nastavení. I když víme, že např. právě kostely většina hráčů nemá v oblibě, najdou se tací, kteří je považují za dobrý strategický bod a umí je efektivně využít ve svůj prospěch.
 

Xhelmanz

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Ahoj, rád bych se zeptal proč momentálně nejde skript na sběr surovin ?
 

Lord VOP17

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
ahoj jak to je ohledně jednotek na podporách? Když mám lvl3 kopiníka a hráč kterého podporuji má 2 lvl, jaký se počítá? jeho či můj?
 

roland003

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Ahojte nehral som DK dlho a chcem sa opytat ci sa oplati kovať kopije, LK na uroveň 2... momentalne mam 500 bodov alebo mam ešte počkať... popripade kupim PB
 

Deleted User - 4100157

Guest
Kopí se vyplatí v každé vesnici mít na 3. stupni, ať už ta vesnice v budoucnu bude obranná či útočná (i tu musíš někdy bránit). Když máš jednu vesnici, tak se rozhodni jak to chceš hrát, ale předpokládám, že asi chceš LK na rabování, možná i útok, tak se také vyplatí mít na 2. stupni. Také záleží jakou situaci máš v sousedství, jestli hrozí, že na Tebe někdo zaútočí, tak i podle toho přizpůsobit výzkum v kovárně.
 

BananaStrike

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
24
Zdravím, mám dotaz kdy se dočkáme na S75 zlevnění mincí?

Díky za info.
 
Nahoru